2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk tatlıcadı. sen evdesin ne diye erken kalkıyorsun bacım.
yatıp uyusana

ya sabah namazına kalktım sonra eşimle kahvaltı yaptık
yolcu ettim derken uykum kaçtı
ama yatağımı toplamadım qözüm orda
biraz uykum qelsin qidicem valla mışıl mışıl uyumaya
yoksa bütün qün saf saf qezerim evin içinde
qecede qeç yattım uykumu alamadm

site düzeldi kızlar qelin hihoyyyt

tmm unutmadık=) valla bulusma topici bombos zeynepte gelmıyor yılbasından beri.. yok yok yaramadı yenı yıll..

evet buluşma zamanı herkes kayboldu. umarım birşeyleri yoktur.
çok hevesli başlamıştık buluşma randevusuna ama hevesler sonradan söndü sanırım :sinifsinif:

recep ivedıkk burdasın goruyorumm cık yukarı
kaydirigubbakcemile3 yakalandım :)) dolaşıyodum canım yaa..
bu arada LEYDIII artık qelmio qaliba yaa
yılbaşı hediyesini aldım öle duruyo
özelden msj atmıştım aralığın 14ünde
ama hala dönmedi..
şimdi siteye son qiriş tarihine baktım
13 aralık yazıo
acaba bişi mi oldu ki qiremedi ya merak ettim CADIARZU
bence sen onun hediyesini bana gönder a.s kaydirigubbakcemile3

buarada günaydın herkese..

dur bakayım katılcagını onaylamıs herkese ozelden mesaj atayım.

günaydın annişler nasılsınıız bakalım geçmişe hiç bakmıyorummmmm bitiremem nasılsaaaaa...bugun 3 de randevum var cok heyecanlıyım gecmezkı saatler artık:( ama doktora sıkayetlerım çok:( dun yıne 3 kere kustum yafss gecmeyeckmııı

yaaa gorunmeme mı sanmıstın kacmaz bendennn-tatlicadiarzu-

qünaydın cnm
olur yolluyayım istediğin hediye olsun
:1hug:

günaydın annişler nasılsınıız bakalım geçmişe hiç bakmıyorummmmm bitiremem nasılsaaaaa...bugun 3 de randevum var cok heyecanlıyım gecmezkı saatler artık:( ama doktora sıkayetlerım çok:( dun yıne 3 kere kustum yafss gecmeyeckmııı

qünaydın canımm
hoşqeldinn..
saat 3e tam 6 saat var
takıl bizle qeçiririz saati hemencikkaydirigubbakcemile3
inşallah bulantıların biran önce qeçer yaa
bulantı hapı falan kullanmıomusun sen

dun herkest evardı bı haller bende dun gece fınalını öle yaptım maalesef ve butun gece mıde kazınmasından uyuyamadım sabah karsı uyudum sabahta kocacım saolsun ben gıdıyorum dıye 20 ker geldı öptu zorla kalktım kalkmasam uyusukluktan ısıne gec kalacaktı valla attım dısarı arkasından da montunu attım sonunda bıde hala konusuyo gel bı öpiyim dıye adam verem ettı benı 2 saat ancak uyumusumdur. aclıktan bı dah agozume uykuda gırmedı

yaaa gorunmeme mı sanmıstın kacmaz bendennn-tatlicadiarzu-

senden korkulur bacım sengözlerimebaksanab
buarada kızlar bişey dicem..
işyerimde 7 aylık hamile bi bayan var dün hastaneye yattı erken doğum riski varmış ve bebeğin suyu azalmış-ki kendisi hergün 2 lt su içerdi radyolog demişki günde 3 lt su içmek lazımmış..ben 1 lt anca içiyorum herhalde 5. ayda biter benimkinin suyu :bbo:

vee bulkusma toıcı sahıbesı zynpte geldıııııı=)))

ya ben qece çok susuyorum
su içindecede doğal olarak çok wc kalkıyorum
sabaha sersem qibi oluorum yaa

işyerimde 7 aylık hamile bi bayan var dün hastaneye yattı erken doğum riski varmış ve bebeğin suyu azalmış-ki kendisi hergün 2 lt su içerdi radyolog demişki günde 3 lt su içmek lazımmış..ben 1 lt anca içiyorum herhalde 5. ayda biter benimkinin suyu :bbo:

kork bendeeennn öcüüüüükötükedihüso

canım öle seyler duusnme herkesınkı bır olmuyokı gunde bır bardak su ıcenlerde var tabı dogru olanı en az 8 bardak ıcmek.. bu arada sne ıstanbuldamısın bakıyım

qünaydın canımm
hoşqeldinn..
saat 3e tam 6 saat var
takıl bizle qeçiririz saati hemencikkaydirigubbakcemile3
inşallah bulantıların biran önce qeçer yaa
bulantı hapı falan kullanmıomusun sen

efet cnm sızınle vakıt hem cbk hem guzel gecyr yaa bulntılrm tram buhafta azldı dedım 2-3 gun yemek yedım dun yıne kabusss efsane geri döndüüü hap dramamıne verdı ama cok faydası yok ıctgm yanıma zarar kalıyr bulntılrımı kusmalarımı engelleyemyr artk admlrn kusmalarımı dınlemelrndn bıktm onlarada yazık yahuuuu:)
bilmiyorum doktor son demlerı bunlr demıstı 1 ay önceee gıdp adamı cıg cıg yıcem hanı son demlerıydı dıyeeee:@

ben qündüz bitek ilaçlarımı içerken içiyorum suyu
oda mecbur olduğum için
ama akşam olunca bana bişiler oluyoo
çok susuyorum yaa
sonra da wc ile yatak arasında mekik dokuyorum

akannehirakannehir
3 lt su içmediği için mi suyu bitmiş. bende zorlasam en fazla 2 lt içiyorum ne yapayım vücut kabul etmiyor.
ben anlamıyorum ki bu hamilelerin hepsi günde 3 lt su mu içiyor :uhm:

dun herkest evardı bı haller bende dun gece fınalını öle yaptım maalesef ve butun gece mıde kazınmasından uyuyamadım sabah karsı uyudum sabahta kocacım saolsun ben gıdıyorum dıye 20 ker geldı öptu zorla kalktım kalkmasam uyusukluktan ısıne gec kalacaktı valla attım dısarı arkasından da montunu attım sonunda bıde hala konusuyo gel bı öpiyim dıye adam verem ettı benı 2 saat ancak uyumusumdur. aclıktan bı dah agozume uykuda gırmedı

cnm yaa sndemii off ben artk tadını cıkarmak ıstıyorum hamılelıgınnnn oyuzden dıyorum artık bıtsn yoksa bebegımm e feda olsun hepsı amaaaa.. kocan nıye uyandırdı seni kısss yazık ama sen hamişsn ztn zor uyumussn

Back
X