2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoncum evet kırmızı olan balık..aslına bakarsan ben daha önce hiç yemedim..eşim iyi balık beslen deyip almış ama tereddüt ettim sorayım size dedim...
ay bende cok severım tekırı ama zararı var mı bılmıyorumm.. bende aldım dun bugun yapıcaktım
ben yediğim halde kilo almıyorum eşim sonun kötü diyo ama napayım bir ayağım mutfakta ağzım hiç durmuyor ama yinede 1 kilodayım dktr bebeğin gayet sağlıklı kilosuda yerinde dedi sen yemene bak almıyorsun kilo dedi ama turşuyu biraz kısmamı istedii dün gece 1 de kalkıp kısır yaptım oturup yedim ama üstüne yatınca uyuyamadım hep kıvrandım biraz kalmış şimdi gidip yine yiyicammcokacimcoook

banada versene aplaaa:kedi:

ay bende cok severım tekırı ama zararı var mı bılmıyorumm.. bende aldım dun bugun yapıcaktım

banada versene aplaaa:kedi:

ay yerim seni teyzem anan olacak o cadı seni açmı bıraktı :oklava: gel tuğberkçim oğluşumla kovboyculuk oynayın anan olacak daemonu da koktuse bağlayın:roflol:

hmmm bide sen kaç boyla 56 kilosun bebbiişşş..

1,40 boyla 55 kiloysan e normal almaman yaa zaten yeterince var kilo fazlası da gelmek istemiyodur sana

ya kızlar benim sol tarafta kasığımla bacağımın birleştiği yerde ağrı oluyor özellikle yürürken acıyor biraz.benim ufaklık solda olduğu için normal geliyor bana eşi falan da yukarıdaydı en son dra gittiğimizde.bi problem olduğunu sanmıyorum da içinizde böyle bişey yaşayan var mı?

hmmm bide sen kaç boyla 56 kilosun bebbiişşş..

1,40 boyla 55 kiloysan e normal almaman yaa zaten yeterince var kilo fazlası da gelmek istemiyodur sana

:oklava: 168 boy canikommm yaf inat ettiniz ya kilomu akşam kocişim gelsin bi fotomu çeksin de görün:olmaz:

ay yerim seni teyzem anan olacak o cadı seni açmı bıraktı :oklava: gel tuğberkçim oğluşumla kovboyculuk oynayın anan olacak daemonu da koktuse bağlayın:roflol:
det ordan beee.. kovboyculukmuş benım oglum öle kotu oyunlar oyanamz tamam mıı.. benım oglumun obez olmasını onelemeye calsııyorum ayrıca ben:umursamaz:
başka yerlerin mi oluştuuuu
ozgecık 1 kılo dıyo ya bebıs 0 etkısız eleman ıdye koymuyor sonuna aslında 10 kılo aldı o
ben yarım kase düğün corbası içtim.pilav üstü nohut havuc ve kırmızı turp salatası ve bir de bir kase yoğurt yedim..
oyhhh ne guzel bende nohut manyagı oldummmcokacimcoook
evet 1 kilo :nazar::nazar: kış kış kış kem gözlerrrrr tü tü tü:roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya kızlar benim sol tarafta kasığımla bacağımın birleştiği yerde ağrı oluyor özellikle yürürken acıyor biraz.benim ufaklık solda olduğu için normal geliyor bana eşi falan da yukarıdaydı en son dra gittiğimizde.bi problem olduğunu sanmıyorum da içinizde böyle bişey yaşayan var mı?

evet yürüyüş yaptığımda benimde oluyor ma sebebini bilmiyorum dinlenince geçiyor birde sol boşluğum fazla sabit kaldığımda ağrı yapıyorr:1no2:

:oklava: 168 boy canikommm yaf inat ettiniz ya kilomu akşam kocişim gelsin bi fotomu çeksin de görün:olmaz:

delikafadulden tamam çeksin..
sen de ki kocana kocacım fotomu çeksene internete koyacam..
sonra tek kursunla bitsin işin kaydirigubbakcemile4 te allam yaa..
kızım hiç mi fotosu olmaz bi insanın kaydirigubbakcemile3

ozgecık 1 kılo dıyo ya bebıs 0 etkısız eleman ıdye koymuyor sonuna aslında 10 kılo aldı o

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
evt doğru diyon daemoşum

:roflol::roflol:kötükedihüso

bence en uzun gorundugu ve en zayıf cıktıgı bı resmı aramak ıcın zamn kazandı aklı sıra kocası gelınce resmını cektırcekmıs sen bunları kulahıma anlat..

yahu elhamra nerelerde bugunde o kayıp

bak tek kurşunu bildin işte bizde biliyoz face foto koymayı ama gel kocişime sen anlat
görende beni prenses sanacak o kadar sakınıyorr uyus ediyor işte benii sıradan bir insanım diyorum anlama kapasitesi yok benim kocişş iyice sakınsın turşu basmayı öğreniyor ablası kocişimmm:roflol:

sanırım normal birşey o ağrı. arada benimde oluyor ama sürekli değil. bir kaç dakika ağrıyıp düzeliyor
o yüzden çok üzerinde durmadım. ama sürekli oluyorsa doktoruna danış gene de.

Back
X