2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar yaa..
bizim bebişlerimiz onlar bizim bir parçamız... cinsiyetleri hiiç farketmez

uyar ama şu 3 ayı bi atlatalım, mideler düzelsin, c.tesi çalışıyor musun?

ben bigün full calısıom bigün evdeyim yani bi gün sabah 7den aksam 23:30 a kadar calısıom birgün fuull evde ondan belliolmuo ama bi cumartesi calısıosam genelde öteki cumartesi evde denk geliıo

günaydın kızlar.. yaa yetişemedim size ne kadar hızlısınız.. meyvelerden bahsetmişsinizde benim kaç gündür canım karpuz istiyordu dün gece de rüyamda gördüm bulmak şart oldu galiba nerden bulcaz bilmiyorum :bbo:

hahahahaha valla sattın 2 dk da kızı

:roflol:

ay birde şunu yapın yaaa
24 ekim 1977 yengemin doğum tarihi 2 çocuğu var :))) bakalım doğrumu çıkcakk
1. si 2 haziran 2006 en son adet tarihi
2. si 21 mart 2008 en son adet tarihi

ay birde şunu yapın yaaa

ikiside kız çıkıyor

linki buraya atsanız tekrar bende baksam geçmişe gitmeye üşeniyom romatizmam var yaşlılık işte

kaydirigubbakcemile3ilki doğru 2. si tutmamış

ay birde şunu yapın yaaa

ilki kesin kız çıkıyor da ikincide döllenme 6 nisandan önve olmuşsa kız sonra olmuşsa oğlan çıkıyo:1shok:

günaydın arkadaşlarrr.yoktum ben 2-3 gündür.dedem vefat etti :sinifsinif:
ne kadar çok sayfa olmuş.okumaya başladım ama yetiştiremedim,vazgeçtim.
eğer çok önemli bişi olduysa bu aradada bana yazın lütfen.habersiz kalmayayım.
herkesler,tüm bebişler iyidir umarım.

normalde doğum tarihi oğluşumuzun 26 aralık 2008 di
26 ekim de doğdu

merhaba haziran anneleri ben 2010 mayıs annesi olucam inşallah ukla bi soru sormuşsun bize 2li testle alakalı fiyatlar çok değişken canım aynı hastanede bile ssk,bağkur emekli sandığına göre ve farklı hastaneye göre değişiyo devlette yaptıranı duymadım ben arkadaşımla medicalparkta yaptırdım benim (sskl)101 arkadaşın(emekli sandığı) 90 tl tuttu

ense kalınlığı ultrasonda bakılıyo hemen söylüyo dr kan sonuçlarınıda 3 gün sonra aldık

ilki kesin kız çıkıyor da ikincide döllenme 6 nisandan önve olmuşsa kız sonra olmuşsa oğlan çıkıyo:1shok:

yengem o adetinin 8-9 gün sürdüğünü söledi ve regli biter bitmez birlikte olmuşlar 10. gün diyelim döllenme muhtemelen 6 nisandan sonra olmuştur..yani doğru olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…