2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa bence bu da ordaki çalışanların kendi savunması, 3 yaşındaki çocuk annem babam beni izliyor diye stres yapar mı ki?

Zeynep ben hatta 2 yaşında vermeyi düşünüyorum. Bakıcı tutmak yerine kreşe versem mi düşünüyorum.

Günaydın sevra

Meloşum okadar küçükken tam gün yuva çocuğu bıktırmasın sonra okul hayatından bıkıyorlar çünkü. Bide oyaş grubu için genelde tam gün olmuyor yine birisinin bırakıp alması lazım bakıcısız olmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim. Eğer öyle olursa hem bakıcı hem yuva gerekecekbilmiyorumkismile

Canım bu çocuğuna göre değişen bişey ama bazı çocuklar 3 yaşında adaptasyon sorunu yaşıyorlar kreşte birçok arkadaşımın başına geldi. Özellikle çocuğun konuşabilmesiyle doğru orantıda kız çocuklarında bu problem çok daha az tabiki ama erkek çocuklarının geç konuşması problem yaratabilir. Özellikle yarım konuşan çocuklar aile içinde anlaşılabiliyor ama kreşte arkadaşları tarafından anlaşılamıyorsa içine kapanıyorlarmış bu nedenle şimdiden karar vermek çok erken diye düşünüyorum.Zaten haftada birkaç gün olan oyun grupları sosyalleşmelerini sağlıyor ve alışma sürecini sancısız atlatmasına yardımcı oluyor. Gerçi bütün bunları düşünmek için erken dediğim dibi çocuklarımız bizi yönlendirir zaten hele o günler bir gelsin de hayırlısıyla

tabiki o gün gelince belki de dediklerimizin hiçbiri olmayacak. bir de bulacağım bakıcıyla orantılı birşey. bakıcımdan memnun kalırsam bir sene daha erteleyebilirim kreş işini. tabi daha önce iyi bir bakıcı bulmam lazım. allah yardım etsin çalışan annelere

Siz yine de adamların başında olacaksınız di mi Özge? Allah kolaylık versin.
hepiniz sağolun kızlar..
canım evet eşim ve babası bizim şimdiki evde olacaklar. yeni evde de kayınvalidem fln olacak. ben o gün çalışacam izin almayacam hiç, boşuna izin almayayım dedim, belki ptesi alırım

taşınanlara allah yardım etsin valla. benim gözümde çok büyümüştü
tabi herşeyi tek başıma kendim toplamıştım benneyaptımki

valla canım ben de elimi bişeye sürmedim desem doğrudur.
sağolsunlar annem,kardeşim,eşim hepsini hallettiler.hala da devam ediyolar çalışmaya yazııkkk

Meloşum okadar küçükken tam gün yuva çocuğu bıktırmasın sonra okul hayatından bıkıyorlar çünkü. Bide oyaş grubu için genelde tam gün olmuyor yine birisinin bırakıp alması lazım bakıcısız olmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim. Eğer öyle olursa hem bakıcı hem yuva gerekecekbilmiyorumkismile

Of yandık desene, neyse herşey onlar için. İyi, düzgün, karakterli, vatanına milletine bağlı, saygılı insan olarak yetişsinler yeter ki, insan herşeyi göze alır.

hepiniz sağolun kızlar..
canım evet eşim ve babası bizim şimdiki evde olacaklar. yeni evde de kayınvalidem fln olacak. ben o gün çalışacam izin almayacam hiç, boşuna izin almayayım dedim, belki ptesi alırım

oohhh ne güzel. benim böyle yardım eden kaynanam olsa her ay taşınırım sırnaşık şey

Of yandık desene, neyse herşey onlar için. İyi, düzgün, karakterli, vatanına milletine bağlı, saygılı insan olarak yetişsinler yeter ki, insan herşeyi göze alır.

ben karar verdim çocuğu cami avlusuna bırakacağım. ilkokula başlayınca da gider bulurum ben senin annenim yavrum derim. şaşırdım valla ne yapacağımı yaa. bakıcıydı kreşdi düşünmekten deli oldum.

ben karar verdim çocuğu cami avlusuna bırakacağım. ilkokula başlayınca da gider bulurum ben senin annenim yavrum derim. şaşırdım valla ne yapacağımı yaa. bakıcıydı kreşdi düşünmekten deli oldum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amiinnnn

oohhh ne güzel. benim böyle yardım eden kaynanam olsa her ay taşınırım sırnaşık şey
valla ya sorma benden daha önce atlıyo kaynanam herşeyi yapmaya maaşallah..
işte öyle olunca böyle herşeye yardım edince de, sanırım kendinde herşeye karışabileceğine ve her konuda döz sahibi olabileceğine dair bir önyargı oluşuyor. sempatiksalakcinni

of offffffffffff ben daha o konuyu düşünecek kadar iyi ve güçlü hissetmiyorum kendimi :)

deli yaa :roflol:

bencede tabi erken bunları konuşmak için ama dün sitedeki konuyu görünce tedirgin oldum
yaş olayıda çocuğa bağlı eğer 3 yaşında kendini iyi ifade edebilen bir çocuksa ve hiperaktifse evde bakıcıyla yada babaanneyle tutmak yanlış olur

:roflol:deli

bencede tabi erken bunları konuşmak için ama dün sitedeki konuyu görünce tedirgin oldum
yaş olayıda çocuğa bağlı eğer 3 yaşında kendini iyi ifade edebilen bir çocuksa ve hiperaktifse evde bakıcıyla yada babaanneyle tutmak yanlış olur

:roflol:deli

stella annen bana yakın ben bebeği annenin kapısına bıraksam olur mu delikafadulden

günaydın güzeller..nasılsınız?ben berbat bir gece geçirdim.2de bir uyandım istifra ettim bir sürü :( sonra tekrar yattım ama ne mümkün uyumak bir daha bir daha kac kere kalktım neredeyse hastaneye gidecektim.sanırım yediğim bişey dokundu.boğazım tahriş oldu cok fena.bugün de sesim cıkmıyor nezle gibi oldum.hastayım ve işe geldim yaa.dün hastalansaydım keşke evdeydim hiç değilse

günaydın güzeller..nasılsınız?ben berbat bir gece geçirdim.2de bir uyandım istifra ettim bir sürü :( sonra tekrar yattım ama ne mümkün uyumak bir daha bir daha kac kere kalktım neredeyse hastaneye gidecektim.sanırım yediğim bişey dokundu.boğazım tahriş oldu cok fena.bugün de sesim cıkmıyor nezle gibi oldum.hastayım ve işe geldim yaa.dün hastalansaydım keşke evdeydim hiç değilse

geçmiş olsum pembecim nane limon kaynat iç midene iyi gelir belki.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Geçmiş olsun pembik, umarım şimdi iyisindir. Hastaneye gidip rapor alsaydın keşke.

pembik geçmiş olsun.. izin alma şansın yok mu bugün, git bir doktora rapor al

dün mothercare e gittim pırlantalı ürünlere bakmaya.
hiç güzel şeyler yoktu sinir oldum :dilcikar: güzel ürünlerde dünyanın parası
mahalle aralarındaki küçük bebek dükkanları inanın daha uygun oradaki ürünlerden. önemi olan zaten %100 pamuklu olması.

Back
X