2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben 12.30 da cıkacam bugün..
evim taşınmış
acil gidip görmem lazım sempatiksalakcinni

anaaaam ne güzel iş valla ya
ben nakliye tutmadım karşımda diye ev
anam ağlamıştı
oh hazıra kondun dimi sadalos:umursamaz:

yaa evet sızmaz market nerden çıkardıysam sızıntıyı :roflol: tamam canım ben evden çıkarken ararım ona göre çıkarsınız sizde

elhamraaaa sen sepet beşik almıştın sitesinide vermiştin hatta sen nettenmi aldın yerine gidiptemi aldın canım. bide bu sepetlerin içine ne koyup yatıracaksınız kızlar bende sepet alacam bakınıyorum bu aralarda içi kendinden minderli değil dimi

:r
kızlar ben 12.30 da cıkacam bugün..
evim taşınmış
acil gidip görmem lazım sempatiksalakcinni

EVİNMİ TAŞINMIŞ NASIL YANİ KENDİ KENDİNEMİ :roflol: :roflol: KIZ NE GÜZEL BİŞEY ÖYLE SEN NERDESİN Kİ EV TAŞINIYO

anaaaam ne güzel iş valla ya
ben nakliye tutmadım karşımda diye ev
anam ağlamıştı
oh hazıra kondun dimi sadalos:umursamaz:
yok
gidip yerleştirme faslı bekliyo bni sempatiksalakcinni
yarın annemler gelecek bakalım, teyzoşla sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni evet sana benziyomuş
dr. öle dedi sempatiksalakcinni

:roflol:

Kız ben yazana kadar sayfa dolmuŞ oluyo bu arada bİlge (ukla) nerelerde haberİnİz varmı bİz onunla Çok Önceden tanıŞıyoruz onuda burda yakaladım peŞ peŞe hamİle kaldık bİz

uklayı kovduk bizbilmiyorumkismile

makarnanı mı bilmiyorumkismile

nevetbilmiyorumkismile
şey özge yeni evi kim temizledi peki ben kendim temizlemiştim biliyon dimi:çok üzgünüm:

sizdedemi oluyo kızlar bende gece uyurken sağdan sola falan dönerken resmen popomun içinden bacağıma kadar bir ağrı oluyo sizdede öylemi bende günde 1 tane magnezyum alıyorurm aslında

bende kramplar olmuyor bilmiyorumkismile
sadece kuyruksokumum ağrıyor

benmi zararım kısım
dae zarar baksana makarnamı yaktıbilmiyorumkismile
alsanaalsanasmile
sempatiksalakcinni evet sana benziyomuş
dr. öle dedi sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile2 bana cok baktın dimii seenn
makarnanı mı bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
yaa evet sızmaz market nerden çıkardıysam sızıntıyı :roflol: tamam canım ben evden çıkarken ararım ona göre çıkarsınız sizde

tamam kusumm

:r

EVİNMİ TAŞINMIŞ NASIL YANİ KENDİ KENDİNEMİ :roflol: :roflol: KIZ NE GÜZEL BİŞEY ÖYLE SEN NERDESİN Kİ EV TAŞINIYO
:roflol:
ay tabi muhabbete yeni dahil olunca öle görünüyo dimi :roflol:

nakliye firmasıyla anlaştık da canım..
onlar herşeyi söküp möküp götürdü..
eşim başlarında
ben çalışıyom
işte birasdan gidecem yeni evime sempatiksalakcinni

Kız ben yazana kadar sayfa dolmuŞ oluyo bu arada bİlge (ukla) nerelerde haberİnİz varmı bİz onunla Çok Önceden tanıŞıyoruz onuda burda yakaladım peŞ peŞe hamİle kaldık bİz

ukla buralarda canım. fuara gidecekti sanırım bugün

nevetbilmiyorumkismile
şey özge yeni evi kim temizledi peki ben kendim temizlemiştim biliyon dimi:çok üzgünüm:

ayy kıyamam yaa..
kız nası temizledinn..
ben temizleyecek gibi değildim çünkü evde bütün sıfırdan tadilat yapılmıştı.. inşaattan kalma temizlikti..
dün kaynanamın temizlikçisi geldi temizledi bilmiyorumkismile

KOVDUNUZMU NıYEKıNE YOKSA TOPıĞE GELMıYOMU ONDAN HERHALDE GALıBA SANURSAM BıZıM ESKı TOPıĞEDE FAZLA UĞRAMIYO BU KIZ OKLAVAYI HAKETTı klava:

yokkuşum
ben sepet almadımfisfisfis

benim beşik cicilerde var bak istersen 99-100 mü ne öle bişiolması lazım sayfası
buarada o sepetlerden gördüm ben içinde minderleri oluyo

GÜLME KIZ NE BİLEYİM ACEMİYİM ONDAN KENDİ KENDİNE TAŞINSAYDI EV NE GÜZEL OLURDU AMA hihoyyyt

kızım asıl inşaat benim evdi
dedim ya ilk ben gircem eve
hala apartmanın içi inşaat pisliği
kadında tutamıyoz çünkü bi üst kat daha cıkmaya karar verdı evsahıbı

buarada evi ben temizledim evet
bi kuzenım geldı
bıraz o yardım etti
eşimin inadından işte...
bu ev temiz nolcak ben temizlerim dedi
bende ona kıyamadım
işten gelcek eşyamı tasıcak evmı temizlıcek dıye temizledim kendım yazık banamafoldumben

YA KIZLAR BENıM YAZILARIN RENGı SOLUK ŞU RENKLı YAZMAYI BANA ÖĞRETıNDE BENDE YAPAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…