- Konu Sahibi daemon
-
- #59.701
ayy allah korusun :Saruboceq:
bende eşek kadar köpekten kediden korkmam gider bit kadar böcekten korkarım. ama tiksiniyorum elimde değil.
ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Şeniz
lülülülülülüÖssssssssssgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lülülülülülü
lülülülülülü
kıs ajan sence sen kaç aylıksın sempatiksalakcinni
burdaaa...
yuh diyom sadece sempatiksalakcinniÖzge sence bahsettğm o sertlk bebeğin ayağı olaaaabileeerrrr mi
Hayal dünyan ne geniş mi diyon len yoksa kaydirigubbakcemile3
Özge sence bahsettğm o sertlk bebeğin ayağı olaaaabileeerrrr mi
Hayal dünyan ne geniş mi diyon len yoksa kaydirigubbakcemile3
şuan 5.ayımı yaşıyorum.5 in içindeyim yani.23+1 çünkü.şimdi konu bumu:dance: sen kaç aylıksın?
yemeklerden sonra benim tam göbeğimin üst kısmı geriliyor.yoksa bu kıs sırtınımı dayıyornaniknanik
slm kızlar ukuyla aranız nasıl ben çok uyuyorum ve bu yüzden geç kahvaltı yapıyorum millet öğlen yemegini yemişde gelmiş ben daha yeni kahvaltı yaptım ne olacak benim bu halim erken kalakmayı deniyorum olmuyor bebegime zararı olurmu
slm kızlar ukuyla aranız nasıl ben çok uyuyorum ve bu yüzden geç kahvaltı yapıyorum millet öğlen yemegini yemişde gelmiş ben daha yeni kahvaltı yaptım ne olacak benim bu halim erken kalakmayı deniyorum olmuyor bebegime zararı olurmu
cosmom bak bİİŞİ sorcam sen cıvılımde alısverıs yapmıstınyaa orda her karta alısverıs yok mu ya anlamadım garantıyle calısmıyorlar sanırım hee
:roflol: :roflol:
hmm 5 ayın içindesin demeeekk.. CADIARZU
ben 5 ayımı 14 şubatta doldurdum yiurum
5,5 aylıkım şu andaa..
14 martta da 6. ayım bitiyo
sen geriden geliyon galiba sempatiksalakcinni
arcchiiimmmiiiiiimmmmm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?