2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yemeğim geldi yiyip geliyom umarım öksürük krizine girmeden yiyebilirim. Bir saattir boğazım gıcıklanıyor öksürmemek için kendimi zor tutuyorum karnımda acıyor artık offffff offfffffffffff

afiyet olsun canım
yemek aralarında su içmeyi dene
faydalı olucaktırsositososito

kızlar merhaba nasılsınız benim bir haftadır ufak ufak sızlamalarım balladı kramp başlayabilir demişti doktor . kramp başlamadı ama çok hafif arada sızlama oluyo sizde de oldu mu

vallaha olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ahanda benim koca göbüşümmmmmmmmmm

alkisalkisalkis

aha işte bi tanesi geldi sinir etti gitti
artçı sarsıntıları sürüyo hala
bravo gerçekten
alkisalkisalkis

sensi dermatolağa git bence sağlık ocağının doktoru anlamamış olabilir

Evet canim adam alerjiden suphelendi heryerime bakti ama bacaklarimdan baska bi yerde yok.
Sonra arada koluna falan tirnaginla cizik at, eger kizarir ve kabarirsa geri gel alerjidir dedi.
Pire olabilir mi dedim zannetmiyorum dedi pire olsa zaten ot piresi olur oda durmaz ucar gider
gozle gorulmez zaten, kucucuk sari birsey olur o dedi.
Hamile oldugum icin birsey de yazmadi, sicak suyla sik sik yika dedi.
Birsey yazmasindan ziyade ben ne oldugunu merak ediyorum simdilik kolonya falan suruyorum.
Yarin zaten kadin dogum'a gidiyorum ona sorayim oda bilmezse cildiyeciye bi gideyim diyorum.

Son düzenleme:
casper maşallah bebişine

kızlar ben biran önce havalar ısınsın istiyorum
böyle hamile olduğumu gösteren kıyafetler giyip hevesimi almak istiyorum

tam havalar ısıncak doğum gelecek, baharda atacam kendimi dışarı kimse tutamaz beni delikafadulden

Ayy kızlar ya!!!! Bi an yoğunluk oldu işte, sonra da herzamanki internet sorunları, öğle paydosu falan derken anca açabildim topiği amma topik karışmış bu aradabilmiyorumkismile:umursamaz:
Neyse atlaşmışsınız sanırım... Sıkmayın kendinizi de bebişlerinizi de kızlar.... Öpüyorum sizleri...:1hug:Şeniz

sensim geçmiş olsun bebişim ya

sensi bunlar pek alerji gibi durmuyor
bana böcek gibi geldi
ayyy yine huy huy oldum sempatiksalakcinni

ah canımm çok qeçmiş olsun yaa :teselli:

sensicim valla çok fena olmuş yaa.
allah alah ne ki o acaba
bayagı da çok
neyse du bakalım geçer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…