Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dr sizin bebeğinizin ense kalınlığını ölçtü mü ?? kaç çıktı??
benimde dr'm salı qünü ölçmüştü 1.0 çıktı normal mi acaba ben 12 haftalık hamileyim sen?
internetten buldum paylaşayım dedim.. sanırım normal herşey yaa
normai görünüyor canım.endişe etme.kan sonucunu ne zaman alacaksın?hepsi beraber değerlendirilecek çünkü.
anladim canim.benim drumda bu tablet bittikten sonra artik icmeyecegimi söyledi.daha fazla icmemin zararli olacagini söyledi.Allaha emanetiz artik canim.Rabbim biliyor.biz tedbirimizi aliyoruz.gerisi Yüce Allaha kalmis birsey.canım ben lekelenmem bitene kadar içicem yani qünü ve zamanı belli değil dr ne zaman 15 qün hiç lekelenme qörmezsen 15.qün progestanı bırak dedi
ya canim,bu ense kalinligini kendi drunuzmu ölcüyor,yoksa özelemi gidiyorsunuz.ben druma sordum ben ölcemem,buradan göremem dedi de.o yüzden merak ettimarkadaşlar dr sizin bebeğinizin ense kalınlığını ölçtü mü ?? kaç çıktı??
ya canim,bu ense kalinligini kendi drunuzmu ölcüyor,yoksa özelemi gidiyorsunuz.ben druma sordum ben ölcemem,buradan göremem dedi de.o yüzden merak ettim
yaa arkadaslar karnım keşke hemen büyüse 2010da moda olan hamile kıyafetleri süperr nette