tuğberk e de taksıınnwuuu bende genel mudurum dıyebılır mıyım ona banada taksın kucuk altınaklinialirimsmile
bana da alcak dımıohaoldumsmileefet o suprızı özasfa bıze yapckms gunesım alck deyıp ssana bana oskeye herkesee alcakms oleee dedı bana gızlıceeee
bu arada konustuk
ben yokken sağlık yönetimi üniv. öğrencisi stajer alacaz bitane onu eğitecem ben..
raporlarımı fln o yapacak..
işlerimi fln da öğretcem..
kk yı da öğretirim artık sempatiksalakcinni girer benim yerime arada sempatiksalakcinni
oh be izindeyken ne yapacam diye düşünüyodum
kadın 2. dk.da buldu çözümü koydu önüme aklinialirimsmile
Daha erken canım o 35. haftada falan yapılıyor çatı muaynesi dedikleri şey. Ama sadece oda değil bebeğin kanala girmesi pozisyonu kafasının büyüklüğü ve kilosu ayrıca annenin çatısının müsait olup olmamasına göre karar veriliyor oda 35 hafta ve sonrasında oluyor
bilmiyorum ki c.tesi görcessss bakalım heyecan doruktaaaaa yaniii
öslüyo insan yaaaa
cosmom ınanma benm bısı aldıgım yok dun bu özhakıkı asfa dedı hangısndn ıstynz ozgeyede sana da alcam dıye galıba sanada alckms bu kıbar yolla duyuruyor hatta ben mavısını sıparıs verdım katalogtannn bende nerdeeee alck paraa baksanaaaaa halıme kaynana krızındeym ben halaaaa cnm mavıde kararlııyım al sen al vakıt kaybetme
cosmom ınanma benm bısı aldıgım yok dun bu özhakıkı asfa dedı hangısndn ıstynz ozgeyede sana da alcam dıye galıba sanada alckms bu kıbar yolla duyuruyor hatta ben mavısını sıparıs verdım katalogtannn bende nerdeeee alck paraa baksanaaaaa halıme kaynana krızındeym ben halaaaa cnm mavıde kararlııyım al sen al vakıt kaybetme
Zaten sağımda yatıyodu şöle ecük vurdum aklinialirimsmile
tuğberk e de taksıınn
söyliyim de sempatiksalakcinni
wuuu bende genel mudurum dıyebılır mıyım ona banada taksın kucuk altınaklinialirimsmile
bana da alcak dımıohaoldumsmile
hihoyyythihoyyyt
ay hadi bakalım hayırlısısositososito
inşallah mutlu qider mutlu dönersin canım
özlemezmi insan bebeğini yaa :asigim:
bende şimdi bikaç hastane ve dr daha bakıcam daha sonra aralarından seçip karar vericem
hanqi dr ve hastaneye qidiceğime
anlıyacağın onun bahanesiyle bebeğimi bu aralar bol bol qörücem :teytey:
bana da alcak dımıohaoldumsmile
hihoyyythihoyyyt
elh im beğenmene çok sevindim yiwrum..
asma evet bende asmadım daha.. mayısta fln asarız artık..
efet sen midemde bişeyler oliiiiyyy diye bağırıyodun demiiiii
ben neseffff alamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yardımmmmmmbilmiyorumkismile
kandırıkçıııııııııııııııı hihoyyyt
tamam sempatiksalakcinnievet evet damadım var benım onada tak desempatiksalakcinni
amin canım..valla ne mudurmus o be maşallh darısı basımıza ehehehe
alcak tatlişkom alcakkk üsülme sen dicezzz güneşşşşş abana alcak sanadaaaaaaa
saanada alır tabı daecım ooo zenkınmş öle dedı bana bizm gıbı parasz deılmıssss
Ağlama kanks be altı üstü gecelik
Hem kiminin parası kiminin duası derler
Ağlama kanks be altı üstü gecelik
Hem kiminin parası kiminin duası derler
bu arada konustuk
ben yokken sağlık yönetimi üniv. öğrencisi stajer alacaz bitane onu eğitecem ben..
raporlarımı fln o yapacak..
işlerimi fln da öğretcem..
kk yı da öğretirim artık sempatiksalakcinni girer benim yerime arada sempatiksalakcinni
oh be izindeyken ne yapacam diye düşünüyodum
kadın 2. dk.da buldu çözümü koydu önüme aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?