2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BENİM HEMENCİKKKKKKKK ŞİŞER BENİMDE SU İÇME ALIŞKANLIĞIM VAR AMA
BANAMISIN DEMİYOOOO ONDAN AMAAAA ÇOK İSTEDİM YİCEM AKŞAM NEYAPİMMM ÖSKEEEEEEEEEEEEEEE:icecream:

ay sen de aylardır şurda yazıyon hala şu yazını düzeltemedin yaaaa... Alsanaalsanasmile

ama valla dikkat edıyom kuşummm yaaa işler acele olunca elımden harfler kacıyor kafam şişti yaaaa

benimkide tam tersi herşeyi yedirmeye çalışır.
Yasak diyorum azıcık ye diyor. Geçenlerde bana zorla yedirdi dondurmayı.

ondan sen şiştin kusum heeçç şikayet etme elh ımım napsın ozmn

BENİM HEMENCİKKKKKKKK ŞİŞER BENİMDE SU İÇME ALIŞKANLIĞIM VAR AMA
BANAMISIN DEMİYOOOO ONDAN AMAAAA ÇOK İSTEDİM YİCEM AKŞAM NEYAPİMMM ÖSKEEEEEEEEEEEEEEE:icecream:
ama sonra mesuliyet kabul etmem bilmiyorumkismile

ondan sen şiştin kusum heeçç şikayet etme elh ımım napsın ozmn

aaa archiii, güneşim sana şişko didiiiii ohaoldumsmile

Olmas canım olmasss son süt herşeyden önemli :) o asla unutulmayacak :)

aklinialirimsmile aklinialirimsmile olmaassssss....sütte şeker yok bunda var bilmiyorumkismile

:roflol:

elhamra bilmiyodum canım kusura bakma dikkat et canım kaç çıktı şekerin ben çok korkuyodum normal çıktı ilk dogumda bebek kiloluysa risk oluyomuş bide ailedede var e kiloda var ama iyi çıktı benimde

aklından bile geçirme lmaz:

haftalık süstlü tatlı hakkımı kullancam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile

ben dal gibi olacam archi akrep nalan olacahaklinialirimsmile

haftalık süstlü tatlı hakkımı kullancam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile
nan dur daha bugün girdin diyete klava:

biraz zaman geçsin, tatlıdan biraz uzak kal
o zaman daha zevkle yirsin bilmiyorumkismile

ukla ya soru: bu çanta ne boyutlardadır. ben yeğenimin çantasını hatırlıyorumda küçük çaplı bir valiz gibiydi.
sence istediğin herşey sığacak mı?
yaa görmeden bişi almak çok zor
canım benalırken çok tereddüt ettim
çantalara ebebek e gitmiştik dae ile çoğu modeli orada görmüştüm
ama bu yoktu duruşu felan çok hoşuma gitti küçük sandım ama
küçük değilmiş normal bebek çantası gibi hatta bebek çantası
dışındada kullanabileceğim bi çanta içine herşeyi alır önde fermuarlı bir gözü var
yanlardada var içindede ayrıcak 3 adet bölmesi var içinden biberon saklama
çanrası ve kirli torbası ile alt değiştirme bezi de çıktı ben belki yoktur diye düşünmüştüm ama varmış ben memnun kaldım açıkcası fiyatıda uygundu

aşkolsun ne var yani bulamadık gene beşkişisiniz bi melmea var sanırım ekstardan ama evde buluşma iyi olmuş hepiniz şişko olmuşsunuz hem:umursamaz:

evet 5 kişiydik, melmea eklendi aramıza..

ne o sen dal gibi kaldın galiba sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…