öle deme aklıma başka bişi geliyo :roflol:
nan dondurma naapcak cocuga
adam gibi kapalı dondurma yiyorsan hele
doktorlar bile gündüz süt müt içemediysen 1 porsiyon dondurma öneriyor
ama hassassan hemen boğazın şişiyosa bilmem
süt bakteri üretmesin boğazımda diye arkasından hemen su içerim ben
e ben yatmadan önceki sütümü içmesemde hani...aklinialirimsmile
ay sen de aylardır şurda yazıyon hala şu yazını düzeltemedin yaaaa... Alsanaalsanasmile
benimkide tam tersi herşeyi yedirmeye çalışır.
Yasak diyorum azıcık ye diyor. Geçenlerde bana zorla yedirdi dondurmayı.
bişey sordum be özge sen bilirsin şubatta buluşma vardı ne oldu başlıycam sizin dondurmalarınıza hepsi bi çeşit sayıyo bende cevizli istiyom bulamıyom zaten:kedi:
ondan sen şiştin kusum heeçç şikayet etme elh ımım napsın ozmn
ama sonra mesuliyet kabul etmem bilmiyorumkismileBENİM HEMENCİKKKKKKKK ŞİŞER BENİMDE SU İÇME ALIŞKANLIĞIM VAR AMA
BANAMISIN DEMİYOOOO ONDAN AMAAAA ÇOK İSTEDİM YİCEM AKŞAM NEYAPİMMM ÖSKEEEEEEEEEEEEEEE:icecream:
ondan sen şiştin kusum heeçç şikayet etme elh ımım napsın ozmn
Olmas canım olmasss son süt herşeyden önemli :) o asla unutulmayacak :)
aklinialirimsmile aklinialirimsmile olmaassssss....sütte şeker yok bunda var bilmiyorumkismile
:roflol:
elhamra bilmiyodum canım kusura bakma dikkat et canım kaç çıktı şekerin ben çok korkuyodum normal çıktı ilk dogumda bebek kiloluysa risk oluyomuş bide ailedede var e kiloda var ama iyi çıktı benimde
aklından bile geçirmelmaz:
Ayy madonun cevizli bi harikaaaa
al kız al beceriksiz
aşkolsun ne var yani bulamadık gene beşkişisiniz bi melmea var sanırım ekstardan ama evde buluşma iyi olmuş hepiniz şişko olmuşsunuz hem:umursamaz:
haftalık süstlü tatlı hakkımı kullancam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile
nan dur daha bugün girdin diyetehaftalık süstlü tatlı hakkımı kullancam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile
canım benalırken çok tereddüt ettimukla ya soru: bu çanta ne boyutlardadır. ben yeğenimin çantasını hatırlıyorumda küçük çaplı bir valiz gibiydi.
sence istediğin herşey sığacak mı?
yaa görmeden bişi almak çok zor
Daha ilk günden mii? kafamçokkarıştıdelikafadulden
Ayy madonun cevizli bi harikaaaa
aşkolsun ne var yani bulamadık gene beşkişisiniz bi melmea var sanırım ekstardan ama evde buluşma iyi olmuş hepiniz şişko olmuşsunuz hem:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?