2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım bu 18 aya kadar kullanabiliyor ve metal kısımları için 2 yıl firma garantisi var
fiyatıda 135
Yonca Bambam Beşik - Anakatalog

valla çok iyiymiş..
bence bunu al.
hem daha uzun kullanırsın.. 3 aydan sonra odasında yatırsan bile belki bazen arada yanına alman fln gerekebilir. ya da gündüzleri sana daha yakın bir yerde uyusun isteyebilirsin..

bak bu model bana nedense daha kullanışlı geliyor.

benimde şimdi daha çok içime sindi
peki hangi rengi sizce
mormu pembe mi
Yonca Bambam Beşik - Anakatalog

bide sabah eşim istersen hemen alalım dedi, bende bi eminönüne bakalım sonra alırız dedim
eminönünde daha güzel bişey bulurmuyuz, alsakmı acaba
acelemiz yok ama insan sabırsızlanıyor

valla çok iyiymiş..
bence bunu al.
hem daha uzun kullanırsın.. 3 aydan sonra odasında yatırsan bile belki bazen arada yanına alman fln gerekebilir. ya da gündüzleri sana daha yakın bir yerde uyusun isteyebilirsin..

evettt gün içinde ben nerdeysem oraya taşırım timam bunu alalım hihoyyyt

bence pembesi güzel canım.yerimseniben
ya zaten hepsi birbirinin aynısı hemen hemen. daha güzel model var mıdır bilmiyorum :sm_confused:

bunun yeri sivastaymış kaydirigubbakcemile3 nasıl alcaz stella ben internetten kredi kartı ile bişey almaya korkuyorum :kedi: bu daha güzelmiş daha uzun kullanılır

evettt gün içinde ben nerdeysem oraya taşırım timam bunu alalım hihoyyyt
hihoyyyt

bence pembesi güzel canım.yerimseniben
ya zaten hepsi birbirinin aynısı hemen hemen. daha güzel model var mıdır bilmiyorum :sm_confused:

evet fiyatı da cok uygun.. daha uygununu zor bulursunuz bence..
alın bunu alın sempatiksalakcinni

bence bu çok qüzelll
hemen alın canım düşünme hiç..
bence pembe al yerimseniben

bunun yeri sivastaymış kaydirigubbakcemile3 nasıl alcaz stella ben internetten kredi kartı ile bişey almaya korkuyorum :kedi: bu daha güzelmiş daha uzun kullanılır

şimdi önce özhakiki sivas turdan bir bilet alıyorsun . oradan sivasa geçip beşiği alıp geliyorsunsempatiksalakcinni
kız buralarda da var bu beşiklerden dünya kadar. bizim evin yakınında bile gördüm.

şimdi önce özhahiki sivas turdan bir bilet alıyorsun . oradan sivasa geçip beşiği alıp geliyorsunsempatiksalakcinni
kız buralarda da var bu beşiklerden dünya kadar. bizim evin yakınında bile gördüm.

:roflol: :roflol:

şimdi önce özhahiki sivas turdan bir bilet alıyorsun . oradan sivasa geçip beşiği alıp geliyorsunsempatiksalakcinni

:roflol::roflol: olduuu. Sen nerde oturuyosun ben ordan alıyım o zamankaydirigubbakcemile2

stella sen pembeyi al bende maviyi alıcam ama ölçüleri ne kadar acaba? :kedi:
bu daha büyük canım..
yatak odama park ytak sıgmıyor demişsin, bu da sıgmayabilir.
18 aya kadar kullanılabildiğine göre birazcık büyükçe..
melekler korusunu izlerken de görmüştüm
öle minik bişi değil yani.. bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile o zaman sığmaz bu ya

YONCA SALLANIR BAMBAM BEŞİK

al canım bu sitede daha ucuz hem ücretsiz kargo
ama şimdi dikkatimi çekti tekerlekli değil
artık boşken sürükleyerek götürürüm çokda önemli değil

şimdi önce özhakiki sivas turdan bir bilet alıyorsun . oradan sivasa geçip beşiği alıp geliyorsunsempatiksalakcinni

:umursamaz::umursamaz:

kartal yakacıktayım yerimseniben
beklerim
zaten kartalın az ilerisi sivas :roflol:

:roflol::roflol: anam annemlerde uğurmumcuda oturuyo yakacıkta hangi mağzada var fiyat sordunmu hiç ben yarın anneme gidersen bi dolaşıyım modokodan bakmıycam orda çok pahalı ya bi de eminönüne bakmak lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…