2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım soğanlık merkez var ya orda bir mağazada gözüme çarptı. ama ismini cismini bilmiyorum bilmiyorumkismile
arabayla geçerken görmüştüm

real alışveriş merkezi var ya onun arkasında oturuyorum. kartal köprüsüne çok yakınım.
bizim apartmanda ev kiraları 500 -600 TL civarında diye biliyorum canım
serrapark da yakın bize ama kiraları hakkında bilgim yok

canım biz pazar günü gidip serra parkta bir eve bakacağız olmassa senden adresi alır orayada bakarız bizim çocuklardan biri hergün anadolu hisarına gidiyor o yüzden 500 t lere binmesi lazım eğer yürüyerek e-5 e çıkılırsa süper olur :) bizde 500-600 gib bir ev bakıyoruz onlara ama 2. kat ve üzeri annem de gelecek onların yanına :) kendisi biraz sıkıntılıdır o yüzden

elhhhhhhhhhhhhhh hadi gel yavrum ya mrklardayım ben çokkkkkkkkkkk

canım biz pazar günü gidip serra parkta bir eve bakacağız olmassa senden adresi alır orayada bakarız bizim çocuklardan biri hergün anadolu hisarına gidiyor o yüzden 500 t lere binmesi lazım eğer yürüyerek e-5 e çıkılırsa süper olur :) bizde 500-600 gib bir ev bakıyoruz onlara ama 2. kat ve üzeri annem de gelecek onların yanına :) kendisi biraz sıkıntılıdır o yüzden

ooo anadolu hisarını stella ile ben iyi bilirim sempatiksalakcinni
bizim evden E-5 yürüyerek 10-15 dk gibi birşey serra park daha yakın yola.
ama gene de haberim olsun gelirseniz haberleşiriz yerimseniben

yaufffffffffffffff bana ziyaretçi msj gelmişti akşam cvplamadım okudum kaldı öleeee
ama şimcik bulamıyommmmm nerden bulcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kısllaarrr ne kaynatıyorsunz bakalım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

yaufffffffffffffff bana ziyaretçi msj gelmişti akşam cvplamadım okudum kaldı öleeee

ziyaretçi mesajı ise sen bakamadıysan bir ziyaret edip geri gitmiştir
bulamazsın onu daha sırnaşık şey

profilim e gir bilmiyorumkismile

ben çıkıyorum kızlar bi gidiyimde bakıyım eve zaten 3 saatliğine işe gelmek işkence akşama görüşürük aklinialirimsmile

ooo anadolu hisarını stella ile ben iyi bilirim sempatiksalakcinni
bizim evden E-5 yürüyerek 10-15 dk gibi birşey serra park daha yakın yola.
ama gene de haberim olsun gelirseniz haberleşiriz yerimseniben

Tamam canım :) pazar eve gidece bizim oğluşun odasını babası ölçecek ona göre mobilya siparişi falan vereceğiz sonra .Bu arada çocuklarada ev bakmamız gerekiyor nisan sonu gibi kendi evlerine çıkacaklar biri kurtköye diğeri anadoluhisarına gidiyor normalde. işbitincede neomarin alışverişmerkezindeki media markete gidecem kardeşim haftada 3 gün promatör olarak çalşıyor orada bebişe oda termometreli nem ölçer ile braunun ateş ölçerini alacam bugün

Back
X