2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mutfak ıçın ıkea ıle anlaşıcaz sanırım. dun gıttık konuştuk 3 boyutlu mutfagımızı yaptılar, raflarını çekmecelerını herşeyını ayarlayabılıyorsun. harıka bır teknolojı valla. neyse köşe dolabının içinde dönen bır sepet var böylelıkle dolabın içine kafanı sokmadan tencerelerını çıkartabılıyorsun. butun dolaplarda çocuk kılıdı ve fren sıstemı var. cevız kaplama. evye musluk aksesuar ışıklar dahıl 3600 dedıler 12 taksıt yapıyorlar hemde 1 haftada kuruyorlar. bız ok dıcez galıba kızlar sız ne dersınız?

Canım çok iiymiş, biz 5 sene önce 4 milyar verdik, adamın totosuna benzetti. Ankastre fırın dolaptan 2 cm dışarıda duruyor.
Bence fiyatı çok uygun

Ayy ben bugün yemeğe gitmiyorum... Doktora gideceğim ya, tartıda ağır çıkmayayım da kızmasın bana di mi.. :)) Kimi kandırıyorsam....

Canım çok iiymiş, biz 5 sene önce 4 milyar verdik, adamın totosuna benzetti. Ankastre fırın dolaptan 2 cm dışarıda duruyor.
Bence fiyatı çok uygun

ayy hıç gulcegım yoktu yawrııım kaydirigubbakcemile3 ya bıze de ıyı geldı fıyat bır 2 yıl garantısı var, ustelık axes kartına da 100 tl chıp para kazanıyosun. sanırım anlaşıcaz burayla. dışarıdan alalede bırıne guvenemıcem anladım hepsı yaparız abla ederız abla gıbı zırvalıyorlar verdıklerı rakam arada 500 fark var.

kızlar recepten mesaj geldi iyiymiş .
şimdilik bir sorun yok akşama doktora gideceğim dedi. sizlere çok selamı var.

selam kızlar

kız stellanın karnı sankı erkek cocugu varmıs gıbı sadece göbekten ıbaret dun solucktm ona untmusm kızda hanı yanlrdanda alıyorlrmısta

annem hala arada bakıp bana erkek gibi geliyor diyor bilmiyorumkismile
doktorumda her seferinde kız diyor, ayrıntılıda da kız çıktı
hayırlısı tabi ama inşallah değişmez eyvahedigeldismile

değişmez değişmez.
bende her gittiğimde soruyorum kız mı diye. doktor yakında tavayla kafama vuracak

valla benimki de bu saatten soora değişmese iyi olur..
malum pespembe bi odada takılmak zorunda kalır sempatiksalakcinni

ya kızlar sızce beyaz mutfak mı daha ıyı kahverengı mı?

Canım beyazın rengı uzun surede deformasyona uğruyo dıye korkuyorum ben sadece.Kahverengide çok guzel.Ama ıkeadakı beyazlarda harıka yani.İşte yer taşların,tezgahın.Evının genel konsept rengı onemlı.Uyumu sevıyosan evın heryerınde onlara dıkkat et derım ben

valla benimki de bu saatten soora değişmese iyi olur..
malum pespembe bi odada takılmak zorunda kalır sempatiksalakcinni

evet yaa benimkinin de bütün eşyaları pembe.
erkek olursa çiçekli pembe tulumları giyip pembe odasında yatar
ne yapayım bir daha kıyafet mi alacağız onlara. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…