2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cilek merhaba, bebekler 32.haftaya kadar dönmüyorlar mı? Doktorun ne diyor? Bence daha zamanı var? Ki dönmese bile bazı egzersizlerle döndürülebiliyormuş. Stella burdaysa daha ayrıntılı anlatır sana. Ayşe Eker miydi tam hatırlayamadım bir hemşire düzenlediği seminerde de egzersizi gösterecekmiş hatta. Asya yakasında bir hastanede olacaktı semineri.

bunların ikisi de çok güzel kafamçokkarıştı

:1shok: :1shok: sempatiksalakcinni

bence altlar kahve üstler beyaz olsun ama camlı yaptırcaksan buzlu cam kullan bence

olabılır ama beyazın daha rustik kahvenın de modern göruntusu var yakışırlar mı acep ben gıdınce bır de o gözle tekrar bakayım canım kafamçokkarıştı

gülkurusu canım bunlarn ikiside güzelmiş...

delikafadulden bence de. bu nedenle kararsız kaldım ama iş temızlıge gelınce alt dolapların kahve olması kesınleştı sanrıım

gül kurusu ikiside güzel canım. kahverengi olanda çok koyu değilmiş.
zaten bu modellerin modası geçmez. hangisi içine sindiyse onu yaptır bence

Kızlar bizim saatimiz yaklaşıyoo yavaş yavaş... 15 20 dakika sonra çıkarım yavaş yavaş doktorumuza doğru... Bu sefer kalabalık gidiyoruz... Annane, babane... hehehe :)) komik olacak... Hadi görüşürüz kızlar...

cevabin icin tesekkur ederim arkadasim..
dr. bisey demedi.. ama arkadasimdada bisey dememisti sonrada bebek donmedi diye sezeryana aldilar bebegi. ben sezeryan istemiyorum. almanyada kaliyorum o yuzden biraz zor asya yakasinda egzersizlere katilmak kaydirigubbakcemile3 hani sizin bebisler donmudu diye merak ettim..aslinda hersey yolunda gidiyor ama bu kafami kurcaliyor..

ben anneme yaptırdım üst kapaklar krem lake alt kapaklar kavrenkli içinde enine sanki agac kabuğu varmış gibi desenleri var ama kapakların hepsi düz ve kapı kollarında uzun düz enlemsine yaptırdık hoş oldu

daha dönebilir canım
son hafta bile dönen bebekler oluyormuş
dün eski bir tanıdıkla karşılastım
kardeşinin doğumuna 10 gün kalmış
bebek dönmemiş daha dedi
aa dedim ne olacak
daha dönebilirmiş bekliyoruz dedi.
daha erken senin için çok..
takma kafana..

Kızlar başım çok dönüyor ve ağrıyo qaliba tansiyonum çıktı yada düştü
anlayamıyorum ..
eşimi aradım qeliyo şimdi dr qidicez dua edin bişeyim yoktur inş kendimi hiç iyi hissetmiyorum:gitme:

Pardon cilek, mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi nerede olduğunu bakmak kaydirigubbakcemile3

insallah
sabirla bekliyoruz bizde.. hepinize kolay dogumlar diliyorum.. opuyorumnanaktan

tansiyonun düşmüştür herhalde canım iyi haberlerle gel

gül kurusu ikiside güzel canım. kahverengi olanda çok koyu değilmiş.
zaten bu modellerin modası geçmez. hangisi içine sindiyse onu yaptır bence

sagol canım kısmetımız hangısı ıse o olacak sonunda, hadı kızlar ben kaçtım hepınızı opuyorum.

Selam millettttt -tatlicadiarzu-
Bıktım burdaki yoğunluktan şu mayıs 15 bi gelse ya

off ya bugün deli olucam he sürekli internet kopuyo ne biçim şirket ya burası sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…