2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kocalarımız bize doğum hediyesi alıcakmı acaba ben 5 taş pırlanta istiyorum şimdiden söyledim ama şaka yapıyorum sanıyo galiba aklinialirimsmile halbuki çok ciddiyim

BEN SÖLEDİMDEEE BANA HEDIYE ALIRSN ARTIK DİYEE BİDE ONU CIKARMA HAYATIM ZATEN BİRSURU MASRFA CIKACAK BILIYORSUNNN
DEMEKKİ BENM KOCA BENİ SEVMİYORRRR HERSEYI ALAMIYORZ SATAMYRZZZ BİR YÜRÜYÜŞ BANDIM BİLEEEE ANLIYORMUSUNZZZmafoldumben

OOOOOOO siteyi bir ansuruk kokusu almış gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar kocalarımız bize doğum hediyesi alıcakmı acaba ben 5 taş pırlanta istiyorum şimdiden söyledim ama şaka yapıyorum sanıyo galiba aklinialirimsmile halbuki çok ciddiyim

benimkisi araba alacaktı ciddi ciddi sempatiksalakcinni ama istemiyorum yani gerek yok çok masraf biz zengin miyiz ki hem dimii sempatiksalakcinni bu fakir halimizle arabanın vergisi benzini ağır gelir kaydirigubbakcemile3 ben de profesyonel foto makinesi istiyorum bakalım akıl edip alacakmı sempatiksalakcinni

Yapma yav. :1ninca: bende sidika dizisinden esinlenelere oyle dedim.
Annanenin ismi olduguna gore demek ki zengin ismiymis.
Ben en iyisi yosma koyayim ozaman.

hee evet yosma gerçekten fakir ismi :roflol:

humeyni :1ninca:

ne var nan :1ninca:

niye nan diyon fukarayım diyemi
ben zamanında ayakkabı bilem boyadım beee
emekçiyim kısım ben
boya sandığımda hülya avşarın resmi vardı
kenarlarıda swarosvki taşlarla çevriliydi
aaah ah yoksul günlerim

ya şu koşu bandı olaynı kaçırdım sanırım malum şahısın mı vardı sempatiksalakcinni

Yapma yav. :1ninca: bende sidika dizisinden esinlenelere oyle dedim.
Annanenin ismi olduguna gore demek ki zengin ismiymis.
Ben en iyisi yosma koyayim ozaman.

yosma da teyzemin arkadaşının ismiydi
sonra değiştirdi tabi.aslında anlamı güzel kadın demek ama milletcek farklı kullanıyoruz :))

yusuf sesli ansuruk harbi bayıltır
sesli olsun sorun yok
o kokmas

kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

İLK SAYFADA YAZIYORDUR BUYUK IHTIMALL KENDILERI SENKIN OLDUGU İÇİN İSMİDE İLK ANDA MUTLU VE SENKIN AILESIYLE ANINDA SATIN ALMIŞLARDIRsempatiksalakcinni
dondum ılk sayfaya baktım
hakatten zengın olunca oyle ısımler oluyormus.
ben ne koysam acep..
kayserı erkekı olacak oglum baba tarafıda komple esnafkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…