2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de kaçarrr azcık dolaplarımlan ilgileneyim... Herkese iyi akşamlarrr

ama çok güzledi o seviyede bir şey daha isterizz ona göree kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile lülülülülülü

ya bende daha ne örnekler varda burda şaapamıyomkaydirigubbakcemile3

nan ben işte n bakamadım sizee offfffffff bakim bi geçmişe bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gunun sonunda gercek zenginler ve fakirler belli oldu bak,
zenginler hep kacti gitti kaldi fakirler geriye.

ya bende daha ne örnekler varda burda şaapamıyomkaydirigubbakcemile3

olmaz şaaap sonra editle ama mahrum bırakmaaa valla farkındaysanızzz şu öğlen ve öğleden sonra yok orom yok buram ağrıyor bile demedik keyfimizdenn

nan ben işte n bakamadım sizee offfffffff bakim bi geçmişe bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok anacımm bakmaya kalkmaa bunlar bi döktürdülerrr ben bile zar zor yetiştimm işleri yanlış yapa yapaa

elhamraaaaaa bu arada senin bugün elifzele diktiğin elbiseyi gördüm çok güzel kuşum. Umarım kızın tamamiyle sana benzesin hem kabiliyet açısından hemde muhabbet açısından. Bide güzelliğide sana benzesin ben senin resmini görmedim ama annen ve kardeşini görünce tam izmir güzeli dedim valla.

Kızlar ii akşamlar.Hepinizi öğpüyorum.Bugun herkes makarna yapcak sanırım.Körolası fakirlik. Çıkıyorum ben.Allah iyliğini elh kırdın geçirdin benı.Çok yaşa emiŞeniz

koyu muhabbet var gecmiste...eve gideyim de bu aksam onu okuyum bari

olmaz şaaap sonra editle ama mahrum bırakmaaa valla farkındaysanızzz şu öğlen ve öğleden sonra yok orom yok buram ağrıyor bile demedik keyfimizdenn

ay valla dorusun duyferim
bende şaşırdım arada mutlaka biri cıkardı ayrıca
aman genemi geyik diye...
oh bak ne güzel oldu
stresten uzak...

ay zeynep bu kıs bubasına benziyo aynı yahu galbamafoldumben
gecen maille yolladıydım benim resimleri face kullanmıyom diye
şiştim zeynep cok fena
9 kilo aldım ahaha
Kızlar ii akşamlar.Hepinizi öğpüyorum.Bugun herkes makarna yapcak sanırım.Körolası fakirlik. Çıkıyorum ben.Allah iyliğini elh kırdın geçirdin benı.Çok yaşa emiŞeniz

ii akşamlar kuşum
yarın özel bi günaydın bekliyorum ha herkesten bana :roflol:

hadi yaaaaaa mannn mrklandım ha en son fakir zengin muhabbetlerindeydinissssssssss
şimcik ne oldiiiiiiiiii

herkesin içinden cem yılmaz çıktı valla
sitedeki hatunnar tek tek coştu
çok eğlendik bugün

ya ben senüüü ekledim msnde sen niye kabul etmiyon evmiyonmu benüüü
ben saha demedimmiiiiiii foto istiyom diyeeeeeeeeeeee elhhhımmmmmmmmm

kız elh benim yanımda şiştim demesene ben zaten şişirilmiş bir şekilde hamile kaldım doğuma kadar patlamayayım diye dua ediyom ben

evet ya bize böylesi lazımm artık günlermiz sayılıı bebişler oldumu doğru düzgün girmeye fırsat bulamıcazz şurda ne güzel keyifli keyifli paylaşalım gülüşelimm ben çok keyif aldım başda elh güneşim olmak üzere tüm katkısı olan arkidişlerime tşk ederim ellerinizden öperimmm guclubacismile kaydirigubbakcemile3

yaa benim başım arazimi bende istiyorummmm face grubundada yokum bi takip edemedimki sizi neyse 8 günüm kaldı benimde alınn

kıs delüüü asfaaammm
ben msn kullanmayrum ki
gmailden sohbet kısmından şeederis diye ekle dediydim ben sana:sinifsinif:

aç bakem gmailini
kız elh benim yanımda şiştim demesene ben zaten şişirilmiş bir şekilde hamile kaldım doğuma kadar patlamayayım diye dua ediyom ben

zeynebim yokmu koşu bandın fazla kiloları hallet orda ahaha:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…