2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden böle düşündükleri bende anlamadım ki bu sitede çok küçük yaşta evli olup hamile olan biçok kişiyi gördüm ve kimsenin ona negatif yönde eleştiri yaptığını pek rastlamadım hem millete ne canım ister yaparsın ister yapmazsın böle bi karar verirken onlarımı sormamz gerekiyormuş bende 87 liyim aynı yaşıtız sayılır hem bi sene olmuş evleneli tam zamanı bence hem genç anne olmak kadar ğüzel bişey olabilirmi.hem 30da doğurcam ikincisine ne zaman vakit bulucam sonra doktor doktor geziceksin mantıken düşünmek gerekirse ki bilimde bunu sölüyor 2oli yaşlar en sağılıklı gebeliğin yaşandığı zamanlar

canım ben 31 yaşındayım ama doktor doktor dolaşmadım Allaha şükür sorunumuz olmadığında 2.ayda hamile kaldım bence bunu yazman yanlış olmuş burda herkes 20 yaşında değil ayrıca 2.çocuğu ne zaman yapıcam demişsin 2 sene sonra ...inşallah

ayy bi daha olmaz inş ben acayip korkuomm kanama olduğunda geceleri kabuslarla uyanıroummm rüyamda hepp kann görüorum

bilmezmiyim hergece rüyamda kendimi tuvalette kanamam artmış düşük yaparken görüyordum hatta bir gece tam böyle bir rüya görüyorum tam kabustu heryer kıpkırmızydı bir uyandım sahiden kanamam başlamış heryer batmış dr a gitiim düşük yapıyorsun 3 4 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi ma allah korudu

melis senin bulantılar geçtimi ya kızlar bi tek bendemi var bu iştahsızlık sizin durumlar nasıl beyza yiyebiliyomusunuz

mide bulantım sabahları fazla oluyoo fena öğürüorumm ama yemek yiyorum ya bu ara iiyim ama süper derecede iştahım yok yani

teşekkür ederim kızlar dilekcim senin niye istemiyo canın banyo yapmayı beyzacığım erken filan değil asıl benim erken daha evleneli 5 ay olmadı ama ben çok istedim çok hazır hissetim şimdi sor hazırmısın diye istediğim dönemlerdeki gibi değil düşüncelerim değişti gerçekten erken olduğunu anladım doğunca ne hissederim bilmiyorum açıkcası ama yaşım 25

bilmezmiyim hergece rüyamda kendimi tuvalette kanamam artmış düşük yaparken görüyordum hatta bir gece tam böyle bir rüya görüyorum tam kabustu heryer kıpkırmızydı bir uyandım sahiden kanamam başlamış heryer batmış dr a gitiim düşük yapıyorsun 3 4 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi ma allah korudu

ayy kıyamam :gitme: rabbim meleğini sana bağışlamıss sağlıkla kavuş bebeğine canımm :nazar:

ne yazıkki benim hiç iştahım yok bulantımda çok ilaç kullanıyorum ben sana vermedimi dilekcim doktor

teşekkür ederim kızlar dilekcim senin niye istemiyo canın banyo yapmayı beyzacığım erken filan değil asıl benim erken daha evleneli 5 ay olmadı ama ben çok istedim çok hazır hissetim şimdi sor hazırmısın diye istediğim dönemlerdeki gibi değil düşüncelerim değişti gerçekten erken olduğunu anladım doğunca ne hissederim bilmiyorum açıkcası ama yaşım 25

yoo canımm ben kendim için erken demedimmki yasım 21 olduğu için çoğu kişi tepki gösterdi gerci evliliğimin üzerinden 1 yıl gecmeside onlar için erkendi de ben öle düşünmüorum baskalarının düşüncelerini dedim

selam kızlar ben geldim bıcı bıcı yaptım geldim valla kızlar eşim beni bi yıkadı ki mis oldum ya kızlar bişey sorucam banyo yapmaktan sıkılan yada bunalan varmı ben önceden çok severdim saatlerce girerdim hemde hergün şimdi yanlız giremiyorum ve bir an önce çıkmak istiyorum bi nedeni varmıdır sizce

bende de aynı sorun var. yanlızken banyoya giremiyorum girsem de hemen yıkanıp çıkıyorum.
içim sıkılıyor nedense

canım ben 31 yaşındayım ama doktor doktor dolaşmadım Allaha şükür sorunumuz olmadığında 2.ayda hamile kaldım bence bunu yazman yanlış olmuş burda herkes 20 yaşında değil ayrıca 2.çocuğu ne zaman yapıcam demişsin 2 sene sonra ...inşallah

evet canım yanlış olmuş kusura bakma kalbin kırıldı ise herkezin kendi tercihi ama benim demek istediğim evlenince ille belirli bi yaşımı beklemek kim ne zman isterse ozamn bebek sahibi olur tabikide ama illa her kesimde karşıt düşüncler var o küçük yaşta hamile kalınmaz diyenlere sözümdü size değildi onlar nasıl karşı ise sendde bu şelikde cevap verebilirdin anlamında söledim sözüm meclisten dışarı yani kızlar :kedi:

sen normalsinde bizde var anormallik gaamilelik bütün dengei bozuyo gliba archimim bende çok sıkılıyorum banyoda bu galiba

pişşşt noluo burdaasositososito

evet canım yanlış olmuş kusura bakma kalbin kırıldı ise herkezin kendi tercihi ama benim demek istediğim evlenince ille belirli bi yaşımı beklemek kim ne zman isterse ozamn bebek sahibi olur tabikide ama illa her kesimde karşıt düşüncler var o küçük yaşta hamile kalınmaz diyenlere sözümdü size değildi onlar nasıl karşı ise sendde bu şelikde cevap verebilirdin anlamında söledim sözüm meclisten dışarı yani kızlar :kedi:

meliscim aslında sen çok şanslıymışsın yaş ilerledikçe sorunlar çıkıyor benim 26 yaşında yumurtalıklarım gayet iyi iken bir yıl sonra tembelleştiler bir arkadaşım 32 yaşında malesef aşılama yapmak zorunda kaldı

ne yazıkki benim hiç iştahım yok bulantımda çok ilaç kullanıyorum ben sana vermedimi dilekcim doktor

vermedi canım sorma ya o bulantıların şiddetli olduğu dönemlerde bile tansiyonum 8 5lere düştüğü halde yinede yazmadı doktor ama bende bi çok kişiden okudum kullandıklarını söledi ama benim doktorum bana folik pulstan başka bişey yazmadı kısacası biraz dişini sık demeye getirdi :) ama dediği kadar kolay olmuyor gerçekten
:olmaz:

caka senin avatarında kaplumbaga mı varr yada baska bşi mii..deminden beri onu inceliyom birazdan pc ye yapıscamm ona yav:jeyyar:

peki canım

sen normalsinde bizde var anormallik gaamilelik bütün dengei bozuyo gliba archimim bende çok sıkılıyorum banyoda bu galiba

ben fazla duygusalda değilimm belki ilerde olabilir bilmiorumda ama acaip uyuyorumm yaa kafamçokkarıştı

Back
X