2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dişini istediğin kadar sık olurmu öyle geröi ilacın etkiside neki sadece uyku yapıyo mallaştırıyo resmen

meliscim aslında sen çok şanslıymışsın yaş ilerledikçe sorunlar çıkıyor benim 26 yaşında yumurtalıklarım gayet iyi iken bir yıl sonra tembelleştiler bir arkadaşım 32 yaşında malesef aşılama yapmak zorunda kaldı

dünya hali bilemeyiz tabi ne olacağını Allah aratmasın yine de çok zor kuzenim 8 yıl tedavi gördü ama sonra kendiliğinden oldu :Saruboceq::lepi:biz şanslı olanlardanız şükür ki

ben geldim sonundaaaa...
bugün çok yoğundum doğru düzgün giremedimmm..

kız tubikkk
yarın büyük gün

dünya hali bilemeyiz tabi ne olacağını Allah aratmasın yine de çok zor kuzenim 8 yıl tedavi gördü ama sonra kendiliğinden oldu :Saruboceq::lepi:biz şanslı olanlardanız şükür ki

evet canım allah bebeğini kuzenine bağışlasın allah kimseyi uğraştırmasın

yok canım ne zararı olcak ıyıdır kestane :)) tuba nerelerdesın kızz bır kac gündür fazla gözükmüosun

ayy canımbnm allahta seni güldürsünnnn nasıl güldümm uzun zamandır hiç böle gülmedim :roflol: :roflol: :roflol:

naniknanik

gül gül duyumlarıma göre hamilelelikte gülerseniz cocugunuzun 5 m. boyu uzuyomuss:jeyyar:ee artık dogurursunuz birer basketcii:jeyyar:

nerden duydugumu sölememnaniknanik

kızlar yarın benim şeker yükleme testim var şimdiden içeceğim glikozu düşünüyorum :(( inşallah aç karnına bir vukuat olmaz

yoktur heralde canım ye ne olucak :))canın ne istiyorsa ye benim bişey istemiyor o daha kötü oluyor suçluluk duygsu hissediyor insan neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzre belim ağrımaya başladı pcye bakmaktan kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :a015:

ben bugün saçlarımıda kestirdim eşimin çok kızmasına ramen ne yapayım bakamıyodum şlk defa bu kadar kısa oldu saçlarım oysaki uzatmak için ne kadar beklemiştim ama artık tarayamıyodum bile şimdi rahat ederim belki

naniknanik

gül gül duyumlarıma göre hamilelelikte gülerseniz cocugunuzun 5 m. boyu uzuyomuss:jeyyar:ee artık dogurursunuz birer basketcii:jeyyar:

nerden duydugumu sölememnaniknanik

:dance: uzun olsunda deve olmasın kaydirigubbakcemile3 ama uzun boylu olmasını isterim düşünsene manken gibi bir kzıım oluyomus yada oğlum delikafadulden

nerden duyduğunu niye demion kızz bendenmi saklıosun :gitme:

yoktur heralde canım ye ne olucak :))canın ne istiyorsa ye benim bişey istemiyor o daha kötü oluyor suçluluk duygsu hissediyor insan neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzre belim ağrımaya başladı pcye bakmaktan kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :a015:

öpüorumm seni ve bebeğini

kızlar yarın benim şeker yükleme testim var şimdiden içeceğim glikozu düşünüyorum :(( inşallah aç karnına bir vukuat olmaz

pek sorun olmuyomuş canım arkadaşım geçen hafta yaptırdı hatta yanında limon götürmüş ve limonata şeklinde içmiş sade içmekten daha iyi dedi ama yanında biri olursa iyi olur uzun sürüyo belki bişeylete ihtiyaç olabilir istersen sen de yanına limon al bana iyi fikir gi,bi geldi Alllah kolayını verir canım inşallah

canım rabbim kucağına sağa sağlim alayı nasip etsin bebeğini sen içini ferah tut ALLAHIN izni ile bişey olmaz sen çok güçlü bi annesin bebeğinde öle dualarımız seninle tatlım görüşmek üzre

:1hug:

kestanenin bi zararı varmıdır yiyicemde birazdan

sana doktorun demedimi ne yersennn tubicige ayırıcann yoksa hersey yasakkkaydirigubbakcemile3

ben geldim sonundaaaa...
bugün çok yoğundum doğru düzgün giremedimmm..

kız tubikkk
yarın büyük gün

anam hangi yarınnn adamın işi uzadıkca uzadıı bayramdan önce evde olsa iyi barii:dilcikar:

sen napıyonnn saat kac senin mesai bitmedimi daha:jeyyar:

yok canım ne zararı olcak ıyıdır kestane :)) tuba nerelerdesın kızz bır kac gündür fazla gözükmüosun

biraz halsizim birazda su forum bni sinir ediyor..dogru düzgün calısmaya baslasın gelcemm ifedenizi alcam:jeyyar:kim ne etmiş bilelim:dilcikar:

sizler neydiyonuz bakemmm

Back
X