2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayramda anneme gondermek ıstedıgınden degıl. neden bana gelmıyosnuz erkenden aksam kadar bende durmuyosunuz dıye. ıstedıgı su bayramda ona gıdıcem mısafırlerı gelcek bende mısafırlerıne hızmet edıcem o da gelın gosterecek mılete. bende dedımkı kusura bakmayın ama ben gelın olmak ıcın evlenmedım dedım. gudubet bı kaynanam olsa burnumdan getırse herseyı yınede evını bırakıp kaynanamın evınde hızemte gıtmem kımse kusura bakamsın dedım.. esıme soylıycem bu gece bı daha olsem annenı cagırma dıcem

bayramda anneme gondermek ıstedıgınden degıl. neden bana gelmıyosnuz erkenden aksam kadar bende durmuyosunuz dıye. ıstedıgı su bayramda ona gıdıcem mısafırlerı gelcek bende mısafırlerıne hızmet edıcem o da gelın gosterecek mılete. bende dedımkı kusura bakmayın ama ben gelın olmak ıcın evlenmedım dedım. gudubet bı kaynanam olsa burnumdan getırse herseyı yınede evını bırakıp kaynanamın evınde hızemte gıtmem kımse kusura bakamsın dedım.. esıme soylıycem bu gece bı daha olsem annenı cagırma dıcem

sen eşine söylerken yine de sert olma eşin nasıldır bilmem ama genelde bunlar analarına pek bi düşkün olurlar normalde bayılmazlar hergün arayıp sormazlar ama sen bi laf demeye kalk pek bi kıymete bindirirler

ama yüzsüz kadın hala bızde. bırde gecen geldıgınde benım teyzemın bılmem nesının nesının cocugunun besıgı var ıcınde yatagı var onu alayım getırelım dedı. bende tesekkur ederım ıstemıyorum ıhtıyacı olana versınler dedım. o ınat ettı cok yenı az kullanmıslar dıye. bende cocugumun kendı besıgını alabılrım dedım.. sonra tama dedı. sımdı dıyokı teyzemden aldım esyarı arabayla geldıgınızde alında getırın dedı.. bende actım agzımı yumdum gozumu. ıhtıyacım yok ve baska bırının ozellıkle tanımadıgım hayatımda bı kere bıle gormedıgım bırının hıc bıseyını alıp cocugumun tenıne surup evıme sokmam dedım. ustelık carsafına yastıgına kadar almıs. getırırsenınz yemın ederım bu evın ortasında yakarım dedım

kafana takma bunları aklına getirdikce strese girersin..cevabını ver kapını kapat..su hamileligin bitene kadar bu kadını duymaa..hatta ömrün boyunca duymamaya calıs

öyle deme..onunda annesi sonucta..daha büyük tartısma cıkarr canım..

direk sölemednde ima edebilirsin..şimdi direk söylersen damarına basarsın

sölee noluurrrr..... bak morelım duzelir..

vallahii bi yanım diyoo papuc dillli bir kızı olcak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

sonra yok yok diyomm seni herkesten koruyacak bir oglun olur:ecrin_bebek:(özellikle cadı kaynanandan)

içimden geceni aynen yazdım valla

ben tesadüflere inanmam..herksin dünyaya bir geliş amacı vardır..yani cocugunuzun erkek veya kız oldugunu ögrendiginizde üzülmeyin..dilediginiz cinsiyet olmayabilir öyle olusununda bir amacı vardır.. tüm hayata bakıs acım böyle..

2010_hamile_kyafetleri5.jpg

ebru-hamile-giyim.jpg

hamile-giyim-20.jpg

gebe8gm9.jpg

st31678brhf4.jpg

144.jpg

kzılar bi bakınn

ben tesadüflere inanmam..herksin dünyaya bir geliş amacı vardır..yani cocugunuzun erkek veya kız oldugunu ögrendiginizde üzülmeyin..dilediginiz cinsiyet olmayabilir öyle olusununda bir amacı vardır.. tüm hayata bakıs acım böyle..

haklısınnn canımm

ayyy beyza beyaz kazakk cok güzelmişşşş

Back
X