2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani daemon burda elhamraa varken sana nie qıcık olalım kiiiiiiii :roflol:-tatlicadiarzu-

bu arada daemon teyzesi kızımın ismini listeye eklermisin.nisa olacak inşallah.babasıyla tek anlaşabildiğimiz isim bu olduda.ben şimdiden ismiyle seslenmeye başladım ona

sinha'yla nisa pek bı uyumlu olmus:))

evet bence de gıcık olduklarımla hiç muhatap olmamayı tercih ederim.

aynen! yerimseniben
ama şuanlık hiç qıcık olduğum biriside yok
olsada saklayamam heralde ben açık sözlü bi insanım laelaelaelaelaehihoyyyt

şu anda hepimiz kaynanalarımıza gıcığız. kimse kimseden korkmasın:roflol::roflol:

biz hepimiz gebedaşızzzzzzzzzzz :lepi:
gebedaşlarda birbirlerini severler.. haziran annişlerii :roflol:

selam kızlar facede tarla ekmekten buraya gelemedım kac gundur..nasıılsınız.....
ŞenizŞeniz

daemmon:uhm:
nıye boyle bırsey deme geregınde bulundum guzel annısŞeniz
boyle seylere kafanı takıp kendınıde oglusunuda uzmeopuyorumnanaktan
Ne bılem aklıma geldı facedekı tarla deme bana bı ara sarmıstım verem oldum onun yuzundenn
yani daemon burda elhamraa varken sana nie qıcık olalım kiiiiiiii :roflol:-tatlicadiarzu-
oglusumun teyzesıne öle deme san agıcık olurum bak-tatlicadiarzu-
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

yettimmmm kaydirigubbakcemile4
hadı hadii itiraf ett
ah bu hamilelik hormonlarııııııııı..........
deamon seni de bebişinideeee seviyoruzzzzzzzz alkisalkisalkis
:1hug:
şu anda hepimiz kaynanalarımıza gıcığız. kimse kimseden korkmasın:roflol::roflol:

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

kızlar bısey sormak ıstıyorum ama lutfen cevap verın yaa.. aranızda bana gıcık olan varmı??? alınmaca gucenmece yokk

deli kız nerden cıktı bu beeeeeeeeeeeeeee:):sm_cool:delikafadulden:teytey:alkisalkisalkis

benimde tam tersi anacım,insanın birşeyden miğdesi bulanmazmı yaaaa...hiçbirşeyden tiksindiğim yok,kokuda almıyorum,zten gebelikten öncede öyle birşey seçmezdim ne varsa yerdim hala öle kaydirigubbakcemile3

ne guzle yemek yemeyı özledm yafss

ben kaynanama bile gıcık değiilim.. kimseye gıcık değilim.. sevgi pıtırcıgı oldum..
herkes bana hamile kalınca pek bi sevimli oldun sen diyo..
kocam dahil opuyorumnanaktan

Back
X