2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki çağırıcam sizden başka arkadaşım mı var bir tane vardı maşallah soba borusu gibi tüttürdükçe tüttürüyor he anam kocamıda çağırıyom ama dilde çağırmıyorum aynen şöyle
huhuuuuuu sonra ardından sütun gibi bacaklar çıkıyor :dance:tabi benim koca eşşek değil ya anlıyor çağırdığımı sonrada gel bu masayı topla diyorum hevesi kursağında kalıyorr:roflol:

ıyı yapıosunn

bizde öyle yapcaktık ama abim kasımda evlendi,ikl yılbaşları ısrarla çağırdılar,,,,Allahtan evlerimiz yakın oraya gidecez...aslında isabet oldu gelin bir hamarat sorma kocişin miğde bayram etsin bariiiii
uyanık görümce seniiiii...
seni spatulayla kaldırmak gerek dahası oturduğun yerden kazımak gerek oturduğun yere bandrol olmuşsun:roflol:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kaç bardak içiyorsun ki... valla ben yatarken bir büük bardak içiyorum yanında bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ile...ayran çok içiyorum ama

valla oğluşum ne kadar istiyorsa bazen hiç bazen 1 bardak bazen sabah akşam ayrıca sütlü tatlılarda götürüyom arada bugün 2 bardak olacak içersemzemuszemus

kaç bardak içiyorsun ki... valla ben yatarken bir büük bardak içiyorum yanında bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ile...ayran çok içiyorum ama
canım sütle pekmezi beraber kullanma en az iki saat ara ile kullan çünkü süt pekmezdedei demir vitaminin emilimini öldürüyor en iyi emilimi demir için c vitamin,i pekmezle portakal yada mandalina ye canım
kım cıkcak sımdı bır benı yerımden kaldırsııınnnnnnnnnn

kalka kız yerinden silkelen kendine gel mayışık mayışık yeni yılamı gircen bir güzel duş al süsülen kendine gel

tabiki çağırıcam sizden başka arkadaşım mı var bir tane vardı maşallah soba borusu gibi tüttürdükçe tüttürüyor he anam kocamıda çağırıyom ama dilde çağırmıyorum aynen şöyle
huhuuuuuu sonra ardından sütun gibi bacaklar çıkıyor :dance:tabi benim koca eşşek değil ya anlıyor çağırdığımı sonrada gel bu masayı topla diyorum hevesi kursağında kalıyorr:roflol:

:roflol::roflol:

daemon kız zengin olalımda hizmetçiler tutalım(gerçiozmanda kocayı kıskanırım en iyisi uşak tutalım,uğraşmak istemiyorum bende hiç bişeyle bugün

bizde öyle yapcaktık ama abim kasımda evlendi,ikl yılbaşları ısrarla çağırdılar,,,,Allahtan evlerimiz yakın oraya gidecez...aslında isabet oldu gelin bir hamarat sorma kocişin miğde bayram etsin bariiiii

valla kızım sen işini biliyorsun iyide yapıyosun bu aylarda otlanabildiğimiz kadar otlanalım millettenvereliniortak

bebiş senin sütun gibi bacaklarını çok merak ettim şimdi :jeyyar:

canım sütle pekmezi beraber kullanma en az iki saat ara ile kullan çünkü süt pekmezdedei demir vitaminin emilimini öldürüyor en iyi emilimi demir için c vitamin,i pekmezle portakal yada mandalina ye canım

kalka kız yerinden silkelen kendine gel mayışık mayışık yeni yılamı gircen bir güzel duş al süsülen kendine gel

:roflol::roflol:

yaa demesı kolayyy bebısın dedıgı gıbı bırının benı burdan kazıması lazım

kıslar dün kocişim oglumada facebooktan hesap acmıs gerci dogum tarihi tutmudu oda büyük yapmıs yasını...öyle duygulandımkiiii ona ait birseyi görmek hhissetmek cok güzel duyguu

daemon kız zengin olalımda hizmetçiler tutalım(gerçiozmanda kocayı kıskanırım en iyisi uşak tutalım,uğraşmak istemiyorum bende hiç bişeyle bugün

tutalım vallane ıyı olur hızmetcıde lazım ama kocıs ısten gelmeden yollarım ben onu gormez o 7x 24 usak kalırkaydirigubbakcemile3

kıslar dün kocişim oglumada facebooktan hesap acmıs gerci dogum tarihi tutmudu oda büyük yapmıs yasını...öyle duygulandımkiiii ona ait birseyi görmek hhissetmek cok güzel duyguu

aaah ah yeni jenarasyonun facebooku bilem var daha doğmadan,bizim kıçımıza bez bile yoktu

ben azcık uzancam sonra belkı daha ıyı hıssederım bı dus alır kuafore gıderım belkı

biride bni kuaföre götürsünnn yeni yılaaa elektrikk carpmıs halimle girmek istemiyorum

ay kız senin kocişin maşallah ne düşüncelii:smiley-cool:

Back
X