Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin beyzoşcum bende geldim bu aradadelikafaduldenselammm ben geldimmm
hoşgeldin beyzoşcum bende geldim bu aradadelikafadulden
sagol canım ya çok hastayım bugün bogazlarım şiş genzim yanıyo yatmadan bi bakıyım dedim neler var neler yokhoşbuldukk balımm sende hoşgeldinnn vede bebeğin a.s.
sagol canım ya çok hastayım bugün bogazlarım şiş genzim yanıyo yatmadan bi bakıyım dedim neler var neler yok
geçmezse giderim dedim yarında tatildir heryer ama bi bakıyım kendi kendine geçer belki dogal şeylerleayy geçmişş olsunn canımm yaa doktora gittinmii
geçmezse giderim dedim yarında tatildir heryer ama bi bakıyım kendi kendine geçer belki dogal şeylerle
tmm cnm bekle oturur bol bol erik yeriz..bu arada çatlıcam eriksizlikten :) ciddi gelsin benimkide bi bakalım şu reallere![]()
sagol canım aşurede yedim galiba bugün neyse beyzacım ben biraz dinleniyim kendine iyi bak canımopuyorumnanaktanİncir, sert şişler üzerine haricen tatbik edilir. Aynı amaçla, Firavun inciri, arpa unuyla kaynatılarak, tatbik edilir. Ham incir, lepranın ciltte meydana getirdiği lekelerin üzerine sürülür. İncir, apseleri olgunlaştırır. Pişmişi, boğaz şişlerine yararlı olur ve kulak dibi şişlerine iyi gelir. Bunun için, nar kabuğu ile birlikte kullanılır.
canım nette bu bilgiye ulaşabildim
sagol canım aşurede yedim galiba bugün neyse beyzacım ben biraz dinleniyim kendine iyi bak canımopuyorumnanaktan
selammm ben geldimmm
hoşgeldin beyzacım.ben 2gündür yoktum kızıma talip olmuşsun ben yokken:) ilk taliplisi sen olmuşsun hayırlısı bakalım...sen bi cinsiyetini öğrende bebişkonun:)
.................herkesin yeni yılı kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuunnn...................
kaydirigubbakcemile3 öle canımm dedim eğer kız olursa daemona vereyim erkek olursada sinhanın kızını alayım dedim delikafadulden haftaya cuma kontrolüm var kuzum hayırlısıyla öğrencem hihoyyyt