2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün gün deli gibi çalıştım, herhalde bütün yılım böyle geçicek :(
Ama olsun işleyen demir ışıldar, ve hatta yuvarlanan taş yosun tutmaz...
ay sinirlerim bozuldu, kendi kendime geyiğe bağladım...

fazla kalamayacağım o sebepten BÜTÜN ANNELE MUTLU,HUZURLU EEENNN ÖNEMLıSı KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ YAVRULARIMIZLA NıCE YILLARAA..........

hepınızın yenı yılını kutluyorum arkadaşlarım. herkesin dileği bu yıl gerçek olsun, kucaklarımız evlatlarımızla dolsun dılerım. herkese iyi yıllarrrr...:1hug:

kızlaar canlarım..
bu gece bir daha giremem herhalde...arkadaşlar gelmek üzere
her birinize ayrı ayrı mutlu musmutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum..
iyi ki varsınızzz...

kocaman öpüyorum

yeni yiliniz kutlu olsun haziran anneleri

bd6f406a6706.gif

Bende herkesın yenı yılını kutluyorum... SaĞlıklı, mutlu, sevdıklerınızle beraber nıceee yıllar dılıyorum...

hayırlı seneler kızlar,seneye 6 aylık olcak bebişlerimiz oy ne güzel...

ben daha yenı uyandım esım aradı ogleden sonra yarın calısıyoruz dedı arkadaslar cagırmıstı bızı ıstersen gıdelım dedı ıstemıyorum dedım hem karsıdalar gıdıp donusumuz problem dedım zaten arabamızda yok kayınpederım den bekledım arabayı sız alın ıstersenız dıye ama nerdeeee.. neyse sonra kociş 6 da aradı sımdı cıkıyorum dıye ıyı basım agrıyo yatıyorumd edım. sımdı yıne aradı ben yenı cıktım dıye bende bagırdım cagırdım ınsan haber verır dıye yarın calısmıyorum dedı bende cok guzel bu saatte haber verıyosun dedım gercı bu onun patronmunun dengesızlıgı.. neysekı bu yıl bole geldı gectı ıste.. sanırımbugunkı gergınlıgımın sebebıo bıraz da esım onun bı plan yapmasını bekledım ama nerdeee hala ogrenemedım onun bole dusuncelı olmasını..

cok mutlu bır gece ardından cok ghuzel devam edecek bır yıl dılıyorum hepınıze.. ıyıkı varsınız kızlar.. neysekı 2010da mınık mucızelerımız gelecekler baska bıseyde ıstemıyorum ona guzel bır hayat hazırlayabıleyım tek temennım bu ve ardından saglıkla kucagıma alıp buyutmekk..

doğmamıs mınıklerıme coookk mutlu yıllar hepsını öpuyorumm..

mutlu yıllar kızlarrrrrrrrr :)

haziran anneleri arkadaşlarım bebeklerinizle sağlıklı güzel yıllar dilerim hepinizeeeeee
2010 bu yıldan çok daha heyecanlı çok daha güzel ve koşturmalı bi yıl olsun hepimize

mutlu yillar kizlaaaaar.insallah gelecek sene hepimiz icin guzel gecer.saglikla,huzurla dolu nice senelere insallah sevdiklerimizle beraber.opuyorumnanaktan

bebeğim, kızım , herşeyimmmmmm
melek oldu cennete gitti mis kokulum. yılbaşını sensiz karşılamak da varmış.evlat acısı yaşamakda varmış.
allah hepinizin bebeğine sağlık versin..

amin canım çook geçmiş olsunn Verende ALLAH alanda ALLAH üzülme inşallah en yakın zmanda yeniden nasip olur yeterki içinddeki umudu yitirme..

melek oldu cennete gitti mis kokulum. yılbaşını sensiz karşılamak da varmış.evlat acısı yaşamakda varmış.

başın sağolsun arkadaşım:gitme:. allah bundan sonra sana sağlıklı bebekler verir inşallah.

çok üzüldüm canım :çok üzgünüm:
rabbim en yakın zamanda tekrar bir melek qönderir inşallah :çok üzgünüm:
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çok acı bişey qerçekten
Allah kimseye yaşatmasın:gitme:

Herkese qünaydın arkadaşlar 2010 un ilk mesajınıda yazan ben oldum bu arada :ecrin_bebek:

merhaba yeni yilda ben de ilk mesajimi yaziyorum buraya :)
2010 geldi artik,meleklerimizin dogum yili :)) az kaldi kizlar :emir_bebek:

Back
X