2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim ben de yerimseniben gece çok yorgun düşmüşüm ancak uyanabildim. hava çok güzel. dışarı mı çıksam diyorum ama bi üşengeçlik de var tabi yok değil :)
optimumdaki mothercare a gideyim diyorum bu gün. babanem de var gerçi biraz zor olur gezmek ama... ne biliyim çok daralmışım evde

dikkat et kendine. bende çok korkuyorum birşey olacak diye.
şu anda evi bile süpürmüyorum eşim süpürüyor. en ufak yorulmada hemen bel ağrılarım başlıyor çünkü.
bir doğursak da kurtulsak bu sıkıntılardan

evet ya hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğursaydıkda kucağımıza alsaydık

iyiyim ben de yerimseniben gece çok yorgun düşmüşüm ancak uyanabildim. hava çok güzel. dışarı mı çıksam diyorum ama bi üşengeçlik de var tabi yok değil :)
optimumdaki mothercare a gideyim diyorum bu gün. babanem de var gerçi biraz zor olur gezmek ama... ne biliyim çok daralmışım evde

senin babaanne yılbaşında bomba yemekler hazırladı mı sana :roflol:
bende eşimi ikna edebilirsem akşama doğru çıkacağız. şimdi evi süpürüyor diye benimle pazarlık yapıyor , iş yaptıktan sonra uyuyacağım diye
ahh bu erkekler...

Son düzenleme:
ben hazırladım. :roflol: ablma da geldi yardıma onu sokmadık mutfağa iki hatun hazırladık çorbayı falan da gizli gizli yaptık:roflol:ne gerek var diye başlıyo çünkü
bugünün konusu da temizlikçi. sabahtan beri panik halinde ankaradaki temizlikçisinin yönlendirdiği temizlikçiyle konuşuyoruz :D kocişi de yarın kapı dışarı edicekmiş :D öyle işte.... cümbüş gibi... gece tabu oynattık ona :D eğlendik bayadelikafadulden

acayip başım ağrıyoo yaaa akşam içmedimm hee yanlış anlamayın kaydirigubbakcemile3

kızlar yılbaşı akşamım hiiiç güzel geçmedi girp oldum çoook hastayım dün arkadaşlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim çok ayıp oldu yatıya kalıcaklardı kalamadılar öleee bön bön oturduk ben 2 ,3 çaydanşlık ıhlamur içtim boğazım geçti ama burnum kıprkırmızı domuz gribimi oldum diye korkmadım değil bi ara eşimde de diyor dışarıya çıkmıyosun ne domuz gribi dedi

kızlar yılbaşı akşamım hiiiç güzel geçmedi girp oldum çoook hastayım dün arkadaşlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim çok ayıp oldu yatıya kalıcaklardı kalamadılar öleee bön bön oturduk ben 2 ,3 çaydanşlık ıhlamur içtim boğazım geçti ama burnum kıprkırmızı domuz gribimi oldum diye korkmadım değil bi ara eşimde de diyor dışarıya çıkmıyosun ne domuz gribi dedi

canımm sen hamile bi bayansın arkadaslara neden ayıp olsunki anlayış gösterirlerr bebeğine ve sana bişi olmasın yeterkii seneye yılbaşında telafi edersinizz bebeğinizle

canımm sen hamile bi bayansın arkadaslara neden ayıp olsunki anlayış gösterirlerr bebeğine ve sana bişi olmasın yeterkii seneye yılbaşında telafi edersinizz bebeğinizle

inşallah canımmya inann kendimden çok onu düşünüyorum bişey olmasın mükrop ona bulaşçak diye çok korkuyorum okadarda dikkat etmeme rağmen oldum kışın ilk gribi hadi bakalım siftahı yaptık :gitme:

inşallah canımmya inann kendimden çok onu düşünüyorum bişey olmasın mükrop ona bulaşçak diye çok korkuyorum okadarda dikkat etmeme rağmen oldum kışın ilk gribi hadi bakalım siftahı yaptık :gitme:

canım korkmaa hemen ya domuz gribi deildir dışarıda cıkmıorum diosun normal kışın hep oluruz ya o griptir normal grip yani yerimseniben

evet canım ya bendede suç var kendimi çok yordum insanalr gelicvek diye gerçi saolsun eşimde yardımcı oldu ama birde duşa girdim eşim girme dedi bak daha çok hasta olursunn dedi dinlemdim onu yine bak halim nasıl mafoldumben bereket ben sana demedimmi filan demiyor canım benim sabaha karşı boğazımın ağrısından sayıkladımm hep

evet canım ya bendede suç var kendimi çok yordum insanalr gelicvek diye gerçi saolsun eşimde yardımcı oldu ama birde duşa girdim eşim girme dedi bak daha çok hasta olursunn dedi dinlemdim onu yine bak halim nasıl mafoldumben bereket ben sana demedimmi filan demiyor canım benim sabaha karşı boğazımın ağrısından sayıkladımm hep

kuşum çok geçmiş olsun c vitamini al bol bol

Back
X