- Konu Sahibi daemon
- #24.181
aa zeyhat bu arada aynı haftalardayız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal diyosun bebeğin aşşağıda durması ölemi canım bende çok erken hissetmeye başladım meleğimi hemde çok erken ama bana hep gaz sancısı diyorlardı kaydirigubbakcemile3
şuan küçük ya ondan aşağıdadır canım büyük ihtimal seninki büyüdükçe yukarı çıkıyor aman ben daha önce rahim ameliyatı geçirdiğim için çok incelmiş rahmim bbekte en kalın yer rahmin tam ağzına yerleşti olması gereken yerde değil benimki malesef
geçmiş olsun canım ameliyat ne demek çok iyi bilirim bende guatrdan oldum.helede hormonsal bir ameliyat is daha zor oluyor vycut kendiniz zor toparlıyor.Aaman şimdilik fazla aşşağılarda dolanınmasınlar vakti gelince inicekler zaten ödüm kopuyor
Meleğime bişey olucak diye hep dua ediyorm ALLAHA bu arada benim cimcime
2 hafta önden gidiyır ğelişim olarak kız çocukları erken gelişir diye boşuna demiyolarmış
bende senden erken doğuruum diye düşünüyorıum ama kısmetkaydirigubbakcemile3
selam kizlaaaarrr
inşallah canım hayırlısyla gelsin minikler sorma 1,5 ıl önce olduğum ameliaytın hala sıkıntısını çekiyorum kaç kilo aldın dilek ne kadar hamile kaldın ben bu aralar felaket kilo fobim var malesef
hosbulduk canim,nasilsin?
selam kizlaaaarrr
canım en baştan anlatayım ben evlenirken 57 kiloydum evlilik yaradı 60ları gördüm derken hamile kaldım bi baktım ilk ölçüldüö 69 olmuşum ilk üç ay sonunda hızlı bi düşüşle 65 odum şimdide en son 68 olmuşum kaydirigubbakcemile3
dmekki çabuk alıp veren bir bünyen var alması kötü vermesi güzel :)
evet canim haraketlendi de benim kiz mesela 3 gun zipir zipir oynuyor,2 gun cok sakin...merak ediyorum ben de neden diye :))iyidir leylacım sen nasılsın senin bebiş hareketlendimi iyice
selam canım hoşğeldinn a.s.
merhabalar...
evet canim haraketlendi de benim kiz mesela 3 gun zipir zipir oynuyor,2 gun cok sakin...merak ediyorum ben de neden diye :))
cok tsk canim hosbulduk.senin kiz nasil?isim buldunuz mu?>
merhabalar...