2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım...
ay isim denilince ağlayasım geliyo =(((
eşim erkek olursa babasının adını koymak istiyo...
hüseyin...

üzülme sende yanına senin istediğin bir isim bul koyun iki isimli olsun
ilerde bebeğin hangisini isterse onu kullansın eşininde gönlü olsun
seninde

üzülme sende yanına senin istediğin bir isim bul koyun iki isimli olsun
ilerde bebeğin hangisini isterse onu kullansın eşininde gönlü olsun
seninde

ah be güzelim onu da istemiyola...
olmazmış iki isim tek olcakmış...
benim babam da çok hevesi var koy diye tutturdu bana da vicdan yaptırtıyolar...
ama bir ömür de bu ismi kullanacak yani...
mafoldumben

ah be güzelim onu da istemiyola...
olmazmış iki isim tek olcakmış...
benim babam da çok hevesi var koy diye tutturdu bana da vicdan yaptırtıyolar...
ama bir ömür de bu ismi kullanacak yani...
mafoldumben

eğer gerçekten istemiyosan canım... "bebeği 9 ay ben taşıyorum ismini koyma özgürlüğüm var" diyebilirsin en azından ikinci isim için bunu dersen iki tarafın da gönlü olur bence . yine de sen bilirsin sonuçta bebişi taşıyan sensin. en azından fikirlerini dinlesinler

bence bu kadar bencil olmaya hakları yok sende bi şekilde ağırlıpını koy bu duurmdan ne kadar rahatsız olduğunu ne kadar üzülüüğünü hissettir ve hüseyin isminide okadar da kötü değil ki peygamper efendimizin torununun ismi

Benim kız iyide ben nezleyim biraz senağlama isim konusuna gelince karasısız eşim öykü istiyor ama ben hala kararsızım :uhm:
gecmis olsun canim,ha sakin nezle oldum diye bebisin icin endiselenme.ben de olmustum,bisey olmadi cok sukur.
oyku guzel isim ama bence...
hoşbulduk canım...
ay isim denilince ağlayasım geliyo =(((
eşim erkek olursa babasının adını koymak istiyo...
hüseyin...

huseyin de guzel isim yani koyulmayacak gibi degil :)))

eğer gerçekten istemiyosan canım... "bebeği 9 ay ben taşıyorum ismini koyma özgürlüğüm var" diyebilirsin en azından ikinci isim için bunu dersen iki tarafın da gönlü olur bence . yine de sen bilirsin sonuçta bebişi taşıyan sensin. en azından fikirlerini dinlesinler

ay çeçeronluk yapsalar keşke o zaman ben de nazikçe çemkirir geçerim kenara...
kimse ağzını açıp bişi demiyo. istemiyorum desem ikilemezler ama adam kırılır bekliyo benden çünkü.
eşimin babasını da sever sayarım ondan zaten efel efel kıvranıyorum.
çıkmazlardayım anacım

selamlar kızlar be3nde çok fena gribim galiba nezleyim yani kimsecikler yok bugün:sinifsinif:

selamlar kızlar be3nde çok fena gribim galiba nezleyim yani kimsecikler yok bugün:sinifsinif:

sadece boğaz ağrısı ve burun akıntısı varsa benim gibi üşütmüşsün boşver grip olmaktan iyidir grip ateş yorgunluk maffediyor insanı bol bol dinlen ıhlamur iç iyi geliyor benim şu anda burnum kıpkırmızı palyonço gibi oldumm fisfisfis:kedi:

sadece boğaz ağrısı ve burun akıntısı varsa benim gibi üşütmüşsün boşver grip olmaktan iyidir grip ateş yorgunluk maffediyor insanı bol bol dinlen ıhlamur iç iyi geliyor benim şu anda burnum kıpkırmızı palyonço gibi oldumm fisfisfis:kedi:
aynen canım burnum kıpkırmızı ama ateşim yok bide belim bacaklarım çok fena ıhlamurdanda tiksindim içemiyorum bal ve limondanda bide aşure var yarın bugün onların hazırlıgı yarında misafirler pazar dinlenirim İNŞALLAH sanada geçmiş olsun sanırım kışın ilk nezle siftahları bizdenkafamçokkarıştı

mrb guzel annşler birz gec olduamahepınıze guzel yıllar dılıyorum anca net acabıldmm ....dınlenmektenn..nasılsınz bakalım

mrb guzel annşler birz gec olduamahepınıze guzel yıllar dılıyorum anca net acabıldmm ....dınlenmektenn..nasılsınz bakalım
iyidir sizi sormalı ben sümüklü sümüklü geziyom vallasırnaşık şey

Back
X