2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün de kk da bir topic okudum. hamilelikte korkutulma diye. bazı hamileler sürekli kabus ve karabasan görüyorlarmış.
bende de hiç olmazdı. onu okudum bu gece kabus görmekten helak oldum. psikolojik midir nedir anlamadım:uhm:

Canim sen gene yarimda olsa iciyormusun benim basim agridan catlasa bile agri kesici almiyorum kesinlikle.Doktor cok gerekli olmadikca kesinlikle alma dedi cunki.Yurt disinda hamileyken ilac kullanmaya kesinlikle karsi doktorlar.Bende basim agridan catlasada dayanip icmiyorum artik.
Parol dediginde bi agri kesicimi ???
evet cnm agrı kesıcı ıcemyorum zaten parolu ıcınce mıde bulantıısyla mıdemde ne var ne yok cıkıyor bu sefer dah abeter oluyorum bırde cıkarınca benım bogaz yolum anında tahrıs oluyo sesım bıle cıkmıyo offf ya bıtsın su lodos.. ısıımız nelere kaldı

mutlu yıllar yeniden güzel anneler....

hoşbulduk canım. bebişlerin cicilerine takılıp kalmışım ben ya zemuszemus

bende rüyamda ciciler almışım miniş miniş çıtçıtlı külot atetler.. eşim hemen sordu ne renk diye. mavi biyeli beyazdılar :emir_bebek:

dün de kk da bir topic okudum. hamilelikte korkutulma diye. bazı hamileler sürekli kabus ve karabasan görüyorlarmış.
bende de hiç olmazdı. onu okudum bu gece kabus görmekten helak oldum. psikolojik midir nedir anlamadım:uhm:

bızde gorelım dıyemı soluyosun hemen merak edıp okyalım dıye senn var yaa seeennnkaydirigubbakcemile3

ben de duymuştum bunu..son zamanlarında özellikle diye biliyorum ben..

bızde gorelım dıyemı soluyosun hemen merak edıp okyalım dıye senn var yaa seeennnkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ay sakın ha okumayın. ben normalde korkmam öyle şeylerden , okurkende etkilenmedim ama bilinçaltım etkilenmiş demekki .

o kabusların üstüne gök gürültüsü de eklenince tam korku filmine döndü ortalık.

benim randevumda pazartesiydi. hem cinsiyeti kesinleştirecektik hemde 3 lü test yapılacaktı. yılbaşı günü rahatsızlanınca randevuyu öne almış olduk. korkudan bebişin cinsiyetini tekrar sormak aklıma bile gelmedi vepozisyonuda çok uygundu aslında iki ayakda havada popo ortadaydı. ayrıca ne kilosunu öğrendim ne boyunu öğrendim. perşembe 3 lü için gel dedi. 3lü de ultrasonla bakarmı tekrar acaba

mutlu yıllar yeniden güzel anneler....

bende rüyamda ciciler almışım miniş miniş çıtçıtlı külot atetler.. eşim hemen sordu ne renk diye. mavi biyeli beyazdılar :emir_bebek:

hayırlısı ile gelselerde giydirsek cicileri kucağımıza alsak sevsek onlarııııı

benim randevumda pazartesiydi. hem cinsiyeti kesinleştirecektik hemde 3 lü test yapılacaktı. yılbaşı günü rahatsızlanınca randevuyu öne almış olduk. korkudan bebişin cinsiyetini tekrar sormak aklıma bile gelmedi vepozisyonuda çok uygundu aslında iki ayakda havada popo ortadaydı. ayrıca ne kilosunu öğrendim ne boyunu öğrendim. perşembe 3 lü için gel dedi. 3lü de ultrasonla bakarmı tekrar acaba
3 lude ultrasonla olcum yapılıyo cnm sorarsın yıne
doktorlar plusını önermiyolar hamilelere canım

kocıse solıımde alsın gelırken aksama kadar dayanayım bari..

sen boyamalara basladın mı bakıyımmmm:kedi:

gecmis olsun hayırdır neyin vardı? sen sormadan doktorun söylemesi lazımdı zaten en azından boyunu ???? perşembe öğrenirsin sen de artık sağlığınız yerinde olsun da

3 lude ultrasonla olcum yapılıyo cnm sorarsın yıne

kocıse solıımde alsın gelırken aksama kadar dayanayım bari..

sen boyamalara basladın mı bakıyımmmm:kedi:

inşallah ultrasonla bakar bakmazsa başka doktora gidecem kaçamak yapacam valla

sağol ablası:) zaten önemli olan onlara yardımcı olabilmek bence. ilk kedimi de öyle almıştım yavruydu sokakta çok hastaydı. biraz büyüyünce kaçtı gitti :(
senin kedinin seslerden korkmaması süpermiş :) benimki kuş sesinden bile korkuyo :D çok tırsak :) gelip severim senin güzel kızını pek canım çekti :p

baş ağrısı bende de war :( lodos varmış ondan sanırım lodos tetikliyo

gel sev minişimi ablasıı.. o kucakta sevdirmeyi pek sevmese de ben kucağımdan indirmiyorum..
şimdi cıktım toplantıdan..
ay eve gitmeye bile üşeniyorum imdaatt

gecmis olsun hayırdır neyin vardı? sen sormadan doktorun söylemesi lazımdı zaten en azından boyunu ???? perşembe öğrenirsin sen de artık sağlığınız yerinde olsun da

sağol canım kasıklarımda sancı ve ağrı olmuştu o yüzden apar topar gitmiştik doktora.

doktorada gıcık oldum ya aslında çok iyide ne bilim. bazı şeyleri söylemeyi unutuyo hep benmi sormalıyım. bana dediki yürüyüş yap artık bende yarım saat 1 saat hergün yapmaya başladım. ağır gelmiş yürüyüşler. bana diyoki ben yürüyüş diyince 15 dk falan eklemlerin çalışsın diye dedim. bana zaman söylemediki.

Back
X