2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm

canım benimde 3 ay bittikten sonra şiddetli baş ağrılarım başladı ve 3 günden önce geçmiyor hatta geçen hafta izmitede gittiğimizde çok ağrıyordu salı günü geçti ağrım kuzenim bu şiddetli baş ağrıların olduğu anda hemen tansiyonunu ölç hamilelik tansiyonu olabilir sakın ihmal etme dr unada söyle dedi bende gecen gün annemden tansiyon aletini geitrdim senin evde varsa ve normal tansiyonunu biliyorsan bi ölç derim, birde sen kafaya taktınya yılbaşından beri o tetikliyo olabilir canın sıkılmışya
düşünmemeye çalış, ılık banyo yap acı bişeyler yemeye çalış baş ağrısına iyi geliyor..

bende yemek yıyıpte geleyım..

ya kızalr bısey sorcam ben ne zamn parol ıcsem mıdem dısarı cıkıyor.. yarım ıcıyorum ustelık yıne oyle bu zamna kadar 4 kere ıctım öyle oldu sımdı agrı kesıcıyıde alamıyorum kafayı yıcemmmm. baska kullanabılcegımız agrı kesıcı ne varkii

bende ağrı kesici daha bugüne kadar 1 kez aldım oda faydaetmedi hiç içmiyırum ben ...

bu arada tünaydın gece wc ye kalkmaktan artık gına geldi insanın bu kadarmı tuvaleti gelir yaa birde sabaha akadar deli gibi yağmur yağdı gök gürledi tırsdım zor uyudum

Selam kızlar ben geldim ya aslında muyane sırasında bende hiç sormuyorum boyu kaç kilosu kaç diye neden sormuyorum bilmem sorsam iyi olur bi geen söledi kilosunu okdar her gittğmizdr bişey çıkıyor boyunu kilosunu merak etmeden sağlığına adapte oluruyoruz napalım ikili testte bi risk çıkmıştı bakalım 3lü testte ne çıkıcak kızlar yılbaşı hiç iyi geçmedi hastayım halada öleyim nezle oldum kağıt peçeteler dağ oldu dağ mafoldumben

doktorlar plusını önermiyolar hamilelere canım
banada minoset verdi dr ama çok önermiyorum yine de. dedi....

:roflol::roflol::roflol:

ay sakın ha okumayın. ben normalde korkmam öyle şeylerden , okurkende etkilenmedim ama bilinçaltım etkilenmiş demekki .

o kabusların üstüne gök gürültüsü de eklenince tam korku filmine döndü ortalık.

bende sürekli eşimin bizi bırakıp gittiğini görüyorum. uyanıp patlatıyorum bi tane..

bi gün o da bana patlatacak uykusunda kötü olacak... :mymeka:

söyleyemiyom 3 gündürmafoldumben
söle söleee.. özge cadısı gıttı nasılsa:D
canım benimde 3 ay bittikten sonra şiddetli baş ağrılarım başladı ve 3 günden önce geçmiyor hatta geçen hafta izmitede gittiğimizde çok ağrıyordu salı günü geçti ağrım kuzenim bu şiddetli baş ağrıların olduğu anda hemen tansiyonunu ölç hamilelik tansiyonu olabilir sakın ihmal etme dr unada söyle dedi bende gecen gün annemden tansiyon aletini geitrdim senin evde varsa ve normal tansiyonunu biliyorsan bi ölç derim, birde sen kafaya taktınya yılbaşından beri o tetikliyo olabilir canın sıkılmışya
düşünmemeye çalış, ılık banyo yap acı bişeyler yemeye çalış baş ağrısına iyi geliyor..

bende ağrı kesici daha bugüne kadar 1 kez aldım oda faydaetmedi hiç içmiyırum ben ...

bu arada tünaydın gece wc ye kalkmaktan artık gına geldi insanın bu kadarmı tuvaleti gelir yaa birde sabaha akadar deli gibi yağmur yağdı gök gürledi tırsdım zor uyudum
olabılır canım ama gecen haftalardada olmustu bı tansıyon aletı alsam ıyı olacak benım tansıyonum dusuyo zamn zamn ama varya sankı bırı cekıyo kafamı koparabılmek ıcın koparsada kurtulsam artıkk

ya kızlar sizdede kasıklarda batma oluyomu. bende sancılandığımdan beri sürekli var. ağrım olduğu içinmi var anlayamadım

banada minoset verdi dr ama çok önermiyorum yine de. dedi....

bende sürekli eşimin bizi bırakıp gittiğini görüyorum. uyanıp patlatıyorum bi tane..

bi gün o da bana patlatacak uykusunda kötü olacak... :mymeka:

kaydirigubbakcemile3:roflol:

sağol canım kasıklarımda sancı ve ağrı olmuştu o yüzden apar topar gitmiştik doktora.

doktorada gıcık oldum ya aslında çok iyide ne bilim. bazı şeyleri söylemeyi unutuyo hep benmi sormalıyım. bana dediki yürüyüş yap artık bende yarım saat 1 saat hergün yapmaya başladım. ağır gelmiş yürüyüşler. bana diyoki ben yürüyüş diyince 15 dk falan eklemlerin çalışsın diye dedim. bana zaman söylemediki.

e tamamda canım bunu senin düşünmem gerekiyordu.Evde bile bi iş yaparken fazla ayakta kalalım nasıl belimiz ağrıyor helde bi saat yürümekten bahsediyorsun.Bence doktor böle bişey yapıcağını tahmin bile edememiştir.Benim doktorumda bazen bazı şeyleri söylemiyor ama ben devamlı araştırıyorum.

2 haftam var randevuma :1no2:
zaman geçsede hemen gitsem . içeride ne yapıyor benim boncuk merak ediyorum

benimde doktorum 15inde falan çağırdı ama ben bu hafta başka bi doktora gitmeyi düşünüorum belki gösterir :) çatlıcam yoksa meraktan

benimde randevum pazartesii akşam 8 de bakalımilk kez dr cinsiyetine ne diyecek kızımızın :kedi:biz drmuzdan önce öğrendik bir de bu erkek dermiş tam dumur oluruz heraldekaydirigubbakcemile3

Back
X