2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah bağışlasın canım..bu sene kızlar kıymetli.. sayıları pek az. herkesten erkek duyuyorum..
bende merak ediyorum artık... kaçıncı haftada kesinleşiyor cinsiyet tahmini?

senki daha kucuk :) ama bende 16. haftada kesinlesti.

leylaaaaaaaaa bii göründün bi kayboldun nerdesin bakim çık ortaya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
burdayim canim.takip diyorum sizi :))

allah bağışlasın canım..bu sene kızlar kıymetli.. sayıları pek az. herkesten erkek duyuyorum..
bende merak ediyorum artık... kaçıncı haftada kesinleşiyor cinsiyet tahmini?[/QUOTE]

kıyam kendıne cınsıyetı belırsız yegenımın anası

banada fılm tavsıye et ne ızlıyceksınızzz

aa hıcte bılelaelaelaelaelae

aman be gıttt:1closedeyes:

sen bızı sevmıyomusumirmirmirmirn

lülülülülülü

byeeee
sus kız hem suclu hem güçlü git diyo bide tarrbeesizz.. gidiyom..
film de "suretler"
izleyin mutlaka

sus kız hem suclu hem güçlü git diyo bide tarrbeesizz.. gidiyom..
film de "suretler"
izleyin mutlaka

ızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3

yok be canım
kocişle film izlicez..
cıkıyom gerçekten şöle bi bakmaya geldim..
hadi görüşürük

timam şekerim dikkatli izle sonra yok anlamadım yok biraz geri al deme adama

ızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3
lülülülülülü aman be izleme.. baska da film sana zor sölerim

ya kızlar bugün herkesin koçişi izinlimi bi tek benimkimi yooooookkkkk mafoldumben hastayım bakanım yokk bi su getiren,m yok mafoldumben mafoldumben kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorummm

ya kızlar bugün herkesin koçişi izinlimi bi tek benimkimi yooooookkkkk mafoldumben hastayım bakanım yokk bi su getiren,m yok mafoldumben mafoldumben kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorummm
benim kocam da yooook babanem postaladı kocişi temizlikçi gelicek diyedelikafadulden

alatariell gelin senin.. baska arama
ay allahım gelinim hazırmış :) yerim onu ben :dance:

neyse geyik bi tarafa
ii tatiller herkese
görüşürüz arkadaşlar

benim kocam da yooook babanem postaladı kocişi temizlikçi gelicek diyedelikafadulden

ay allahım gelinim hazırmış :) yerim onu ben :dance:

okadar çoook istiyorumki şuanda yanımda olmasını anlatamma bi gelse hiç kovmam yanımdan onu :gitme: kendi annemle bile kavga ediyorum kimse beni anlamıyor neden böle oluyor yaaa

ben 2 dk kaçar döncem birazdan

kıyamam ben sana.. biz varız ya.. ama su veremeyiz ayrı :1hug:

lülülülülülü aman be izleme.. baska da film sana zor sölerim
lülülülülülü sölemezsen soleme bende san aoslemem
sen bul toparla benim oğluşa 1-2 yetmez sırnaşık şey
kız cıdden cıft arıyosan bakaınıyım bende cınsını sole senınkının
bida da gelen noolsun
yok yaa sen mı gelmıycen bızsız yapabılır mıısn kuzum sen
benımkıde ıste mafoldumben

neyse geyik bi tarafa
ii tatiller herkese
görüşürüz arkadaşlar
hala burdamısın senkaydirigubbakcemile3 yapamıyo bu kız bensızzkaydirigubbakcemile3
ben 2 dk kaçar döncem birazdan
nere gıdıon kuusmm

kızlarrr1 9. haftada bebgım artık dıs seslerı hıssetmeye baslamısss yirim ben onun o kulaklarını artık sessız olalım lutfen bebısım rahatsız olabılırhehe hehehehe

Back
X