D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #24.541
özgeyi de kaçırdınızdünürümü
pofuduk gelinimi alacam daha durun gelini alayım öyle kaçırırsınız:roflol:
anam buda kendı derdınde gel anacım ben sana gelın bulurumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgeyi de kaçırdınızdünürümü
pofuduk gelinimi alacam daha durun gelini alayım öyle kaçırırsınız:roflol:
allah bağışlasın canım..bu sene kızlar kıymetli.. sayıları pek az. herkesten erkek duyuyorum..
bende merak ediyorum artık... kaçıncı haftada kesinleşiyor cinsiyet tahmini?
burdayim canim.takip diyorum sizi :))leylaaaaaaaaa bii göründün bi kayboldun nerdesin bakim çık ortaya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
sus kız hem suclu hem güçlü git diyo bide tarrbeesizz.. gidiyom..kıyam kendıne cınsıyetı belırsız yegenımın anası
banada fılm tavsıye et ne ızlıyceksınızzz
aa hıcte bılelaelaelaelaelae
aman be gıttt:1closedeyes:
sen bızı sevmıyomusumirmirmirmirn
lülülülülülü
byeeee
sus kız hem suclu hem güçlü git diyo bide tarrbeesizz.. gidiyom..
film de "suretler"
izleyin mutlaka
yok be canım
kocişle film izlicez..
cıkıyom gerçekten şöle bi bakmaya geldim..
hadi görüşürük
lülülülülülü aman be izleme.. baska da film sana zor sölerimızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3
anam buda kendı derdınde gel anacım ben sana gelın bulurumm
bida da gelen noolsunızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3
ızledım ben suretlerii.. ızlmeden nıe tavsıye edıyosun hemm...lülülülülülü hadı gıt fılmını ızlekaydirigubbakcemile3
benim kocam da yooook babanem postaladı kocişi temizlikçi gelicek diyedelikafaduldenya kızlar bugün herkesin koçişi izinlimi bi tek benimkimi yooooookkkkk mafoldumben hastayım bakanım yokk bi su getiren,m yok mafoldumben mafoldumben kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorummm
ay allahım gelinim hazırmış :) yerim onu ben :dance:alatariell gelin senin.. baska arama
benim kocam da yooook babanem postaladı kocişi temizlikçi gelicek diyedelikafadulden
ay allahım gelinim hazırmış :) yerim onu ben :dance:
ya kızlar bugün herkesin koçişi izinlimi bi tek benimkimi yooooookkkkk mafoldumben hastayım bakanım yokk bi su getiren,m yok mafoldumben mafoldumben kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorummm
ya kızlar bugün herkesin koçişi izinlimi bi tek benimkimi yooooookkkkk mafoldumben hastayım bakanım yokk bi su getiren,m yok mafoldumben mafoldumben kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorummm
lülülülülülü sölemezsen soleme bende san aoslememlülülülülülü aman be izleme.. baska da film sana zor sölerim
kız cıdden cıft arıyosan bakaınıyım bende cınsını sole senınkınınsen bul toparla benim oğluşa 1-2 yetmez sırnaşık şey
yok yaa sen mı gelmıycen bızsız yapabılır mıısn kuzum senbida da gelen noolsun
benımkıde ıste mafoldumbenya kızlar bugün herkesin koçişi izinlimi bi tek benimkimi yooooookkkkk mafoldumben hastayım bakanım yokk bi su getiren,m yok mafoldumben mafoldumben kendimi çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorummm
hala burdamısın senkaydirigubbakcemile3 yapamıyo bu kız bensızzkaydirigubbakcemile3neyse geyik bi tarafa
ii tatiller herkese
görüşürüz arkadaşlar
nere gıdıon kuusmmben 2 dk kaçar döncem birazdan