2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezeryanı çok kötülüyorlar ama bilmiyrum ben daha iyiymiş gibi düşünüyorum

hatta tv de bir dr sezeryan anne için kötü bebek için iyi dedi

evet canim ben de onu soyluyorum iste.bana biraz zor olucak ama bebek icin risk olmuycak
günaydın kızlar... nasılsınız? ben agresifim bu gün...
gunaydin.neden canim,noldu?
rica edicem tabikiii cunku merakla yarını bekliyorum kac gündür ben :)çikolata yerim tamam..en son gittiğimizde cok hareketliydi insallah yine öyle hareketli olur da görürüz.

kayınvalide mevzusunda eğer iyi bir insansa belli bir süre için yasanılabilir hastalık vs mecburiyetten dolayı.ama bir ömür için gercekten de zor bir durum.ben sahsen düşünemiyorum kayınvalidemle kendimi aynı catı altında :))

haklisin canim tamamile katiliyorum

sezeryanı çok kötülüyorlar ama bilmiyrum ben daha iyiymiş gibi düşünüyorum

hatta tv de bir dr sezeryan anne için kötü bebek için iyi dedi

canım aslında hem bebek hem anne için en sağlıklısı normal doğum tabi özel durumlar yoksa...çünkü normal doğumda annenin içi temizleniyor ..bebek sezeryanda birden dışarı çıkıyor ve akciğeri aniden havayla karşılaşıyor.ama normal doğumda çekilen ağrılarla aslında bebek hava almaya dışdünyaya yavaş yavaş alışmaya çalışlıyor...

ben şuanlık normal düşünüyorum ama hemde çok korkuyorum
dr. şuanlık herşey normal qidio dedi
ama bikaç ay sonra daha kesin belli olur tabiki..
doktorunuza sorun kaç aydan sonra çatı muaynesine başlıormuş?
benim dr 9. ayda her hafta çatı muaynesi için çağırıomuş
kimi dr lar 7 aydan sonra yapıormuş muayneyi..
ya ben doğumun her türlüsünden korkuyorum valla
ufacık bi pürüzde hemen dr dicem sezeryan yada epidural doğum istiorum die

bende felaket paniğim hani canımın acıyacağından çok o anki ortamı düşünüyorum ortam beni daha etkiliyor

canım aslında hem bebek hem anne için en sağlıklısı normal doğum tabi özel durumlar yoksa...çünkü normal doğumda annenin içi temizleniyor ..bebek sezeryanda birden dışarı çıkıyor ve akciğeri aniden havayla karşılaşıyor.ama normal doğumda çekilen ağrılarla aslında bebek hava almaya dışdünyaya yavaş yavaş alışmaya çalışlıyor...

oda var tabi benim ailemde herkes çok zor doğum yapıyor benim sonumda pek parlak değil baştan dr a söylemem lazım inşallah inat etmez

bende felaket paniğim hani canımın acıyacağından çok o anki ortamı düşünüyorum ortam beni daha etkiliyor

aynenn.. bende çok paniğimdir
normal doğumda hastaneyi çığlıklarımla inletirim zaten kaydirigubbakcemile3
sezeryandada çok korkuyorum
ameliyat ortamı
sonda takımı ,çıkarılması
dikişler vs..
uff.. mafoldumben napcaz yaf fisfisfis

çatı muayenesi genelde 9. ayda yapılıyor..

aynenn.. bende çok paniğimdir
normal doğumda hastaneyi çığlıklarımla inletirim zaten kaydirigubbakcemile3
sezeryandada çok korkuyorum
ameliyat ortamı
sonda takımı ,çıkarılması
dikişler vs..
uff.. mafoldumben napcaz yaf fisfisfis

ben daha önce ameliyat olduğum için ameliyathane tanıdık benim için zaten ameliyathaneye girince herşey çok hızlı ilerliyor hemen sedyeye yatırıp bir kaç kişi birden seni hazırlıyor anestezici zaten başında herşey 5 dakkikanın içinde olup bitiyor gözünü bir açıyorsun herşey bitmiş

benim dr 30. haftada insallah kesin bisey solerim dogumun hakkinda dedi.onceden konusmayi sevmiyor.bende 30. haftami bekliyorum :)

evet biliyorum onu :) benim icin farketmez kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

ben daha önce ameliyat olduğum için ameliyathane tanıdık benim için zaten ameliyathaneye girince herşey çok hızlı ilerliyor hemen sedyeye yatırıp bir kaç kişi birden seni hazırlıyor anestezici zaten başında herşey 5 dakkikanın içinde olup bitiyor gözünü bir açıyorsun herşey bitmiş

ya böle anlatılınca herşey normal iyi qibi qelioda
bide o ortamı yaşamak nasıldır bilemiorum
ben dhaa önce hiç ameliyat olmadımm :gitme:

qünaydın cnm iyiyiz saol..
sen neden agresifsin?

off bilmiyorum... sabahın 6 sında babanemin çığlıklarıyla uyandım. meğerse kediyle konuşuyomuş çiş yapma ortalıa diye. zıpladım yataktan bi anda başım döndü gözlerim karardı. geri yattım binbir söylenerek.. 10 gibi kalktım 1 saat tuvaletin kapısında bekledikten sonra gittim kendime çay demledim kırk yılın bi başı istiyo canım çay zaten.. tuvaletten çıktım çayımı içemeden bi baktım altını kapatmış çayın bi saattir kaynıyo bu çay diye.... çok sıkıldım..... daraldım.... sürekli bu bebek büyümez diye geziniyo etrafta.. herşeye bi panik... offff

kaydirigubbakcemile3

ya böle anlatılınca herşey normal iyi qibi qelioda
bide o ortamı yaşamak nasıldır bilemiorum
ben dhaa önce hiç ameliyat olmadımm :gitme:

heycanlanıyorsun canım ama ordaki insanlar çok anlayışlı senle zaten havadan sudan konuşuyorlar rahatlatmak için elinde geleni yapıyorlar süratlide çalıştıklarında pek korkacak vakit kalmıyor tabi kalbin küt küt çarpıyor bu bir gerçek ben 8 kez ameliyathane gördüm son 3 yılda hala heycanlanıyrum

off bilmiyorum... sabahın 6 sında babanemin çığlıklarıyla uyandım. meğerse kediyle konuşuyomuş çiş yapma ortalıa diye. zıpladım yataktan bi anda başım döndü gözlerim karardı. geri yattım binbir söylenerek.. 10 gibi kalktım 1 saat tuvaletin kapısında bekledikten sonra gittim kendime çay demledim kırk yılın bi başı istiyo canım çay zaten.. tuvaletten çıktım çayımı içemeden bi baktım altını kapatmış çayın bi saattir kaynıyo bu çay diye.... çok sıkıldım..... daraldım.... sürekli bu bebek büyümez diye geziniyo etrafta.. herşeye bi panik... offff

biraz dışarı çık qez hava al iyi qelir canım
kafana takma bak bebişinide etkiler durumun..
sonra karnında kasılmalar falan olur
relax ol başka şeylerle ilqilen:1hug:

hayret bişey niye büyüeyecekmiş

dün akşam kocişimle qezerken bi bebiş mağzası qördükk
oğluşumuza bikaç ciciler aldık..
resmini çekip paylaşıcam birazdan opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin..

babanne sizle mi kaliyo??
senin çatı mayenen bek 9. aya kalmayacak o zaman artık senin tecrübelerinden faydalanırız

niye TR-de disardan olcmuyorlar ki merak ettim.cok ilkel bi yontem mi bu acaba kaydirigubbakcemile3 ama catim hakkinda bilgim olmuş oldu.ben once kalca buyukse he tamam rahat dogum olur diye biliyordum ama oyle degilmis.
mesela benim bi ark var onun poposu benimkinden kucuk ama catisi buyuk.4kg.a yakin olan oglunu kendi dogurdu.ama bi baksan benden bile zayif.dis gorunusle alakasi yokmus.ben yeni ogrendim kaydirigubbakcemile3

Back
X