2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insallah canim kizda olsa oglanda olsa benim canim olucak sonucta hayirlisi olsunn saglikla alim kucagimada en önemlisi o tabiki :Saruboceq:

Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

aminnnn

İnşalah isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatır ve sonuna kadar devam ettirir....
Çok saol canım cevapların için... bu evhamlar biraz da hormonlardan sanırım..
İnşallah Allahım sonuna kadar verir... herkesi bebişlerine kavuşturur :ecrin_bebek:

Canim stres yapicak birsey yok herseyin guzelini dusun bebegine kucagina alican zamanlari dusun bende 15 haftalikken bebegimi hissetmiyordum dedigim gibi her bebek bir degil.
Ki bence senin kizin olucak insallah tahminimde dogru cikar.
Zaten doktor randevun gelince insallah doktorda bebeginle ilgili saglikli haberler vericektir sana :Saruboceq:

Insallah canim kizda olsa oglanda olsa benim canim olucak sonucta hayirlisi olsunn saglikla alim kucagimada en önemlisi o tabiki :Saruboceq:

Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

aminn canımm turkbayragi

Canlarim ben kaciyorum hepize iyi aksamlar öpüyorumm opuyorumnanaktan

Canim stres yapicak birsey yok herseyin guzelini dusun bebegine kucagina alican zamanlari dusun bende 15 haftalikken bebegimi hissetmiyordum dedigim gibi her bebek bir degil.
Ki bence senin kizin olucak insallah tahminimde dogru cikar.
Zaten doktor randevun gelince insallah doktorda bebeginle ilgili saglikli haberler vericektir sana :Saruboceq:

opuyorumnanaktan neden kızın olacak dedin?? çünkü herkes kız kız diyor ve 12 haftalıkken ikili test için gittiğimizde doktor da %90 kız ama yinede siz kendinizi her ikisi de olabilirmiş gibi hazırlayın dedi... benim kız çocuklarına inanılmaz bir sempatim var ama hayatta herzaman herşeyin hayırlısı olsun diye dua ederim onun için sağlıklı ve sorunsuz olsun da kız ya da erkek hiiiççç farketmez.. Allah onu sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin de..............
Senin bir oğlun var sanırım, Allah bunu da gönlüne göre versin... sapasağlam sağlıklı bir şekilde inşallah.....

opuyorumnanaktan neden kızın olacak dedin?? çünkü herkes kız kız diyor ve 12 haftalıkken ikili test için gittiğimizde doktor da %90 kız ama yinede siz kendinizi her ikisi de olabilirmiş gibi hazırlayın dedi... benim kız çocuklarına inanılmaz bir sempatim var ama hayatta herzaman herşeyin hayırlısı olsun diye dua ederim onun için sağlıklı ve sorunsuz olsun da kız ya da erkek hiiiççç farketmez.. Allah onu sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin de..............
Senin bir oğlun var sanırım, Allah bunu da gönlüne göre versin... sapasağlam sağlıklı bir şekilde inşallah.....

Canim hareketsiz bebekler genelde kiz oluyor benim ilk oglum cok hareketliydi ve 3 aylikken kipir kipirdi icimde.
Evet canim benim 3 yasinda 1 oglum var bu ikincisi insallah O yuzden dedimm hayirlisi olsun canim dedigin gibin saglikli olsunda cinsiyeti hic önemli degil.

canım peki herhangibişey hissediyor musun?? bende daha önceki haftalarda yorgunluk falan vardı ve bir de 5-7 haftalar arası lekelenmelerim olmuştu ve ara ara batmalar hissediyordum ama şimdi yorgunlukta yok, batmalar da fisfisfis onun için endişeleniyorum.. Allah korusun lekelenmeler ya da kanamam falan olmasın da, onun dışında bir belirti hisseden var mı acaba diye merak ettim...

ben de pek bisey hissetmiyorum hatta senin gibi bir ara suphe duymaya baslamıstım ama sonra kendi kendimi telkin ettim .bir ara tekrar mide bulantıları yasadım bu bana bir sinyal oldu sanırım..karnımda hafif de olsa bir sislik var özellikle yemeklerden sonra büyüyor bir de ben cok su ictiğim icin gün icinde (2-2,5lt su)o sebeple de karnım cıkıyor sanırım gün sonunda..bunlar dısında benim de belirgin bir belirtim yok.bence takılma hic bu konuya hamileliğinin tadını cıkart canım ..

Back
X