2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlaaarr...bu sabah doktora gideceğim için heyecandan uyuyamadım.erkenden kalktım..dısarısı bembeyaz bir örtü ile kaplanmıss gece kar yagıyordu..tutmuşşş ama azzz tabi..bugün cinsiyeti öğrenicez gösterirse bizim minişş insallah tabi

günaydın cnm hyrlı haberlerle gelırsın inşşşş bende yrn gıtcem gunler gecmek bılmedı yafsss

Günaydın kızlaaarr...bu sabah doktora gideceğim için heyecandan uyuyamadım.erkenden kalktım..dısarısı bembeyaz bir örtü ile kaplanmıss gece kar yagıyordu..tutmuşşş ama azzz tabi..bugün cinsiyeti öğrenicez gösterirse bizim minişş insallah tabi

hadı ınsallah gelınce hemen yaz bıze de merak ederıs..

sen ne tarfta oturuyosunkı kar yagmıs bızım burda hıc bısey yok

walla izmirde acayip soğukk dondum yaaa gelrken ucacaktım hıltonun önunden gecerken:(:(

Ben beylikdüzündeyim tatlım yüksekte kalıyor ve trakyaya yakın olduğundan kar buraya daha cok yağdı herhalde

Ben beylikdüzündeyim tatlım yüksekte kalıyor ve trakyaya yakın olduğundan kar buraya daha cok yağdı herhalde

kızlar 9 buçukta çıkmamız lazım bizim biraz makyaj yapayım ben..ordan da arkadasıma kahvaltıya gidicem.ancak öğleden sonra 3-4 gibi girebilirim kk.ya.meraklanmayın yanii..güzel bir gün dileğimle öpüldünüüzz

hayırlısıyla cinsiyetleri öğrenirsiniz inşallah benim minik göstermedi biraz hiperaktif dr yarım saat uğraştı sağa döndüm sola döndüm öksürdüm yok göstermediii meraktan ölecem umudum 1 ay sona kaldı

walla izmirde acayip soğukk dondum yaaa gelrken ucacaktım hıltonun önunden gecerken:(:(

hadı ya burasıda fena soguk ama kar yagmur yok..

hadı bakalım cınsıyet ogrenmeye gıtmek heyecanlı oluyo ama donmezse kafayı yıyosun hadı suslende bebgınle bulusacaksın hehehe ne olursa olsun hayırlısı gelsın ınsallah gosterır

ben resmen gün saydım facebookta :))arkadaslarım da benle beraber tabiii...hayırlı haberlerle gelirsin sen de insallah

inş cnm yaa:) bnm cinsiyete erkek demişti ama kesın diildi yrn kesnleşr gosterırse belkım ehehe:D

ya kızalr dogum hıkayelerını okudum ama ben dogumdan cok fena korkuyorum sımdıden okurken ıcım sıkılıyor ben galıba doguramıycamm

ya kızalr dogum hıkayelerını okudum ama ben dogumdan cok fena korkuyorum sımdıden okurken ıcım sıkılıyor ben galıba doguramıycamm

okuma onları okumaaaaaaaaaaaa herşeyi akışına bırakkkkk:oklava::oklava::oklava:

günaydın güzel haziran anneleri

bugünde cinsiyet öğrenecekler var ha inşallah melekleriniz gösterir öğrenirsiniz kızlarrr

ya ben ilkinde hiç korkmadım hamileyken doğum görüntülerini izlerdim arkadaşlar delisin derdi o an o kadar çabuk geçiyoki anlamıyosun ben ilk doğum olduğu için türk flimlerindeki giibi bağrındım durdum hemşire dediki bağırma ıkın yeter sonra baktım güzel ıkınınca çıkı verdi ama sunni sancı olduğğu için çok açılmadı ddikiş çok oldu alltan şimdide gene öle dikiş olursa sezeryan olayım daha iyi diyorum allttan dikiş çekilmiyoo hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

okuma onları okumaaaaaaaaaaaa herşeyi akışına bırakkkkk:oklava::oklava::oklava:

off engel olamıyorumkii.. netten sureklı bakıyorum normal dogum ıstıyorum ya ondada dogum sonrasında dıkıs gerekırse canl canlı dıkecekler mı benı:1shok: epıdural normal dogumun bı zararı varmı acaba doktoruma bunu sormam lazım

ya ben ilkinde hiç korkmadım hamileyken doğum görüntülerini izlerdim arkadaşlar delisin derdi o an o kadar çabuk geçiyoki anlamıyosun ben ilk doğum olduğu için türk flimlerindeki giibi bağrındım durdum hemşire dediki bağırma ıkın yeter sonra baktım güzel ıkınınca çıkı verdi ama sunni sancı olduğğu için çok açılmadı ddikiş çok oldu alltan şimdide gene öle dikiş olursa sezeryan olayım daha iyi diyorum allttan dikiş çekilmiyoo hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

ayyhh karnıma kramp gırdı bu zamana kadar hıc dıkıs attırmadım ben herhangı bı yerıme uyusturmadan falan mı dıkıyolar normal dogumda

off engel olamıyorumkii.. netten sureklı bakıyorum normal dogum ıstıyorum ya ondada dogum sonrasında dıkıs gerekırse canl canlı dıkecekler mı benı:1shok: epıdural normal dogumun bı zararı varmı acaba doktoruma bunu sormam lazım

efet bende mrk edıyorum sorcm ama o videolrı izlemiyorumyaa etkılenmk ıstemıyorm...

ya site ne kadar yavaş
evet öğrendik cinsiyetini
kısmetse kızımız olacak
sereserpe açmıştı bacaklarını doktor kesin dedi
parmaklarını nasıl emiyor prensesim :asigim:
ağzını sürekli açıp kapatıyor
maşallah çokda büyümüş
öle işte kızlar, içimdende hep kız geçerdi doğru çıktı

ya site ne kadar yavaş
evet öğrendik cinsiyetini
kısmetse kızımız olacak
sereserpe açmıştı bacaklarını doktor kesin dedi
parmaklarını nasıl emiyor prensesim :asigim:
ağzını sürekli açıp kapatıyor
maşallah çokda büyümüş
öle işte kızlar, içimdende hep kız geçerdi doğru çıktı

ben bıldimm=)) demıstım senın kızın olcak dıye bak bana ınanmaıp doktora gıdıyosunuz bıde hemen lısteyı guncelleyeyım..

ya sorma o vıdeolar mahvedıyo ızlemedıysen hıc ızlemee

Back
X