- Konu Sahibi daemon
- #25.441
hosbulduk canimmmopuyorumnanaktanhoşgeldincanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk canimmmopuyorumnanaktanhoşgeldincanım
canım dr normal diyorsa normaldir...
canim bu link bebegin kilosu bakimindan belki isine yararkızlar boyu 16 cm kg su 120 gr cıktı nasıl sonuclar?gecen gittiğimizde 10 cmdi biraz fazlaydı ama tekrar sordum doktora gecen sefer 10cm.di dimi falan diye evt dedi baktı notlarına..ben de üstelemedim tekrar sorup normale göre cok uzun diyee..
benim bebişim 17+6 ağırlığı 185 gr dktr bu haftadan sonra bebeğini hissedeceksin hareketlerini yanii
canim bu link bebegin kilosu bakimindan belki isine yarar
Gebelik (hamilelik) haftaları ve bebeğin kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
benimde 190 gr mış boyuda iyi dedi ama sölemedi
sizin bebişlerin ağırlıkları da o çizelgeye göre önde :))masallahhh
canim bu link bebegin kilosu bakimindan belki isine yarar
Gebelik (hamilelik) haftaları ve bebeğin kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
maaşallah valla
kız doğuramıcazda 5 kg çıkarlarsa birde
benimde 190 gr mış boyuda iyi dedi ama sölemedi
belki seninki tombis olcek,iyi besliyosun belkim,kaydirigubbakcemile3sadece geneli ve yaklasik tahmin sanirim tatlim bunlar bende pek anlamam ama arstiriyorum istesaol canım ama benimkisi 120 gr buradaki 15.hafta bitiminde 74 gr diyor.pek tutmadı yani
grs canim.kendine ve melegine iyi bakopuyorumnanaktankızlar ben yavaştan kaçıyorum
dr a gideceğiz, malum bu gün dr amcamız bizim bildiğimiz kız cinsiyetimiz dışında birşey diyecekmi
akşama girebilirsem söylerim
yarın görüşürüz hepiniz ve bebecikleri öptükk
kızlar ben yavaştan kaçıyorum
dr a gideceğiz, malum bu gün dr amcamız bizim bildiğimiz kız cinsiyetimiz dışında birşey diyecekmi
akşama girebilirsem söylerim
yarın görüşürüz hepiniz ve bebecikleri öptükk
belki seninki tombis olcek,iyi besliyosun belkim,kaydirigubbakcemile3sadece geneli ve yaklasik tahmin sanirim tatlim bunlar bende pek anlamam ama arstiriyorum iste
maasallah.benimki de maşallah 16.hafta da 151 gramdı
şimdi kaç bilmiyorum ayın 18inde randevum
yanaklari tutulur minciklamasi da ne güzel olur.Allahim haziran cabuk gelsin.su kis da bitsin artik :Saruboceq:tombik olacak benimkisi olsun insallah canım :)tombis tombis severiiizzz