Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elhamraaaaaaaaa gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn şimdi okudum :))))) Çok sevindim kızçeene :) yarında ben gidiyorum acaba ne cinsiyeti çok merak ediyorummmmmmmmm
yanaklari tutulur minciklamasi da ne güzel olur.Allahim haziran cabuk gelsin.su kis da bitsin artik :Saruboceq:
sheida kız valla kızçem olcekmiş çok mutluyum benŞeniz,darısı başınaaa
:))ben de aynen sabırsızlanıyorum ama haziran cabucak gelmesiiin durrr..biraz tadını cıkaralım hamileliğimizin nazımızı yapalım dimi ama![]()
inşallahhh kuzum :) benimde içimden hep kız geçti ne yalan söyliim.. ama erkekte olsa sevinirim ne bilim allah sağlıklı bir evlat nasip etsnde :))))))) ne olursa olsun..........
birden herşey hızlanmaya başladı sanki
yarıladık neredeyse
bi yanım bitsede sevsem bebişimi
ama diğer yanım bırak yavaş geçsin zaman
belkide yaşadığım en güzel dönem bu
du tahminde buluniyim
hmmmmCADIARZU
şey
erkek galba
ben kaçtım kızlar
SEVİYORUM SİZİ
evt canim orasi öylede,biran öncede kucagima almak istiyorum ben.hangi gün gecmediki bugünlerde gecmesin demi.sabrediyoruz iste.tabiki meleklerimizin her halini yasamak mükemmel.haklisin tadini cikarmamiz lazim.:))ben de aynen sabırsızlanıyorum ama haziran cabucak gelmesiiin durrr..biraz tadını cıkaralım hamileliğimizin nazımızı yapalım dimi ama![]()
grs canim kendine iyi bak.bizde seni seviyoruz.ben kaçtım kızlar
SEVİYORUM SİZİ
Kızlar iyi akşamlarr size acil birşey danışcamm c.tesi yazdım ama kimse yoktu olanlar yazdı ama emin olamıyorumm yarın kontrolüm varr daha önceki kontrolde 2 li tarama testi yaptılar sonuç çok şükür iyi çıktı yarın için doktor 4 lü yaparız dedi sizce gerek varmı? Kimisi 2 li testin iyi çıktı gereksiz diyor sonuç iyise bir dahakine gerek yok diyorr yaşında küçük diyor siz ne diyorsunuz?????
3 lü birde 4 lüsü mü var.akannehirben hic birini yaptirmadim.sadece drum 20 hafta ayrintili ultrasona gönderecek.o sana kalmis birsey duyfer.icin rahat etmiyosa yaptir ama ikilin iyi cikmisKızlar iyi akşamlarr size acil birşey danışcamm c.tesi yazdım ama kimse yoktu olanlar yazdı ama emin olamıyorumm yarın kontrolüm varr daha önceki kontrolde 2 li tarama testi yaptılar sonuç çok şükür iyi çıktı yarın için doktor 4 lü yaparız dedi sizce gerek varmı? Kimisi 2 li testin iyi çıktı gereksiz diyor sonuç iyise bir dahakine gerek yok diyorr yaşında küçük diyor siz ne diyorsunuz?????