2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoncum bugün güne kaynanayla basladık bütün gün doğum ve sonrası olabilecekleri düşündüm

okudum okudum da canım nıye dusunup canını sıkıyosunki bos yere.. ben esıme soledım hastaneye kımseyı cagırtırmıycam öle hatta ıkna edebılırsem eve gelene kadar kımseye haber vermeyelım dıcem

okudum okudum da canım nıye dusunup canını sıkıyosunki bos yere.. ben esıme soledım hastaneye kımseyı cagırtırmıycam öle hatta ıkna edebılırsem eve gelene kadar kımseye haber vermeyelım dıcem
işte benim öle bi şansım yok mecbur her yere gelecekler.. öle her gün eve gelmez insallah ona dua edecem baska carem yok.. çünkü evde de bana 500 tane akıl verecek sinir olacam..
neyse simdiden düşünmeyeyim evet..

slm ben geldim ya arkadaşlar şu bebişlerin cicilerinin linkini bulamıyorum atarmısınız az bekliyorumm

işte benim öle bi şansım yok mecbur her yere gelecekler.. öle her gün eve gelmez insallah ona dua edecem baska carem yok.. çünkü evde de bana 500 tane akıl verecek sinir olacam..
neyse simdiden düşünmeyeyim evet..

bızımkı muhtemelen bızed kalmak ıcın nıyetlenecek o sırada kıymet kopacak ıste kesın.. o zamna kadsar nolur bılmıyorum ama ablam gelır muhtemelen ılk bıkac gun kalkmak ıcın sonrasında onuda fazala ıstemem bır ıkı gun yeter sonra ben bakarım kendımede cocugumada

bızımkı muhtemelen bızed kalmak ıcın nıyetlenecek o sırada kıymet kopacak ıste kesın.. o zamna kadsar nolur bılmıyorum ama ablam gelır muhtemelen ılk bıkac gun kalkmak ıcın sonrasında onuda fazala ıstemem bır ıkı gun yeter sonra ben bakarım kendımede cocugumada
benn de aynı fikirdeyim kendi ailemi bile öle her gün istemem..
ben kendim bakarım..
şimdi tüm büyükler böle sen bilemezsin yapamazsın edasında davranacaklar.. ve bu durum muhtemelen benim çıldırıp herkesi kovmamla sonuclanacak..

benn de aynı fikirdeyim kendi ailemi bile öle her gün istemem..
ben kendim bakarım..
şimdi tüm büyükler böle sen bilemezsin yapamazsın edasında davranacaklar.. ve bu durum muhtemelen benim çıldırıp herkesi kovmamla sonuclanacak..

aynen canım katılıyorum o yuzden bastan ıstedıgımzıı yapsınlar ne bız cınnet gecıerlım ne onların kalbı kırılsın ne o oyle hergun hergun evde bırını ıstemem yok oyl eemzırılmez yok ustune bısey dah agıydır yok sıcak oldu cıkar daha neler neler.. benım cocugum benım kadar kımse düsunemez.

elhamaraa tebrikler canım prensesin olucakmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amanın ne güzel ciciler almışınız bebişlerinize ben bişey almadım daha eşim sadece oyuncak alıyor gelip kulagımın dibinde sıkıyor garip garip sesler çıkıyor birde cakacığımın gönderdiği zibin ve patik var ay sanırım dayanamıycam bu ay almaya başlıycamm

aynen canım katılıyorum o yuzden bastan ıstedıgımzıı yapsınlar ne bız cınnet gecıerlım ne onların kalbı kırılsın ne o oyle hergun hergun evde bırını ıstemem yok oyl eemzırılmez yok ustune bısey dah agıydır yok sıcak oldu cıkar daha neler neler.. benım cocugum benım kadar kımse düsunemez.[/QUOT

benimkilerde şimdiden gelme planları yapıyor kayın validemde zaten gelselerde 1 hafta 1 ay kalırız diyolar ama ben rahatım çünkü 3 gün kalıp giderler benim ailemde kayınvalidemde çok kalamaz dayanamıyorlar ama üvey annemin gelmesini çok istiyorum inşallah o uzun süre yanımda kalır ama o da rahatsız zorluycam ama bakalım:teytey:

kızlar ahada bende çıkıyorum belki bir ihtimal akşam girerim topiğe

kocıs aradı cıkmısta bende hıc bı ıs yapmadıgımı farkettım dalmısım ıslere ama sımdı farkettımkı evde pılav var bır tabakta bezelyee ee kociş ac kaldı napcezz..

slm kızlar ne haber nasılsınız inşallah herkes iyidir elhamraa canım kızçen hayırlı olsun kızıma bir arkadaş daha geldi topikte kızlar çoğalıyo hadi bakalım...

elhamra kız geliyomuş..sağlıkla kucağına almak nasip olsun..tebrikler..

kocıs aradı cıkmısta bende hıc bı ıs yapmadıgımı farkettım dalmısım ıslere ama sımdı farkettımkı evde pılav var bır tabakta bezelyee ee kociş ac kaldı napcezz..

Eğer makarnayı seviyosa makarna yapabilirsin canım en çabuk olucak şey o

ben de dalmısım yemek yapmayaa unutmuşum topiğe yazmayı bilee...kızlar benim de büyük ihtimal kızmışş bugün öğrendim..pek göstermedi ama görebildiği kadarı ile büyük ihtimal kızın olacak dedi..ben de kız hissediyordum zaten..cok mutlu oldum.sağlıklı olsun da gerisi mühim değil tabi ama ben bir kızımın olmasını çok istiyordum insallah da sağlıkla alırım kucağımaa..

ben de yemege dalmışım valla unutmusum topiği..
şimdi de ezel basladı seyredem bakayıımm

Back
X