2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edepsiz nolcekkk..
kaydirigubbakcemile3

off çok fena işten ayrılasım var.. dün de evde oturunca bunu daha iyi anladım.. burası beni çok geriyo çok gereksiz insanlarla uğrasmak zorunda kalıyorum ve gereksiz stress oluyorum..
dün kocişi ikna etmeye calıştım ikna olmadı..
off yaa cok sıkılıyorum.. naapcam bilmiyorum

kaydirigubbakcemile3

off çok fena işten ayrılasım var.. dün de evde oturunca bunu daha iyi anladım.. burası beni çok geriyo çok gereksiz insanlarla uğrasmak zorunda kalıyorum ve gereksiz stress oluyorum..

çocuk bahanesiyle cıkarsınyaaa kime emanet etcm kucuck cocgu dersin.çocuguma kendım egıtım vermek ıstıyorum dersin ıkdıe gözyaşı ıkna olur nasılsa;)

çocuk bahanesiyle cıkarsınyaaa kime emanet etcm kucuck cocgu dersin.çocuguma kendım egıtım vermek ıstıyorum dersin ıkdıe gözyaşı ıkna olur nasılsa;)
yok valla neler denedim olmuyo..
şimdi iki maaşla çok rahat geçinmeye alıştı yaa.. geçinemeyiz diyo bana

gunaydın..
ne guzel bulusmanız gerceklesıyor:lepi:
resımlerınız beklıyoruzopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

ikizim nerelerdesin ya özlettin kendini.
buluşmaya geliyorsun demek hihoyyyt bende geliyorum ne tesadüf delikafadulden

bende doğum yapınca çalışmak istemiyorum ama ev kredisi başımızda. hem de evde durmak bana yaramıyor onu öğrendim.
evet belki ilk zamanlar üzüleceğim ama çocuğuma da daha iyi bir hayat vermek için çalışmak zorundayım.

kaydirigubbakcemile3

azcık daha sabret dogum zamanı heel bı gelsin

ikizim nerelerdesin ya özlettin kendini.
buluşmaya geliyorsun demek hihoyyyt bende geliyorum ne tesadüf delikafadulden

bende doğum yapınca çalışmak istemiyorum ama ev kredisi başımızda. hem de evde durmak bana yaramıyor onu öğrendim.
evet belki ilk zamanlar üzüleceğim ama çocuğuma da daha iyi bir hayat vermek için çalışmak zorundayım.

ya evt orası öle ama ne bilim işte burası artık beni fena baydı mafoldumben

iyiyim yaa napiim dün ev sefası yaptım delikafadulden
bugün de geldim işte
mafoldumben

kızlar ben bıraz yatıcam yıne gelrıım bu arada gun ıcınde sızde bulusmanın reklamını yapında kalabalıklasalım

kızlar ben bıraz yatıcam yıne gelrıım bu arada gun ıcınde sızde bulusmanın reklamını yapında kalabalıklasalım

hadi iyi dinlenmecelerr...
ahh ahh dün ben de öyleydim evimde ayaklarımı uzatıp duruyodum opuyorumnanaktan

bugün de evde temizlik var gerçi iyiki yokum evde kaydirigubbakcemile2

yok valla neler denedim olmuyo..
şimdi iki maaşla çok rahat geçinmeye alıştı yaa.. geçinemeyiz diyo bana

walla bnmde kocam calışmamı istemyrdu ilk başlarda sonna bi başldm calsmaya ıkna edıp şimdide cıkmamı istemyr eve 2 maaş girmesi gibi bişi yok oda paraya alıstı anlıcn ah bu kocalr ahhhhhhhhhhcokacimcoook:CüvCüv:

walla bnmde kocam calışmamı istemyrdu ilk başlarda sonna bi başldm calsmaya ıkna edıp şimdide cıkmamı istemyr eve 2 maaş girmesi gibi bişi yok oda paraya alıstı anlıcn ah bu kocalr ahhhhhhhhhhcokacimcoook:CüvCüv:
evet bu kocalar böle maalesef.. haklılar tabi de..
işte ben doğumdan sonra baska bir iş bulmalıyım.. yoksa ben buradaki sinirle eve gidersem cocuga fln neler yaparım..
bugün geldim işte oh ne güzel dün de dinlendim şeklinde.. pat güne bi tane malla kavga ederek basladım. Allahım sabır ver..

merhaba ozgecım ben evde oturan bırı olarak sana sunu soyleyebılırım ınankı bır zamandan sonra evde zor ınsan sıkılıyor bazen yapacak bısey bulamıyorsun .ben calısırken daha ıyıydım .tamam onunda zorlukları var ama ınankı evde oturmaktan kat kat ıyı.en azında ekonomık ozgurlugun oluyor oda baska bır boyutu.alkisalkisalkis

Back
X