2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz canım. bebiş de iyidir herhalde. henüz varlığını hissedemesemde büyümeye devam ediyordur zemuszemus
ikizim
sen de içerden böle biri karnının içini minik minik gıdıklıyomus gibi bi his hissediyor musun?
daha cok sırtüstü uzanmısken ve koltukta kaykılıp otururken

evet bu kocalar böle maalesef.. haklılar tabi de..
işte ben doğumdan sonra baska bir iş bulmalıyım.. yoksa ben buradaki sinirle eve gidersem cocuga fln neler yaparım..
bugün geldim işte oh ne güzel dün de dinlendim şeklinde.. pat güne bi tane malla kavga ederek basladım. Allahım sabır ver..

aman cnm sık dişini idare et cok sınrlenmemeye calıs bılıyorumki elınde deıl asalak ınsanlr oldgu surece cevrede ama stresımızı bebegımıze yansıtmamak lazım:( sonra odastreslı oluyrmş:(

merhaba ozgecım ben evde oturan bırı olarak sana sunu soyleyebılırım ınankı bır zamandan sonra evde zor ınsan sıkılıyor bazen yapacak bısey bulamıyorsun .ben calısırken daha ıyıydım .tamam onunda zorlukları var ama ınankı evde oturmaktan kat kat ıyı.en azında ekonomık ozgurlugun oluyor oda baska bır boyutu.alkisalkisalkis
evet ben de o kısmını düşünüyorum zaten..
neyse katlanacaz artık son raddemize gelinceye kadar naapalım..

ikizim
sen de içerden böle biri karnının içini minik minik gıdıklıyomus gibi bi his hissediyor musun?
daha cok sırtüstü uzanmısken ve koltukta kaykılıp otururken

evet 1 haftadır bir kımıldanma var ama ne olduğunu çözemedim. sanki içeriden biri tırmalıyo gibi hissediyorum.
birde bazen birşey dönüyor gibi oluyor, hep de sol tarafımda aynı noktada hissediyorum.
bilmiyorum artık bebek mi yapıyor bütün bunları :uhm:

evet ben de o kısmını düşünüyorum zaten..
neyse katlanacaz artık son raddemize gelinceye kadar naapalım..

çalışrsan bebegıne kım bakcak özge senn kayınavlıdemı? annemi?

ikizim nerelerdesin ya özlettin kendini.
buluşmaya geliyorsun demek hihoyyyt bende geliyorum ne tesadüf delikafadulden

bende doğum yapınca çalışmak istemiyorum ama ev kredisi başımızda. hem de evde durmak bana yaramıyor onu öğrendim.
evet belki ilk zamanlar üzüleceğim ama çocuğuma da daha iyi bir hayat vermek için çalışmak zorundayım.

uzun süre evde oturmak bana da hic yaramıyor daha önce tespit ettim yanii..dün de bir arkadasımdaydım onun da 1,5 yasında oğlu var 3 ay önce işi bıraktı.o kadar büyük bir bunalım içerisindeki çok üzgün.emeklerim boşa gitti diyor.evde kendimi işe yaramaz hissediyorum diyor.cok zor yani.allah kimseyi alıştığı güzelliklerden mahrum etmesin..ama işten cıkıp mutlu olan insanlar da var tabi..tercih meselesi tamamen..

evet 1 haftadır bir kımıldanma var ama ne olduğunu çözemedim. sanki içeriden biri tırmalıyo gibi hissediyorum.
birde bazen birşey dönüyor gibi oluyor, hep de sol tarafımda aynı noktada hissediyorum.
bilmiyorum artık bebek mi yapıyor bütün bunları :uhm:

ben de hep sağ tarafımda aynı yerde hissediyorum.. sanki bacaklarının oldugu yer gibi..
ben de 1 haftadır böle çok sık olmasa da hissediyorum..
sanırım minik minik hissetmeye başladık ikizim..

uzun süre evde oturmak bana da hic yaramıyor daha önce tespit ettim yanii..dün de bir arkadasımdaydım onun da 1,5 yasında oğlu var 3 ay önce işi bıraktı.o kadar büyük bir bunalım içerisindeki çok üzgün.emeklerim boşa gitti diyor.evde kendimi işe yaramaz hissediyorum diyor.cok zor yani.allah kimseyi alıştığı güzelliklerden mahrum etmesin..ama işten cıkıp mutlu olan insanlar da var tabi..tercih meselesi tamamen..

bende 1 ay yattım evde az daha kafayı yiyecektim. o zaman dedim ki yok arkadaş ben evde oturmak için programlanmamışım.
kendimi daha bakımsız ve kötü hissediyorum evde durunca, en iyisi çalışmak bencede.

ben de hep sağ tarafımda aynı yerde hissediyorum.. sanki bacaklarının oldugu yer gibi..
ben de 1 haftadır böle çok sık olmasa da hissediyorum..
sanırım minik minik hissetmeye başladık ikizim..

ayy ne bileyim erken diyorlar hissetmek için ama. sanırım yaramazlar tepki göstermeye başladılar.
yerim ben onların ayaklarını yerimmmmopuyorumnanaktan

çalışmaya alışan insan için zor evde oturmak.
Başlrda ohh ne iyimiş gibi gelir ama sonra sıklmaya başlarlar
işe yaramaz gibi hissederiz kendımı bende ilk evlndıgmde sehır degstrnce yasamstm bunları:(:( şimdi bazn calşmk yoruyr evde otrsmmı dıyrm ama en fazla 1 hafta oturabılrım sıkılmadan sanırım:(

ayy ne bileyim erken diyorlar hissetmek için ama. sanırım yaramazlar tepki göstermeye başladılar.
yerim ben onların ayaklarını yerimmmmopuyorumnanaktan
ay evet bi zamanlar kendileri mercimek kadardı.. şimdi ayakları mercimek kadar..

ikisi de bakacak canım ikisi de yakın oturuyor ve bakmak istiyorlar..
sanırım 1 hafta ona 1 hafta ona fln bırakcaz

bence çocuğuna 1 kişi baksın. öyle yaparsan çocuğunda feleği şaşar bir düzeni olmaz.
sonuçta iki kişi farklı yöntemler deneyecekler. benden tavsiye öyle sırayla baktırma bebeğine.

işte ben de belki şöle 1-2 hafta evde oturup sıkılmaya ihtiyacım var..

bence çocuğuna 1 kişi baksın. öyle yaparsan çocuğunda feleği şaşar bir düzeni olmaz.
sonuçta iki kişi farklı yöntemler deneyecekler. benden tavsiye öyle sırayla baktırma bebeğine.
canım baska şansım yok ki..
kayınvalidem kendi bakmak istiyor.. e annemden de daha genç. kocam o baksın isteyecektir..
ben de bebegim kayınvalidemde büyüsün istemiyorum..
e anneme sadece sen bak desem ötesi alınacak canımıza okuyacak, hem annem de çok yorulacak..
ben de tabiki 1 kişinin bakmasını isterim ama yapamam maalesef..

napionuz kızzz
koca qöbüşler kaydirigubbakcemile3

canım baska şansım yok ki..
kayınvalidem kendi bakmak istiyor.. e annemden de daha genç. kocam o baksın isteyecektir..
ben de bebegim kayınvalidemde büyüsün istemiyorum..
e anneme sadece sen bak desem ötesi alınacak canımıza okuyacak, hem annem de çok yorulacak..
ben de tabiki 1 kişinin bakmasını isterim ama yapamam maalesef..

tabi siz bilirsiniz gene de ama çocuk açısından da öylesi daha zor olur.
kayınvaliden bakıyorsa baksın işte ne güzel. keşke benimde kaynanam baksa da böyle derdimiz olmasaydı. bebeğine iyi bakar merak etme

çalışmaya alışan insan için zor evde oturmak.
Başlrda ohh ne iyimiş gibi gelir ama sonra sıklmaya başlarlar
işe yaramaz gibi hissederiz kendımı bende ilk evlndıgmde sehır degstrnce yasamstm bunları:(:( şimdi bazn calşmk yoruyr evde otrsmmı dıyrm ama en fazla 1 hafta oturabılrım sıkılmadan sanırım:(

Valla ben emekliye ayrıldım bile, kendi işimizdi yerime eleman buldum artık özgürüm. Sıkılırmıyım bilmem ama on bir haftadır o kadar mutluyum ki... Hem sıkılırsam dönerim. Çocuk doğtuktan sonra evden bi dakika ayrılmak istemeyeceğime de eminim.

tabi siz bilirsiniz gene de ama çocuk açısından da öylesi daha zor olur.
kayınvaliden bakıyorsa baksın işte ne güzel. keşke benimde kaynanam baksa da böyle derdimiz olmasaydı. bebeğine iyi bakar merak etme
ya bakar ama o çok fazla otoriter..
ve aynı zamanda cok rahat..
yani çocuga süekli onu yapma bunu etme diye azarlayacak..
bide çocugu evde camlar kapılar acıkken rahat rahat bırakabilecek bi kadın yani fazla rahat.. hiç benim tarzım değil..
çocugumu hiç benim tarzım olmayan şekilde eğitecek..
kendi oğlunu pıstırmış zamanında, şimdi adam gıkını cıkaramıyo hala bazen canına okuyolar kocamın..çok sinirleniyorum.. çocuk gibi davranıyolar böle..
o nedenle çocugumun da o şekilde yetişmesini istemiyorum

Back
X