2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar doktorda gelıyorum hersey yolunda bı problem gozukmuyormus.
628 gr dedı bebegımn kılosuna yanlş duymdysam heyecandan unutyrmda buarada sanırım doktorumuda degstrcm cunku sskylada dogum yaptrmyrmus off yaa bakalım ne yapcam kafam karıstı:(
nie kız senin özel sağlıkın yokmuydu

ben ssk ylada dogum yaptrdıklrını sanıyrdum bugun sorayım dedım 2100 ile 3500 arasnda fıyatlar degsıyor dedı.
ssk dn faydalanabılrsn ama bızd eyok dedı arastr sen ııce dedı falan fılan ideee ssk yla muayene edıyor ama bu nee bee bastan deseyaa busaatten sonra doktormu degstrılır:( ofyaaaa kafam allak bullak zaten kocamda ısını bırakıp gelemedı onada sınırlendım kustum kavga cıkardım telefonda:(
benimkide normale 1500
sezeryana 1750 dedi
banada başta dediki
şuan ssklı doğum yok ama
senin vakit gelene kadar hersey hallolcak görünüyo
işin devlet prosudurü kısmı kaldı sadece dedi
her gidişimde sordum
gelişme falan yok
sinir oldum bende
son 2 kontrole değiştirdim dr.u
inşallah ıkımıız ıcınde hayırlısı olur kusum

aman allahımmm nee kokoşsun çok beğendimmm senin odanın tamamm lanmış halini çok merak ediyorumm şimdi hemşehrim bana o avizeyi nasıl yaptığını ve malzemenin ne olduğunu yaz lütfenn tek kelimeyle bayıldımm bayanssulusmile

duyferim
du link atim ordan yap

Örgü İpinden Avize Yapımı - Hilal'in El Emeği - Blogcu

valla bende heyecanla bekliyorum takımın gelmesini
tastamam süsliim şöle rahatlasın içim

canımmm ben sana 2006 dan beri gttiğim aylin barbarosu tavsiye ederimm çok ilgli doktorr bucada ssk anlaşması var doğumücretleri 1100 normal 1300 sezeryan odaları gezdim ebemlede tanıştımm çok ilgli alakalı temiz güzel bir yerr gece kaç olursa olsun doktorun giriyor doğumaa telefonlaraa çıkıyorr yani kısacası aylin hanım süper bak araştır kk dede onunla ilgli tk bir olumsuz şey duymazsınn

cnm bende bı arastırayım ozaman
nie kız senin özel sağlıkın yokmuydu

ya var koç allıanzım cnm ama bızım sırket cımRI SADECE YATARAK TEDAVIYI KARSILIYOR DOGUM VARMI BILMIYORUM MARTIN SONUNDA BELLI OLACAK DOGUM VARMI YOKMU AMA SANIRIM DOGUMA KATMIYORLARMIS ANLAŞMAYA:(alsanaalsanasmileSİNİR OLDUM ZÖEL SIGORTAMIZ VAR AMA ISE YARAMIYOR

benimkide normale 1500
sezeryana 1750 dedi
banada başta dediki
şuan ssklı doğum yok ama
her gidişimde sordum
gelişme falan yok
sinir oldum bende

duyferim
du link atim ordan yap

KIZ BU FIYATLAR SSK LI FIYATLARMI SIMDI ANAAAAAAAAUMMM BEN IICE CAHIL OLMUSUM:d

benimkide normale 1500
sezeryana 1750 dedi
banada başta dediki
şuan ssklı doğum yok ama
her gidişimde sordum
gelişme falan yok
sinir oldum bende

duyferim
du link atim ordan yap

Örgü ıpinden Avize Yapımı - Hilal'in El Emeği - Blogcu

bizim de sağlık poliçemizin zamanı geldi yenilemek için 2 gündür pazarlık yapıyom
çocuk deli olacak tı en sonunda kaydirigubbakcemile3
eşimle bana yatarak + ayakta 2100 teklif verdi sonunda ama 2000 düş dedim gözü körolasıca düşmedi doğum teminatı 5250 tl gideceğim hastanede doğum ücreti 1550 tl (sezeryan) - 950 tl (normal doğum)
ama tabi dr a ayrı para vermek lazım drladamı pazarlık yapsam acababilmiyorumkismile

benimkide normale 1500
sezeryana 1750 dedi
banada başta dediki
şuan ssklı doğum yok ama
her gidişimde sordum
gelişme falan yok
sinir oldum bende

duyferim
du link atim ordan yap

ben tahmin ediyorumm pespembe bir dünya simlerr pullarr peluşlarrrr tam prenses anacım senin kızınnnbayanssulusmile

Kizlar ya bugun cok sikayetci gibi oldum da sizde de
ara ara gogsunuzde baski oluyor mu nefesiniz daraliyor mu?

Bebeğini kaybeden arkadaşa sabırlar diliyorum.
Allah hepimize sağlıklı bir biçimde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ınşallah..

Prematüre bebek çok zormuş, sonraki yaşantılarında da çok narinmiş, çok dikkat gerektiriyormuş.
Bebeklerimizi miyadında doğurabiliriz ınşallah...
Amin. :Saruboceq:
Televizyon ekranlarının güzel spikeri Sonay Dikkaya, 2006 yılının ekim ayında 680 gramlık prematüre bir bebek dünyaya getirdi. Sonra da prematüre bebek sahibi annelerin simgesi ve sesi haline geldi. Her fırsatta onların sorunlarını dile getirdi. Sigortaya dahil edilmeyen prematüre bebeklerin karşılaştıkları hastane faturalarına, erken doğum yapmış tüm anneler adına isyan etti.

Başarılı spiker, yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: "29 haftalık, 680 gram ağırlığında ve 30 santim boyunda ultra prematüre bir bebek sahibi olmanın zorluklarını anlatmak saatler sürer. Üç aylık yoğun bakım döneminde yaşadıklarım, prematüre bebek sahibi ailelerin neler yaşadığını anlayabilmem için çok acı bir tecrübe oldu. Üç aylık süre zarfında, bebeğime altı kez kan verildi. Kan verecek donörleri bulmak başlı başına bir sorundu. Prematüre bebek sahibi olmanın getirdiği birçok sorunu deneyimlemiş biri olarak, artık aynı derdi yaşayan ailelere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu bebekler son derece nazlı oluyorlar. Onun için, Allah'a dua ediyorum."

ya var koç allıanzım cnm ama bızım sırket cımRI SADECE YATARAK TEDAVIYI KARSILIYOR DOGUM VARMI BILMIYORUM MARTIN SONUNDA BELLI OLACAK DOGUM VARMI YOKMU AMA SANIRIM DOGUMA KATMIYORLARMIS ANLAŞMAYA:(alsanaalsanasmileSİNİR OLDUM ZÖEL SIGORTAMIZ VAR AMA ISE YARAMIYOR

burda ssk 950 normal
1500 sezeryan
tabi hastaneye göre değişiyor bu medipolün fiyatı
benim sağlık sigortamda aynı ücreti ödüyo hastaneye ondan ben özelden giriş yaptırcam

kızım sorsana insan kaynaklarınız yokmu doğumu karşıalr sonuçta yatarak tedavi diye biliyorum ben

bizim de sağlık poliçemizin zamanı geldi yenilemek için 2 gündür pazarlık yapıyom
çocuk deli olacak tı en sonunda kaydirigubbakcemile3
eşimle bana yatarak + ayakta 2100 teklif verdi sonunda ama 2000 düş dedim gözü körolasıca düşmedi doğum teminatı 5250 tl gideceğim hastanede doğum ücreti 1550 tl (sezeryan) - 950 tl (normal doğum)
ama tabi dr a ayrı para vermek lazım drladamı pazarlık yapsam acababilmiyorumkismile

Ukla senin hangi sigortaydı?

yok yaf nasptın
bunlar ssksız fiyatlar
ssk lı doğum yaptırmıyo
ben tahmin ediyorumm pespembe bir dünya simlerr pullarr peluşlarrrr tam prenses anacım senin kızınnnbayanssulusmile

ay içim bi fena oluyo kıs sushihoyyyt
heheh hadı tahmnde bulunalım ya oda takımı aldılar yada ev buldular

ay noldu ki acaba yaf
ama ev veya oda takımı olsa sölerdi hemen

Kizlar ya bugun cok sikayetci gibi oldum da sizde de
ara ara gogsunuzde baski oluyor mu nefesiniz daraliyor mu?
benimde şu 1 saattir nefes almam problemli ya sıkıntılı şekilde alıyorumm havasız kalmış gibibilmiyorumkismile

burda ssk 950 normal
1500 sezeryan
benim sağlık sigortamda aynı ücreti ödüyo hastaneye ondan ben özelden giriş yaptırcam

kızım sorsana insan kaynaklarınız yokmu doğumu karşıalr sonuçta yatarak tedavi diye biliyorum ben

sadada ssklı
sezeryan 550
normal 900 dedi
nasıl sizce

ben geldımmmm
yemek yapıyodum
esımın babannesı bızde
bısure bızde kalıcak

ozge gelmıycek heralde neysee catlamayın zaten hamılelık catlatcak hepımızı..

kızlarınızı patıklerı hazır dıcektım
sımdı renk secın mor pembe kırmızı..
ıkı gelınıme ve sut kızıma

burda ssk 950 normal
1500 sezeryan

CNM SORCMDA ZATEN MARTTE POLİÇELER YENILENIYUOR OGRENIRIM BIZIM INSAN KAYNAKALRI S-COK SALAK UGRASILMZ YAA ISTANBULU ARICNDA MAILLESECNDE SANA CEVAP DOGUM UNDA GELIR ANCAK:d:d

Back
X