2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde şu 1 saattir nefes almam problemli ya sıkıntılı şekilde alıyorumm havasız kalmış gibibilmiyorumkismile

evham yapmayııııınnnnnnn,
hamilelik ilerledikçe, nefes problemi daha da çok artıcak çünkü.
Nedenide şu, bebek büyüdükçe ve dolayısıyla rahim büyüdükçe, akcigerleri yukarı itiyor, nefes problemi oluyormuş.
Hamilelikten yani, geçer geçer...

ordan vazgectık canım
en ust kattı ve
ısıtma problemı varmıs ogrendıkkı oncekı kıracı cocugu olunca salona soba kurmus
bırde en ust kat oldugundan evın catısı tam olarka yapılmamıs yazın cayır cayır olur

ay en üst katsa boşver kuzu
benim diğer iki ev öleydi
ısınmıyodu mübarek evler

şimdi 2.kattayım
bişi yakmasam bile ılık ılık

ordan vazgectık canım
en ust kattı ve
ısıtma problemı varmıs ogrendıkkı oncekı kıracı cocugu olunca salona soba kurmus
bırde en ust kat oldugundan evın catısı tam olarka yapılmamıs yazın cayır cayır olur

kıs şu fındıkların evinin arkasında yeni bina yapıldı orada kiralık varmı acep
bi baksaydınız???
başka görürsem söylüyümmm
bizim ya daireyide sormadınız ama içi nasıl bilmiyom belki plan farlklıdır bilmiyorumkismile

kızım şöleki diğer firmalar doğum+rutin kontrolleri beraber sölüyolar
ak dakinde 3500 doğum + 1750 rutin kont. oda bu sene yükselttiler
birde 5000 doğumlu plan var ama bana tuzlu geldi eşimde olacağı için aile indirimi hasarsızlık felan en fazla 2700 indi tabi bunda ayakta +yatarak limitsiz
benimkiden ayrı ayrı dr muayene 4000, ilaç 4000, röntgen 4000 vs.
seninkide ölemi???

Benim 3 yıldır hep aynı doğum 4000, doğum rutin kontrolleri 1250, tahlil ve diğer doktor ücretleri sınırsız %80 katılımlı, eşimle ikimize yaklaşık 3800 falan ödedik. Yemişiz kazığı.

Son düzenleme:
Benim 3 yıldır hep aynı doğum 4000, doğum rutin kontrolleri 1250, tahlil ve diğer doktor ücretleri sınırsız %80 katılımlı, eşimle ikimize yaklaşık 3800 falan ödedik. Yemişiz kazığı.
evet bilmiyorumkismile
istersen benim görüştüğüm cocuğun numarasını vereyim
çok demişler size, benim arkadaşımda ykb liydi bizim çocuğun numarasını verdim
ak a geçti birde bi arkadaşım var oda ak lı önceden çok ödemiş benimkine geçti:1rolleyes:acente değil benimki genel merkezde yiirumm

daemmm kuşum eline sağlıkk kuzummmm
ben istersen bu gün alayımmmmmm
şimdi çıkcam ya işten oraya yaklaşınca çaldırayım oto yıkamacının orada buluşalımmm

daemmm kuşum eline sağlıkk kuzummmm
ben istersen bu gün alayımmmmmm
şimdi çıkcam ya işten oraya yaklaşınca çaldırayım oto yıkamacının orada buluşalımmm

tamam canım.
sen geldıgınde caldır yıkamcının ord abulusalım.

elhım sana morunumu yolluyorum annastınız mı uklayla

evet bilmiyorumkismile
istersen benim görüştüğüm cocuğun numarasını vereyim
çok demişler size, benim arkadaşımda ykb liydi bizim çocuğun numarasını verdim
ak a geçti birde bi arkadaşım var oda ak lı önceden çok ödemiş benimkine geçti:1rolleyes:acente değil benimki genel merkezde yiirumm

Bizi de genel merkezden bu acenteye yönlendirdiler, Avrupa yakasının genel acentesiymiş, ama yine de sen bana sizinkinin adını ve numarasını versene. Ondan da fiyat alayım, ona göre bizimkine çıkışayım.

kızlar
sizce neden sezeryan artık daha ucuz?
daha kolayınamı geliyo dr.ların acaba

Back
X