2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız uzak geldi napim
olsun son 3 ay gittimmi
yeter yaf dr.un beni tanıması için
dimi amabilmiyorumkismile

EFET CNM BAŞLA GARİ GİTMEYEDE BARİ 3AYI ONLA GEÇİRRR
BOŞVER YA BULMUŞSUN BU FİYATA BİDE VARYA NE BALLISIN HA KOCAMAN HASTANESİ HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:lepi:

bende kaçtım kıslar öpüldünüs

boğazım çok acıyor
şimdi zecefil, limon ve balı sıcak suyla karıştırıp içtim biraz yandı iyi olur gibi oldum
yine başladı, başımı çevirdiğim zaman bile ağrıyor
eşimde kıyamam moralim düzelsin mutlu olayım diye kiraz almış bana
inşallah kolayca geçer

Son düzenleme:
guneşim kıs senne izmirden tutuşalım elele gidelim kayseriye

töbe töbe
o kadar normal istiyom ama o da sakat sezeryandan pahalı

tamam cnm gıdelım kayserıye doguma zaten dugunde var kardesımın dogumdan sonra oraya gıtcktım dırek orda dogurup ordada oynamaya gıderım böööööööööö:D

ay kızlar misafirlerim şimdi qitti
ölüorum yorqunluktan
belim, başım çok ağrıyor :gitme:

ya napim cnm yaa uff bilmiyorumkismile
qelmeyin diyemem ki
davette etmiom
haber yolluyolar qelioz die mecbur kabul edioz işte bilmiyorumkismile

hımanldm valla ben sıkılıyorum mısafırden eheheh ebdne bı anormallkmı vr nee zaten cok cabuk yoruluyorum yaa aksama kdr calıs aksam mısafir(:

Merhabalar yeni üye oldum bende. Benide kaydedermisiniz hamileyim ve son sat 25 agustos:) tesekkürler

kızlar günaydıııınnnnn sempatiksalakcinni

offf yine geldim işe beee alsanaalsanasmile

günaydınnnnnn sabah sabahh bebeme Beethoven’ın dibleteyim dedimm hoşuna gittiği içinmi yoksa sevmediği içinmi nee tekmeliyor şuan beniii. son 1 ayım kaldı bu iş stresinden kurtulmama dartısı özge'nin başınaaa

Günaydın kızlar ben bugün evdeyim. Öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi hissediyorum çok canım yanıyor:(

günaydınnnnnn sabah sabahh bebeme Beethoven’ın dibleteyim dedimm hoşuna gittiği içinmi yoksa sevmediği içinmi nee tekmeliyor şuan beniii. son 1 ayım kaldı bu iş stresinden kurtulmama dartısı özge'nin başınaaa

aminnn canım amiinn

Günaydın kızlar ben bugün evdeyim. Öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi hissediyorum çok canım yanıyor:(

geçmiş olsunnnn boğazını soğuk ve sıcaktan koruu ballı karabiber iyi geliyor diye biliyorum dene pekmezz içerim ben öksürdüğümde allah yardımcın olsun.

cook geçmiş olsun zeynepçiimm..
dinlen evde yat bol bol..

geçmiş olsunnnn boğazını soğuk ve sıcaktan koruu ballı karabiber iyi geliyor diye biliyorum dene pekmezz içerim ben öksürdüğümde allah yardımcın olsun.

sağolun kızlar doktor şurup verdi bide ihlamur zencefil ve kuşburnu iç bol bol dedi.Sanırım şurup söktürdüğü için çok öksürüyorum umarım bugün hafifler

sağolun kızlar doktor şurup verdi bide ihlamur zencefil ve kuşburnu iç bol bol dedi.Sanırım şurup söktürdüğü için çok öksürüyorum umarım bugün hafifler

umarım geçer canım..
neyse ki işe gitmemişsin
yatarak tadını cıkar evinin..
sakın kalkma..
kocan evde mi?
evdeyse hizmet etsin sana sempatiksalakcinni

Back
X