2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım özelden mesaj attım sana.

Aksigorta Zeynebim

Kızlar sigorta konusunda size bir tavsiyem var en azından birdahaki yenileme döneminde aklınızda bulunsun. Sigortayı acentedende genel merkezdende yaptırmamak gerekiyor. Büyük broker şirketleri var onlarla görüşmek en faydalısı bence. Ben bi şirketle çalışıyorum genelde bireysel üyeleri yok şirketleri sigortalıyorlar ama var olan üyelerinin referanslarıyla bireysel sigortalılarlada ilgileniyorlar.Onlar bütün sigorta şirketlerinden teklif alıyor ve objektif olarak size değerlendiriyor ayrıca büyük bir şirket olduğu için yaptırım güçleride daha yüksek.Ben allianzdan sigortalıyım en az bekleme süresi onda olduğu için onu tercih etmek zorunda kalmıştım ama daha uzun süre bekleyebilecek olsaydım kesinlikle yapıkredi den yaptırırdım. Çünkü birtek yapıkredi sonradan tehşis konulan ama doğuştan geldiği bilinen hastalıklarıda karşılıyor (tabiki bebek için yetşkin için değil)

iyidir teyzesi düşe kalka yaşıyoruzz

ne yapacam anacım doğursamda şu mide ağrısından kurtulsam acaba kaç aylık olmuşum merak ediyrim haftayı biliyoruz da ayı bilmiyoruz her ağızdan bir ses çıkıyor bu arada şiş göbek nede çirkin miş sumo güreşçileri gibi aynaya bakıp bakıp kahkaha atıyorum sempatiksalakcinnisırnaşık şey
kızzz çirkin olur mu hiçç..
onun içinde bebiş var bebişşş..
sen de sat ına gre hesapla ayını bende öyle yapıyorum
mesela sat 14 eylül
14 ekimde 1 ay
14 kasımda 2 ay
....
...
14 martta 6 aylık olacam mesela, yani 6 ayımı doldurup 7. aya girecem
sende öyle hesapla

tamam tamam sempatiksalakcinni
kırmızı benim kısmetimmiş
kırmızıyı istiyom ben

piki yiirumm

meloş ve uklacım siz sigorta yanilemekten mi bahsediyorsunuz ?? Hangi sigorta şirketini kullanıyorsunuz??

evet canım ben ve melmea ak lıyız ama melmeaya çok vermiş acentesi fiyatı
aramızda 1700 tl fark var nerdeyse

günaydın hanımlar

günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan

bizim liste ne zaman eklencek tekrar kızlar böyle mi kalcak ?

Kızlar sigorta konusunda size bir tavsiyem var en azından birdahaki yenileme döneminde aklınızda bulunsun. Sigortayı acentedende genel merkezdende yaptırmamak gerekiyor. Büyük broker şirketleri var onlarla görüşmek en faydalısı bence. Ben bi şirketle çalışıyorum genelde bireysel üyeleri yok şirketleri sigortalıyorlar ama var olan üyelerinin referanslarıyla bireysel sigortalılarlada ilgileniyorlar.Onlar bütün sigorta şirketlerinden teklif alıyor ve objektif olarak size değerlendiriyor ayrıca büyük bir şirket olduğu için yaptırım güçleride daha yüksek.Ben allianzdan sigortalıyım en az bekleme süresi onda olduğu için onu tercih etmek zorunda kalmıştım ama daha uzun süre bekleyebilecek olsaydım kesinlikle yapıkredi den yaptırırdım. Çünkü birtek yapıkredi sonradan tehşis konulan ama doğuştan geldiği bilinen hastalıklarıda karşılıyor (tabiki bebek için yetşkin için değil)

Hm bu da aklımda bulunsun

benim eşimde kayserili bilmiyorumkismileorayamı gelsem acep

Ukla benimde sigortacım kayserili adam açık açık valla Zeynep hanım İstanbul dışında yaşıyor olsanız asla sağlık sigortası yaptırmanızı önermezdim ki buna ankara ve izmirde dahil demişti. Maalesef bu şehrin çilesi büyük

bende 22 haftalık hamileyim.herkeze merhabaaaaaaaa

hoşgeldin canım aramıza

Back
X