2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama sonra mesuliyet kabul etmem bilmiyorumkismile

aaa archiii, güneşim sana şişko didiiiii ohaoldumsmile

BAAANE BAANEEE SOKTUN AKLIMA BİŞEY OLMAS DİYEEEE
KASS VERDİN AMA YAA ŞİMCİKTE ÇEKİLEMEZSİN KENARIIIIIIII
naniknanik

valla ben yiyorum ama daha bakılmadı benim şekerime pazartesi gidicem bakalım o zaman bakıcakmı eyvahedigeldismile

sen niye gözlük çıkarıyon hava yapıyon
mexelina mısın sen sempatiksalakcinni

HEHEHEHE ONUN YERINE KOYDUM KENDUMU HAVAYA GIRDIM YAFSSSS HEMEN TOPICE ILK GIRDIGMDE SOLERDIM BEN OLSAM EHUHEHEEH HARBI O BOLUMU HATRLAMAYA CALISTIMMMM YAFSS BU KIZIN GOZLERINI ASLA UNUTMAM ASLINDA DIZIDEDE GORDUYSEMMM TUH SIMDI BIDAHA OYNARSAN MEXX SOLE TAAAAAMMMI HAVAYAPCM BU BNM ARKİ DİYEE:d

canım benalırken çok tereddüt ettim
çantalara ebebek e gitmiştik dae ile çoğu modeli orada görmüştüm
ama bu yoktu duruşu felan çok hoşuma gitti küçük sandım ama
küçük değilmiş normal bebek çantası gibi hatta bebek çantası
dışındada kullanabileceğim bi çanta içine herşeyi alır önde fermuarlı bir gözü var
yanlardada var içindede ayrıcak 3 adet bölmesi var içinden biberon saklama
çanrası ve kirli torbası ile alt değiştirme bezi de çıktı ben belki yoktur diye düşünmüştüm ama varmış ben memnun kaldım açıkcası fiyatıda uygundu

hımmm anladım...

her perşembeyi tatlı günü ilan etsem
hani böle dizi falan izlerken cok güzel olur dimi

:olmaz:Hayır olmaz.Kızzzzzzlarrrrr bahsetmeyın kız gunah ya.Elh kuşummmm sen dayanıklısın bılıyorum ben yemezsın.karnında acıktıysa şimdi ondan daha çok istıyodur canın.Elifzeli dşün annesi.Kız bıde göbüşünü gormüştüm orda bıle bellı zayıf olduğun.Ne guzel bende 51dım ama duba gıbı oldum şimdikafamçokkarıştı

uykucu bebikhihoyyyt
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
dae nasıl oldun iyiledinmi biraz
daha ıyıyım sankım bıraz.
uyku ıyı geldı gıbı

nerdesin sen alsanaalsanasmile
habersiz tebersiz gidiyon alsanaalsanasmile
:kedi: baarmaaa
yok yok inanmadımmm sempatiksalakcinni

ınanma onnara..
düşmanlarım var benım..
ajan o ajan

sositosositosositososito

HEHEHEHE ONUN YERINE KOYDUM KENDUMU HAVAYA GIRDIM YAFSSSS HEMEN TOPICE ILK GIRDIGMDE SOLERDIM BEN OLSAM EHUHEHEEH HARBI O BOLUMU HATRLAMAYA CALISTIMMMM YAFSS BU KIZIN GOZLERINI ASLA UNUTMAM ASLINDA DIZIDEDE GORDUYSEMMM TUH SIMDI BIDAHA OYNARSAN MEXX SOLE TAAAAAMMMI HAVAYAPCM BU BNM ARKİ DİYEE:d

:) yok canım ya okadar uzaktan ve küçük bir rol ki hiç fark edilmiyor bile sırf yardım etmek için yaptığım birşeydi ... eee artık bu saatten sonrada kimse bana bir rol vemez zaten bu kilo ile :)

ahaaa bana şişkin dedi
tamam şimdi savaş başladı alsanaalsanasmile
o klavyeden kaçırdğın harfler kovalasın seni emi

aman ozamn hayatım kararıır kusummm butn harfler kacıyorrr:( gel gel öpcem senii ama karnımdan yanasamam kı sana carpışırı karnımz:)

ben kaçtım kızlar acıktık biz iki oglumla karnımızı doyuralım sonrda market ve yemek var hadi herkese iyi akşamlar

elhhhhhhhhhh kopardn benı burdaa yaa tamda cocukla kavga etmstm suratımı astım oturyrdmm kahkaha attım bırden yafsss

gül kıs güneşim ne ascan suratını
:olmaz:Hayır olmaz.Kızzzzzzlarrrrr bahsetmeyın kız gunah ya.Elh kuşummmm sen dayanıklısın bılıyorum ben yemezsın.karnında acıktıysa şimdi ondan daha çok istıyodur canın.Elifzeli dşün annesi.Kız bıde göbüşünü gormüştüm orda bıle bellı zayıf olduğun.Ne guzel bende 51dım ama duba gıbı oldum şimdikafamçokkarıştı

of haklısın :gitme:

Back
X