2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birazdan çıkıp yolunmaya gidecem, şimdiden canım acımaya başladı sanki eyvahedigeldismile

aman ozamn hayatım kararıır kusummm butn harfler kacıyorrr:( gel gel öpcem senii ama karnımdan yanasamam kı sana carpışırı karnımz:)
blmbnytklt hmnmypt frtnmcdr lkmnypğdrg nmhklsrt şğptdrs

hadi bunu çöz güneşim..
al sen de böle yazıyon işte sempatiksalakcinni

her perşembeyi tatlı günü ilan etsem
hani böle dizi falan izlerken cok güzel olur dimi

Canım biraz sabret elifzel için biliyorsun şekeri dengede tutmak çok önemli bak ben diyeti 1 hafta düzenli yaptığım halde düşüremedik şekeri ve doktor inüsilin başladı . Daha şekerli hiçbirşey yemedim inan belki bu hafta sonu oda diyete göre yerim diyorum.

aman ozamn hayatım kararıır kusummm butn harfler kacıyorrr:( gel gel öpcem senii ama karnımdan yanasamam kı sana carpışırı karnımz:)

Biz dün akşam eşimle öyle poz vererek fotoğraf çektik, göbekleri çarpıştırdık. delikafadulden

blmbnytklt hmnmypt frtnmcdr lkmnypğdrg nmhklsrt şğptdrs

hadi bunu çöz güneşim..
al sen de böle yazıyon işte sempatiksalakcinni

güneşim bana kalırsa sana küfür ettibilmiyorumkismile

yalancııııı işte bak sen yalancııııı daeee cık ortaya kımlıgıne burunmek ısteyenler var ortadaaaaaaa
yakaldım kusum dert etme..
ben gıderım ama bı gozumu burda bırakıyorumsempatiksalakcinni

aaa ben de pazar size gelcektim.
bi senin eski eve de uğrayayım da bakayım o zaman madem taşındıysan sempatiksalakcinni

ayyy gitme oaraya orda şey var hımmm kem kümmmm
kayınpederim taşındı oraaayaaa çok sinirli gitmeee

olsun yaa bi onu da göriim hem
merak ediyodum sempatiksalakcinni

kayınpederımı napcan nan..
uydurukcu asfaaa...
alsanaalsanasmile
kayınpederım hıcte sınırlı deıl.
ama derım sana baarırsempatiksalakcinni

ÖSSKEEE KONUYLA ALAKASIZ BİŞİ SORCAM AMAA:) SENİN KOLTUKLARINDa doğtaştanmııııı sanırım benmkılerle ıkızzz yastklrdn tanıdımmm sımdı dıkkatımı cektı:D

Canım biraz sabret elifzel için biliyorsun şekeri dengede tutmak çok önemli bak ben diyeti 1 hafta düzenli yaptığım halde düşüremedik şekeri ve doktor inüsilin başladı . Daha şekerli hiçbirşey yemedim inan belki bu hafta sonu oda diyete göre yerim diyorum.

ay insülin deme
ben kendime enjekte edemem of Allah korusun tamam yemicem

Celinee sen nerde çalışıyorsun ki bu saatte çıkabiliyorsun??? Ben de böyle iş istiyoruum, çok yoruldum, başım ağrıdı, totom ağrıdı, belim ağrıdı :gitme:

Belediyede :) 8:00-16:30 mesai saatleri.. Eve geldim yemek bile yaptım... Şanslıyım yani...hihoyyythihoyyyt

:) yok canım ya okadar uzaktan ve küçük bir rol ki hiç fark edilmiyor bile sırf yardım etmek için yaptığım birşeydi ... eee artık bu saatten sonrada kimse bana bir rol vemez zaten bu kilo ile :)

verir verir senın göslerinnn yeterrrrr şeekrimmmm nasılsa zayıflıcazz öle deılmı zayıflarmıyız acaba ben ınanamadm kendı zayflıcama ama

ÖSSKEEE KONUYLA ALAKASIZ BİŞİ SORCAM AMAA:) SENİN KOLTUKLARINDa doğtaştanmııııı sanırım benmkılerle ıkızzz yastklrdn tanıdımmm sımdı dıkkatımı cektı:D
kız allah iyiliğini versin sempatiksalakcinni
evet doğtaştan kaydirigubbakcemile3

kızlar geldim ben ama bi geçmişe bakim neler kaynatmışsınız...

Back
X