2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyy çıkma vakti geldi yaa içimi nasıl bir mutluluk kapladı, bi de hava çok güzel camıda açtım.

ama ben karayım
benım ıcın prensıplerını bı kenaramı bıraktındelikafadulden

ezme ıkonu ıstıyorum...

ama benı sıkayet etmıycen dımı

etmem kıs kendı işimi kendım halledermmm ne gerenk varr sene z benı yiiiiwwrummm

yaa son bir saattir toplantıdaydım sen bütün gün burda ol en matrak anlarda olma bendeki şansta kimsede yok haaaaaaa benide aydınlatın bakem ne oldu son bir saatte

Yewrumm işlerimi yaptım geldim ama herşeyden de haberdarım yaniii. Siz ayakta uyuyunnn sırnaşık şey
Nickinin altına yazmış işte
senin kocişim bebekim ve ben... yazdığın yere

haaa bak sennnnnn sempatiksalakcinni biz ortaokldyken öle seylere dıyorduk kızncaaaa:D

evt canım herhalde öyle olmalı diye düşünüyorum ben de ..biraz da yaşının küçüklüğüne verdim biraz dediğin sebeplere.her neyse ben cıkıyorum kızlar mucu mucu

kızlaaarr
itiraf.comdan alıntı bi mail geldi, şuan bakın

Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz.

:roflol:

ay valla altıma ettireceksiniz giderayak yaa...
kocam gelmedi daha, ben ilk defa dk. saymadım..

yarın yine aynı yerde buluşalım kızlar, bu akşam bitince sempatiksalakcinni

hee bu arada gülkurusu
alıntı yapcem sempatiksalakcinni

Kizlar iyi aksamlar tatli muhabbetler..siz kimsenin yuzunden agzinizin tadini bozmayin yeter

kızlaaarr

Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz.

kızlaaarr

ha hahaha ahah süper yadelikafadulden
NAsıl yani? malikanem var diye kandırdın mı bizi?

benım hıc bı yerım acımıyo sıızn hergun bıyerınız agrıda hoppada hopp hoppp...

Kızlar ben de kaçtım, gider ayak tuvalete uğriim, sayenizde kaçıracam nerdeyse

ya eve gıtcm cıkamyrm yafsss

Back
X