2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn kızlaarr..

Gunaydin canim nasilsin?
Ben dun duz orgulu bir suvetere basladim ve bu konuda inanilmaz berbatim.
Ordukce aklima sen geliyorsun vallaha,
keske bende azicik daha becerekli olsaydim ne olurdu.
kaydirigubbakcemile3

gunaydın hanımlar bugun masallah cok superım.dr gıttım seker olcumlerımı goturdum.dıyetle gayet ıyı herhangı bır ılaca gerek fılan yok dedı.ama haftanın ıkı gunu mesela salı cuma olc tok karnına dedı.yıne 4 kere tabı.son uc aylık seker testıde ıyı cıktı buda hem bebek ıcın hem senın ıcın cok ıyı bırsey dedı.dogumdan ıkı ay sonra yıne yukleme yapıcaz dedı.darısı tum sekerlı arkadasların basına.umarım herkes dıyetle halledebılır.:nazar::teytey::dance:

Benimki de tum sacmalik ya kabizligim hic yok tersine bile daha yakinim
ama hala zor yapiyorum yaptigimda da cok az yapiyorum.
Normalde her sabah iyicene cikarken artik bende 2/3 de cikiyorum ve nedeni kabizlik ta degil.
Iyicene manyaklastim ben anlasilan.

hehehe senin hormonlar makinayı bozmuş sempatiksalakcinni
acayip şeyler olmaya başladı bünyemizde zaten. su kaynattık resmen kaydirigubbakcemile3

benımde dun wcye gırdım hıc acım yoktu bı baktım sulu sulu kan yanı öle hafif az falan diil önce pankledım acı hısstmedıgm ıcn önden falan geldı bişey oldu sandım sonra birz baktm anlamaya clştm bagsurdanms:( sureklı kanıyor budefada cok ılgınc cnm hıc yanmadn kanamıs sabah zorlmştm sanrm onn etksyleee ilerde sorun acacck basıma belli bişi:(

benimde en korktuğum şey basur. annemde var kadın neler çekiyor yıllardır.
allah korusun hepimizi o hastalıktan :Saruboceq:

kıslar ekşın başlıyorrr :)

Valla sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Ben hiç kabızık yaşamadım ama bu ferrum forte içmeye başladığımdan beri günde bir yerine 3 kez wc ye çıkmaya başladım. Bende etkisi olumlu oldu. Hatta ogün ilacı unuttuğumu tuvalete çıkma sayımdan anlıyorum :)

Bu arada neden kulanmıyorsun bende bittiğini söyledim yeniden yazdı doktorum ben unutursam bitince hatırlat yazayım dedi doğuma kadar içecekmişim. Ki kan ve demir eksikliğim yok. sende bi hatırlat istersen

kanım düşük olduğundan bende ferrum forte kullanıyorum ama kabızlık problemim var sositososito

benımde dun wcye gırdım hıc acım yoktu bı baktım sulu sulu kan yanı öle hafif az falan diil önce pankledım acı hısstmedıgm ıcn önden falan geldı bişey oldu sandım sonra birz baktm anlamaya clştm bagsurdanms:( sureklı kanıyor budefada cok ılgınc cnm hıc yanmadn kanamıs sabah zorlmştm sanrm onn etksyleee ilerde sorun acacck basıma belli bişi:(

sırt üstü yatmamaya çalış canım..
ondan kaynaklanıor olabilir. ayrıca hamilelikte sırt üstü yatmak basura sebep oluyormuş
belkide içerden basur oluşuyor sende o yüzden kanaman oluyordur bilmiyorumkismile

doktorun ssk nın anlaşmalı dktoruysa başka yere gitmicen onun raporu yeterli. Ama benimki anlaşmalı değil (belkide o halleder gerçi hiç sormadım adam üni hastanesi anabilim dalı başkanı halledebilir herhalde ama ben muaynehanesine gidiyorum bidahakine sorayım) bu rapor ssknın anlaşmalı kuruluşlarından alınabiliyor zaten

aman oh rahatladım evet hastanenin sskyla anlaşması var sağol canım:1hug:

aaa güneşim sen ne zaman geldin gııı
görmedim
başka bi işle uğraşıyodum sempatiksalakcinni

şekerimm burdym az önceee geldimmm gunaydınn
daeeeee kuşummm gunaydın sanadaaaaa

gunaydın hanımlar bugun masallah cok superım.dr gıttım seker olcumlerımı goturdum.dıyetle gayet ıyı herhangı bır ılaca gerek fılan yok dedı.ama haftanın ıkı gunu mesela salı cuma olc tok karnına dedı.yıne 4 kere tabı.son uc aylık seker testıde ıyı cıktı buda hem bebek ıcın hem senın ıcın cok ıyı bırsey dedı.dogumdan ıkı ay sonra yıne yukleme yapıcaz dedı.darısı tum sekerlı arkadasların basına.umarım herkes dıyetle halledebılır.:nazar::teytey::dance:

qünaydın cnm
qözün aydın o zaman :1hug:

bu arada dün tetanoz aşısı oldum ya kolum çok feci şişti ve kızardı aşı olan yerim ilkinde böyle olmamıştı bende hiç böyle olan oldumu ya sizde mafoldumben

gözün aydın şekerinin iyi olmasına sevindim:emir_bebek:

kıslar ekşın başlıyorrr :)

hayırdır ??

bu arada dün tetanoz aşısı oldum ya kolum çok feci şişti ve kızardı aşı olan yerim ilkinde böyle olmamıştı bende hiç böyle olan oldumu ya sizde mafoldumben

benim kolum şişmedi kızarmadı ama 1-2 qün kolum darbe yemişim qibi ağrıdı
yarısını mı yaptılar sana aşının cnm hepsini bi seferde mi yaptılar ?

oh hadi gözün aydın bende iyi yırttım bu hafta şekerden :teytey::teytey:

hehehe senin hormonlar makinayı bozmuş sempatiksalakcinni
acayip şeyler olmaya başladı bünyemizde zaten. su kaynattık resmen kaydirigubbakcemile3

benimde en korktuğum şey basur. annemde var kadın neler çekiyor yıllardır.
allah korusun hepimizi o hastalıktan :Saruboceq:

efet cnm allh korusn ben cok cektım bu olydn sureklı kanıyor daaaa dıkkt ettgm ıcın amelyata falan gerek kalmadı suana kdrr asma tabı hamişlkte daha cok ortaya cıkıyormuşş

benimkinin ilkide beterdi. ağrıdan öldürdü beni
2. yi düşünemiyorum :1no2:

benim kolum şişmedi kızarmadı ama 1-2 qün kolum darbe yemişim qibi ağrıdı
yarısını mı yaptılar sana aşının cnm hepsini bi seferde mi yaptılar ?

eyvahedigeldismile bilmem ki bir ay evvel ilk dozu oldum işte dünde ikincisini yaptılar ne yaptılar bana hala bilmiyorum ya bi yandan da pişmanım yaptırdım diye çevremde kimse yaptırmadı tırsıyorum eyvahedigeldismile

efet cnm allh korusn ben cok cektım bu olydn sureklı kanıyor daaaa dıkkt ettgm ıcın amelyata falan gerek kalmadı suana kdrr asma tabı hamişlkte daha cok ortaya cıkıyormuşş

leğene sıcak su koy ve buharına otur güneşim
iyi geliyormuş bilgin olsun

Canim yaa, asidan asiya fark ediyor hemsireden hemsireye de.
Bana ilk vuran hemsire camiza igne vurur gibi vurdu 3 gun kolumu kaldiramadim. alsanaalsanasmile
Ikinci asimida kendi ebem vurdu ve sonrasindan da hic acimadi.

benimkinin ilkide beterdi. ağrıdan öldürdü beni
2. yi düşünemiyorum :1no2:

canım benimde ilki kolumu çok ağrıttı
ama ikincisinde hiç ağrım olmadı nedense
o yüzden meraklanma hiç ağrın olmaya bilirde benimki qibi yerimseniben

Back
X