2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada brisi topçumu dediiiiiiiiiiii offffff acayip özledim yaaaaaaaaaaa :(

Çüçek Izgara istanbuldada var nişantaşında var (ben eskiden zengindim sadece nişantaşında takılırdımda artık nerdeeeeeee) bide cevahirde var benim bildiğim.

Ay keşke topçuda olsa burda

sen şimdi aydın ortaklarda ki çöp şiş de bılırsın yawrııım...oyy ben geçen yıl orda 5 porsiyon yemıştım, herkes çüşş demişti. löp löp gitti valla, kızarmış soğan lavaşla

kızlar dijital tartımla tartıldım
59 kg olmuşum
9 kiloyu mutlaka koşu bandımda koşarak vermeliyim
ya da kocamla doğal spor yapmalıyım geceleri
ama mutlaka vermeliyim
kocam dedi
her 1 kilo verişinde
hesabına 1000tl yatırıcam dedi
tamam dedim
gelirkende taşlı kilot al dedim
doğuma taşsız kilotla asla girmem
tamam dedi alırım dedi
almış 200 tl vermiş
ucuza kaçmamış
aferim kocama dimi kızlarbayanssulusmile

kafamçokkarıştı:roflol: ay ben valla kacırdım altıma budefa sanrm kalkmaym abri ayaga gulmektn catlıcmmmm elde ne kocalar varmıs beaaaa bnmkı odunsu bişi sanrmmm

geçmişi okuyumm dedım ama çok çene oldugunuz ıçın sayfalar dolmuş, okuyamadım. agrılardan bahsetmışsınız, valla sabahları dayak yemış gıbı kalkıyorum. oyle bellı bır yerım agrımıyor totalde heryerım agrıyor benım. belım omuzlarım apışaralarım, dayak yemış gıbıyım.
biz zenginik bize bişi olmiyiisempatiksalakcinni

ben gecen topçuda yidim ama param yoktuuu hamişim diye idare ettilersempatiksalakcinni malum işyerımın burda oh havada attm yaaaaaa

ama senin bu yaptığın ne kaa ayıp gidemeyenleri nekadar kırdın farkındamısın nispetmi yapıyon ???laelaelaelaelae

öskeeeeeeeeeeeee yoksa sende zenginmisn ondnmı bisle konsmyn tenezzlmu etmyn bak kuserım alınrm kırlırım ıncınırım vs vs vs
hee evet kocam benim herşeyim
ne istesemm alıyo
eve gelirken heergün üzümler çilekler getiriyo bana
çok seviyo beni
onla sebişmekten size fırsat bulamıyom
unuttum sizi ben
beklemeyin beni artık sempatiksalakcinni

ne güsel işte cnm artık sıksık böle ruyalr gorebılrmısız arkdsm öle dedi bende gecen gun bebegımı dogurmusum emzırıyordummmm cok tatlıydı bende gercek gibihissttm
buarada anneme yorumlattım kızlar burası cıddı yazıyrm ama yınede sizz her iki anlamda alınnn annem dedı emzrmek sut zengınlıktır zengınlıcenzz dedııı heheheheh zengınlersek egerrrrrrrr ooooooo bennn tum dunyayı satn alcmmm artk ıcnde nelr vr sız dusnn ehuheheeh:Dsempatiksalakcinni

Bak tesadüf müdür bilmiyorum ama ben şu Ersin Korkutu emzirdiğim rüyayı gördükten sonraki ay maaşıma zam aldım. Artık çuvalla taşıyorum

bende rüyamda kızımı sarı kızım diye seviyordum
benden de sarı kız çıkarsa şok olurum valla. anne kara baba kara
ama belki fakirlikten kartuş yetmez kızım kara olana kadar sarı olur kaydirigubbakcemile3

Dünür benim oğlan da rüyamda kapkara.

yedirtmem sarışın oğlumu ama bennnn.. kafası ters uyuyo kucağımdaaaaaaaaaa
kedını kurtarcam bu hayattan
daeee benim kediyi de getireyim mi. yoksa fakirlikten biz onu yiyeceğiz.
bari senin köpeğine yem olsun yazıktır siz bizden daha fakirsiniz
hatta fasfakirsiniz , fukfukarasınız :roflol::roflol:
biz zepzenginisss bi kere..
fukfukara olan da sızsınız ayrıca.
sen hala bozuk para bırıktırıken ben banknotlarımı koyacak yer bulamıyorum
senın kedını ıstemıyom ne halı varsa gorsun

59 kg olmuşum
ama mutlaka vermeliyim
kocam dedi
her 1 kilo verişinde
tamam dedim
tamam dedi alırım dedi
almış 200 tl vermiş
ucuza kaçmamış
aferım kocana canım..
senı cok ıyı anlıyorum
benım kocam gbı senınkıde
ama bak kosu bandında kılo vermek ıstıyosan kesınlıkle balkond aolması lazım perdelerı acman lazım
unutma tammamı

59 kg olmuşum
ama mutlaka vermeliyim
kocam dedi
her 1 kilo verişinde
tamam dedim
tamam dedi alırım dedi
almış 200 tl vermiş
ucuza kaçmamış

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geçmişi okuyumm dedım ama çok çene oldugunuz ıçın sayfalar dolmuş, okuyamadım. agrılardan bahsetmışsınız, valla sabahları dayak yemış gıbı kalkıyorum. oyle bellı bır yerım agrımıyor totalde heryerım agrıyor benım. belım omuzlarım apışaralarım, dayak yemış gıbıyım.

kocan ilgilenmiyormu snle agrılarını alsın iştesempatiksalakcinni yoksa fakırlkten dayak yıyorsnda bisemi solemıyon korkma cogumz aynı derttyz sadece aramzda ıstısnalrn kocası perfectsempatiksalakcinni

kızlarrr bu arada hafızanıza hastayım bide kendimi fil hafıza bilirdim özellikle daeeeee senin hafızana maaşallah ben unutmuştum öperken kırtlatma olayını siz yazdıkça hatırlayıp gülüyom şirkette adım deli hamişe çıktı sayenizde kaydirigubbakcemile3

bu kadar laftan sonra sanırım malum şahıs bir daha foruma uğramayacak ya da hiç oralı olmadan kendime ve oğluma taşlı hastane çıkışı aldım annemle alışverişe çıkmıştım bugün kocam da bize yemek ısmarladı dönüşte de çok meşguldüm kocamla diye anlatmaya devam edeceksempatiksalakcinni

Bende Mangonun genel müdürlüğünde çalışırkene çok yirdim çiçekden cokacimcoook
bu arada brisi topçumu dediiiiiiiiiiii offffff acayip özledim yaaaaaaaaaaa :(

Çüçek Izgara istanbuldada var nişantaşında var (ben eskiden zengindim sadece nişantaşında takılırdımda artık nerdeeeeeee) bide cevahirde var benim bildiğim.

Ay keşke topçuda olsa burda

Bak tesadüf müdür bilmiyorum ama ben şu Ersin Korkutu emzirdiğim rüyayı gördükten sonraki ay maaşıma zam aldım. Artık çuvalla taşıyorum

Dünür benim oğlan da rüyamda kapkara.

hadi yaa hahahaha . herifler bizi boşayacak kimden bu çocuklar diye kaydirigubbakcemile3

kedını kurtarcam bu hayattan

biz zepzenginisss bi kere..
fukfukara olan da sızsınız ayrıca.
sen hala bozuk para bırıktırıken ben banknotlarımı koyacak yer bulamıyorum
senın kedını ıstemıyom ne halı varsa gorsun

]

peki öyle olsun bende kedimi başka fakir köpeklere vereyimde gör gününü

özge ya yeni aklıma geldi demin gazete okurken su kangrular yasaklanmış ya abd.de..sen naptın ya ctsi gidecektin dimi sen karıştırmadıysam alışverişe?aldınmı araba vs bişeyler?

biz çok fakiriz alamıcaz sanırım gerçi ama fiyat edinelim gene de sempatiksalakcinni

hee canım aldım
kanguru da aldım..
oohh hava atiim..
çok ayrıntılı yazdım ptesi ama görmemişin..
portbebesiz chicco trio for me 995 TL.
chicco kanguru
chicco bebek telsizi
kraft 504 park yatak
fisher price kelebekli rüyalar dönence

hepsi 1500 tl yivrum..

ohh kocam zengin benim hepsini kocam aldı sempatiksalakcinni

nah aldı sempatiksalakcinni

teyzem aldı arabayı sempatiksalakcinni

hop hop hihoyyyt

kızlarrr bu arada hafızanıza hastayım bide kendimi fil hafıza bilirdim özellikle daeeeee senin hafızana maaşallah ben unutmuştum öperken kırtlatma olayını siz yazdıkça hatırlayıp güşüyom şirkette adın deli hamişe çıktı sayenizde kaydirigubbakcemile3

aynen aynen şirkette yakındır deli muamelesi görmem sempatiksalakcinni

ama senin bu yaptığın ne kaa ayıp gidemeyenleri nekadar kırdın farkındamısın nispetmi yapıyon ???laelaelaelaelae

ben gidemeyenlerın yerıne giderim yıyemeyenelrin yerınee yerim sonnada ohhhhhhhhh derim zaten bana altın kaplama masada gelıyor yemekler sempatiksalakcinni

Back
X