- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #75.101
olsun ben düşük tehlikem de olsa yaparım
doktora da sorarım hatta tehlikem varken yapabilirim dimi diye sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun ben düşük tehlikem de olsa yaparım
doktora da sorarım hatta tehlikem varken yapabilirim dimi diye sempatiksalakcinni
bebişin bezlerden kullanalım bari biz birer ikişer aradasempatiksalakcinni
ya sorma zaten bi seninki bi benimki var pereli...
hepsi fukara kızım bunların yazık...
hele özge yazık kuru ekmekleri ıslatıp yiyolarmış
zeynebim daha neler var bizdede işte burdada rtük yeşillikler var ahahah:roflol:
heleki o kıt falan hikaye
daemle ösgem altın cezvelerde kahve yapıyolar itlerine pisilerine düşün kahve ve pofuduk ahahah:roflol:
bu sabah bu dediklerinin aynını yaşadık sempatiksalakcinni
kocanı operken karnından kırt sesı gelmıyomu senınsempatiksalakcinni
bebek arabasıyla park yatak krımızı-gri canım
Kiz nasil kocami operken, o ses herzaman geliyor karnimdan aclik basa bela napayim.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
lovfun yok onu yerıne
tısssssss
lovfun derr kiiiiiiii: tısssssssssssssssss
biz çok zenginik ondan şimdi kokteyl kuruyemiş yiyommm ara öğünümdeesempatiksalakcinnidelüler -tatlicadiarzu- karnım çok yıne barnaklarımı yıcem,ne yesem ne yesem sempatiksalakcinni
park yatağın pembesi yokmuydu karar mı değiştirdin ama bence kırmızı gri de süper:1hug:
sanırım hiç bişey olmamış gibi devam eder
yada topluca şikayet yirik
bana hiç yakışmıyor benim gibi saygın bir kişiliğe hem zenginim
hem çok üst görevlerdeyimmmsempatiksalakcinni
yaa kızlar bişey sorcam şu şikayet meselesini açınca aklıma geldi ben geçen hızlı yanıta basayım derken kötü içeriği tıkladım sonrada internet hızım düştü kitlendi ekran geride alamadım kapattım o kötü içeriği tıklayınca bişey oluyormu bide kimin mesajına yaptım hatırlamıyom şimdi ben şikayet falan etmiş olmuyıom dimi uklaaaaa sen bilirsin bu konuları deyi ver bana bakem şikayet etmedim dimi beneyvahedigeldismile
bebişin bezlerden kullanalım bari biz birer ikişer aradasempatiksalakcinni
ya sorma zaten bi seninki bi benimki var pereli...
hepsi fukara kızım bunların yazık...
hele özge yazık kuru ekmekleri ıslatıp yiyolarmış
zeynebim daha neler var bizdede işte burdada rtük yeşillikler var ahahah:roflol:
heleki o kıt falan hikaye
daemle ösgem altın cezvelerde kahve yapıyolar itlerine pisilerine düşün kahve ve pofuduk ahahah:roflol:
pembesi yoktu yivrum..
katalogta da yoktu.. :gitme:
olsun naapalım zenginiz biz farketmez hepsinden alırız sempatiksalakcinni