2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sempatiksalakcinni
Valla o kırtı bende merak ettım.Ozamnlar yazmıyodum buraya heralde.hatırlamıyom.Kızlar ben de yaşadığımı sanıyomuşum yaaa.Gözüm açıldı valla kaydirigubbakcemile3

ee tabe biraz eskıdı sonra daha güsel bombalr cıktıortaya cunkusempatiksalakcinni

sanırım hiç bişey olmamış gibi devam eder
yada topluca şikayet yirik
bana hiç yakışmıyor benim gibi saygın bir kişiliğe hem zenginim
hem çok üst görevlerdeyimmmsempatiksalakcinni

valla hemide editörsün şu yaptığın işe bak
imam böyle yaparsa cemaat ne yapsın ey ahali :roflol:

yaa kızlar bişey sorcam şu şikayet meselesini açınca aklıma geldi ben geçen hızlı yanıta basayım derken kötü içeriği tıkladım sonrada internet hızım düştü kitlendi ekran geride alamadım kapattım o kötü içeriği tıklayınca bişey oluyormu bide kimin mesajına yaptım hatırlamıyom şimdi ben şikayet falan etmiş olmuyıom dimi uklaaaaa sen bilirsin bu konuları deyi ver bana bakem şikayet etmedim dimi beneyvahedigeldismile
yok canım bişey olmazz

tekrardan merhabalar iş çok yoğun geçiyo.neyse yemek zamanı geldi biraz nefes alırım bariii

Hahaha sen kendini şikayet edip banlamış olmayasın

yok kendi mesajım değildi o sayfada hiç mesajım yoktu alıntı yapayım derken bi alttaki mesajın kötü içerik kısmını tıkladım ama sonra bağlantım dondu kapatım açtım umarım kimseyi şikayet etmemişimdir

yaa kızlar bişey sorcam şu şikayet meselesini açınca aklıma geldi ben geçen hızlı yanıta basayım derken kötü içeriği tıkladım sonrada internet hızım düştü kitlendi ekran geride alamadım kapattım o kötü içeriği tıklayınca bişey oluyormu bide kimin mesajına yaptım hatırlamıyom şimdi ben şikayet falan etmiş olmuyıom dimi uklaaaaa sen bilirsin bu konuları deyi ver bana bakem şikayet etmedim dimi beneyvahedigeldismile

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Enson kime hızlı yanıt yaptıysan onun altındakini şikayet etmişindir diye dahice bi yardımda bulunayım sana. hihoyyyt

yarın gazetelerde bir haber!!!

internette bir ilk..
kk da 2010 haziran annesi topik üyelerinin 1 kişi hariç tümü banlandı sempatiksalakcinni
hee eskilerde geri döner artıkkkaydirigubbakcemile3

valla hemide editörsün şu yaptığın işe bak
imam böyle yaparsa cemaat ne yapsın ey ahali :roflol:
ahahahaha dimi ama sempatiksalakcinni
hepimiz şikayet edilirsek
hepimiz uklayı suçlu gösteririz sempatiksalakcinni

Back
X