2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ye gııııııı
biz dün akşam evin karşısında şok market var ona girdik pil almak içinn
kocama dedim bak browni intense alalım ye sende bayılacaksın dedim
bi baktık reyonda bi bunun kutusu bomboş
içinde 1 tane kalmamış..
ben de bunun üzerine dondurma aldırdım, kurabiye güzeli bilmiyorumkismile

ya bende habire dondurmaya aşeriyorum resmen acaba hormonlar değişiyo vücut ısısı yükseliyo ya hararet olduğundanmı nedir?

Zorlayınca açıldı

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/355421-2010-haziran-bebeklerinin-odalari.html

Ferhunde Ali Rıza Bey'i baştan çıkartıyor, sonunda da kaynana Cevriye'ye yakalanıyorlar.
Ali Sarper meğersem sübyancıymış Ayşe'ye sarkıyor. Bilgisayarında fotolarını gizli gizli seyrediyor.
Hayriye cadısı Oğuz'un aslında eski sevgilisinden olma kendi oğlu olduğunu anlıyor.
Böyle işte

sende izleyemedın yani alsanaalsanasmile

ya bende habire dondurmaya aşeriyorum resmen acaba hormonlar değişiyo vücut ısısı yükseliyo ya hararet olduğundanmı nedir?

aynen valla sürekli içim yanıyo böle soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum hep
var ya Allahtan ağustosa fln denk gelmiyo doğum
o temmuzu fln nası geçirirdik bu halde kimbilir

şu intence i bir ben yiyemedim
akşama kuzenim gelcek eve giderken alayım bari ,unutmazsam tabi

Benım kocada dun eve gelırken sordu bişey istıyonmu dıye.hayır dedım.son kararınmı dedı.Bende gece yemeyım dıye ısrarla ıstemıyom dedım.Anam aklıma gelseydı keşke.Bugun bende yıyım bakayım.Üşenmeyip alayım artık kendım.sempatiksalakcinni

en az 7 haftam en fazla 10 haftam kaldı kısmetse sezeryanlı dogumuma, çok fena tırsıyom artıkın hee eyvahedigeldismile

Zorlayınca açıldı

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/355421-2010-haziran-bebeklerinin-odalari.html

Ferhunde Ali Rıza Bey'i baştan çıkartıyor, sonunda da kaynana Cevriye'ye yakalanıyorlar.
Ali Sarper meğersem sübyancıymış Ayşe'ye sarkıyor. Bilgisayarında fotolarını gizli gizli seyrediyor.
Hayriye cadısı Oğuz'un aslında eski sevgilisinden olma kendi oğlu olduğunu anlıyor.
Böyle işte

İşte buna bayıldım.numara:hooray:

Benim de herifim benim yerime dondurma as eriyor, dun yemekten sonra
hem sistim patlicam diyor hem 2 tane dondurma yedi daha cekinmese ucuncuyu yiyecekti.
Benim de yemekten sonra canim hicbirsey cekmiyor.
bilmiyorumkismile

ya benim ayakkabılarım bana olmuyo artık sizinde şiştimi ayaklar yeni bi kaç numara büyük pabuç almam lazım kendime bilmiyorumkismile

Zorlayınca açıldı

Böyle işte

:roflol::roflol::roflol:
aynen böyle oldu

Benım kocada dun eve gelırken sordu bişey istıyonmu dıye.hayır dedım.son kararınmı dedı.Bende gece yemeyım dıye ısrarla ıstemıyom dedım.Anam aklıma gelseydı keşke.Bugun bende yıyım bakayım.Üşenmeyip alayım artık kendım.sempatiksalakcinni
al kız al ye mutlaka

Pişşşt aman diyim şaka sonradan malum şeye dönmesin :1hug:

Yok anam saka bi yana tamam ama ben gercekten henuz bisi almasam da,
Allah icin sizin butun aldiklariniza seviniyorum, bunu da gonul rahatligi ile soylerim.
Allahim herkesin gonlune gore versin. opuyorumnanaktan

ya benim ayakkabılarım bana olmuyo artık sizinde şiştimi ayaklar yeni bi kaç numara büyük pabuç almam lazım kendime bilmiyorumkismile

dun gece canım tuzlu salatalık yemek ıstedı sabah ayaklarım ve burnum kocamn olmuşlardı, hemen elma çayı içtım şimdı ındıler, tavsıye ederım elma çayı ödem attırıyor,gebelıkte de yararlı.

genelde 2 numara büyüyormuş. herkes aynı şeyi diyor
benim ayaklarım şişmedi hop hop :icecream: ama yakında şişecek bileklerim şişmeye başladı çünkü :çok üzgünüm:

Back
X