2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldım yemegımı yedımmmmm doktorada gittim ama doktor cıkmıstı sonuclarımı gösteremedım orda biri dedı kan degerlerın cok dusuk sekerın normal ama dedı doktornla konus kan ılacı baslasın sonra dogumda falan böle giremezsn falan fılan dedı.
dıger doktorada sordm kan degerlerın hrıcnde bı problem yok dedı doktorumda yarn ara hastanede bakym telden anlaşırız ne yapacagımıza baakarız dedııı.ofya o kan suruplarını içmekten nefret edıyrm aslnda vede bırsuru var neolur neolmz dıye doktor vermıstı

Benim de herifim benim yerime dondurma as eriyor, dun yemekten sonra
hem sistim patlicam diyor hem 2 tane dondurma yedi daha cekinmese ucuncuyu yiyecekti.
Benim de yemekten sonra canim hicbirsey cekmiyor.
bilmiyorumkismile

:roflol::roflol: benimkide aynen öyle ben ne yersem yiyo

Benim de herifim benim yerime dondurma as eriyor, dun yemekten sonra
hem sistim patlicam diyor hem 2 tane dondurma yedi daha cekinmese ucuncuyu yiyecekti.
Benim de yemekten sonra canim hicbirsey cekmiyor.
bilmiyorumkismile

ben sırayla birşeye takıyorum ama harbi takıyorum her gün yemesem olmuyor sonra bıkıyorum bırakıp başka bişeye sarıyorum. ilk önce nutellaya taktım her yemekten sonra kaşık kaşık yiyordum.sonra browni intence.ondan sonra simdi de magnum beyaz her akşam 1 tane yiyorum 4 gündür bilmiyorumkismile bu ne zaman geçecek bakalım bilmiyorumkismile

genelde 2 numara büyüyormuş. herkes aynı şeyi diyor
benim ayaklarım şişmedi hop hop :icecream: ama yakında şişecek bileklerim şişmeye başladı çünkü :çok üzgünüm:

Aa ciddi mi bende dunyanin parasini verip 1 numara buyuk aldim bilseydim 2 numara buyuk alirdim. naniknanik:roflol:

kızlar ben geldım yemegımı yedımmmmm doktorada gittim ama doktor cıkmıstı sonuclarımı gösteremedım orda biri dedı kan degerlerın cok dusuk sekerın normal ama dedı doktornla konus kan ılacı baslasın sonra dogumda falan böle giremezsn falan fılan dedı.
dıger doktorada sordm kan degerlerın hrıcnde bı problem yok dedı doktorumda yarn ara hastanede bakym telden anlaşırız ne yapacagımıza baakarız dedııı.ofya o kan suruplarını içmekten nefret edıyrm aslnda vede bırsuru var neolur neolmz dıye doktor vermıstı

günesim kan hapı kullanmıyomuydun sen?

Canim benim yaa ayni dert bende de var iste, birde ben kan ilacini icemiyorum da
cunku korkuyorum artik gecen hafta ictim cok bulanti kusma yapti. :1no2:
Umarim sende oyle olmaz, sende de zaten o sorun var ya.
Senin degerlerin kac cikti canim?

hoşgeldin bebiş nasılsın ??
bebeğin nasıl??

ben sırayla birşeye takıyorum ama harbi takıyorum her gün yemesem olmuyor sonra bıkıyorum bırakıp başka bişeye sarıyorum. ilk önce nutellaya taktım her yemekten sonra kaşık kaşık yiyordum.sonra browni intence.ondan sonra simdi de magnum beyaz her akşam 1 tane yiyorum 4 gündür bilmiyorumkismile bu ne zaman geçecek bakalım bilmiyorumkismile

beyaz çikolatada da çok acayip kalori var biliyonuz mu bilmiyorumkismile

Aa ciddi mi bende dunyanin parasini verip 1 numara buyuk aldim bilseydim 2 numara buyuk alirdim. naniknanik:roflol:

hehehe çok şişerse ayaklarının marangoza gidip yontturursun

benim galiba 1 numara büyüdü ayaklarım bilmiyorumkismile
çünkü ayağıma büyük gelen bi babetim vardı
gecen gün denedim tam oldu bilmiyorumkismile
bileklerim çok şişyo benim
bide babet de giymicem artık çünkü üstünde bombe olcak yakında ayaklarımın sempatiksalakcinni
böle yarı spor düz bişi almak istiyom
elbiselerle fln da giyilebilecek gibi

anladım canım en azından ne olucağın belli biz napıcaz bakalım banada hep sezeryan olucakmışım gibi geliyo

Buarada elma çayı nasıl doğadanın felanmı zararlı değil dimi gebelikte

kolay kurtarsın hepımızı ALLAHım inşallah. elma çayını doktorum önerdı, dogadan içiyorum

benim galiba 1 numara büyüdü ayaklarım bilmiyorumkismile
çünkü ayağıma büyük gelen bi babetim vardı
gecen gün denedim tam oldu bilmiyorumkismile
bileklerim çok şişyo benim
bide babet de giymicem artık çünkü üstünde bombe olcak yakında ayaklarımın sempatiksalakcinni
böle yarı spor düz bişi almak istiyom
elbiselerle fln da giyilebilecek gibi

Pihterden ornek al oda artik duz tabanli cizme ve ayakkabilar giyiniyor ya
elbiselerinin de altina

günesim kan hapı kullanmıyomuydun sen?

yok cnm kan surupları vermıstı her ıhtımale karsı ama bulantı yaptıgı için kullanamyrdm cok morlm bozuldu ztn bırsuru ılac ıcıyrz bıde o cıktı ofyaaa neyse asılamayacak sorun diil tabeki ama

Back
X